karola1507
Podążając za marzeniami:)
Mama i siostra wiedza. Dziadkom powiemy dzisiaj, oczywiście na zasadzie żeby się nie nakrecali. Pozostałym ( teść, szwagierki) powiemy jak się sytuacja ustabilizuje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przynajmniej wiesz co Ci jest i jak to leczyc, u mojej szwagierki jest kolezanka, ktora juz trzy lata sie stara, jest zdrowa, on tez, juz nawet inseminacje mieli i nic, sa zdrowi, wszystkie badania mieli w normieMnie czeka dluga droga do tego zeby zajsc w ciaze z tarczyca i hormonami to ja sobie jeszcze rok jak nic poczekam
i jak ciesza sie? u nas bratowa siedzi jak na szpilkach bo czeka na moj test, sama juz ledwo chodzi, za kilka dni rodziMama i siostra wiedza. Dziadkom powiemy dzisiaj, oczywiście na zasadzie żeby się nie nakrecali. Pozostałym ( teść, szwagierki) powiemy jak się sytuacja ustabilizuje...
aa to fajowo, dziecko to jest radosc, wiem jak u nas sie rodza, jak sie fajnie patrzy jak rosna, jak sie zmieniaja, ucza chodzic, mowic, cos pieknegoPewnie ze cieszą.. To będzie pierwszy wnuk/prawnuk w rodzinie bo ja najstarsza jestem...