reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Uwaga, uwaga [emoji5] byłam 2h na zajęciach na siłowni, biore sie za siebie. Koniec odkładania i opierdalania sie [emoji123][emoji6]
Ja dzis 10dc i bardzo dużo białego,ciągnącego sie śluzu, nie wiem skad to, ciekawe czy w płodne tez taki bedzie, moze w koncu zobacze przejrzysty ..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Lux ja w tym mies odstawiłam leki i tsh w 3 tyg skoczyło z 1,14 na 3,04, wiec nie ma bata, musze brac letrox.. W ciąży tsh samo spada w 1 trym, jeśli zaszłabys teraz to sie nie denerwuj, tylko lek od razu wprowadź. Nic sie nie stanie [emoji4]

Noo o dziwo jakos dzisiaj mam wolne od sprzątania , gotowania ale coś padnieta dziś jestem nic nie zrobiłam a zmęczona bardziej niz zwykle :D
Córcia poszła spać chyba też idę ...

Lux ja w tym mies odstawiłam leki i tsh w 3 tyg skoczyło z 1,14 na 3,04, wiec nie ma bata, musze brac letrox.. W ciąży tsh samo spada w 1 trym, jeśli zaszłabys teraz to sie nie denerwuj, tylko lek od razu wprowadź. Nic sie nie stanie [emoji4]

no dobra, a jesli gin bylby dopiero za jakis czas a do endo sie dostane to co wtedy? mam czekac na wizyte u gina?

Endo sam zapisuje leki na tarczyce. Jeśli gin nie ma pojęcia o endokrynologii to sam wysyła do endo, tak było w moim przypadku. Najpierw kazała zaliczyć endo. Z kolei lekarz gino endo jest lepszym rozwiązaniem, bo załatwiasz 2w1. A miałaś anty TPO robione? Ja tez miałam zawsze tsh Ok 3-4, i przypadkiem zrobiłam te przeciwciała, prawie umarłam jak mi wyszedł wynik 200 przy normie 5.. Sama sobie chorobę znalazłam, żaden "mądry" lekarz nawet nie wpadł ze mam hashimoto!!

Endo sam zapisuje leki na tarczyce. Jeśli gin nie ma pojęcia o endokrynologii to sam wysyła do endo, tak było w moim przypadku. Najpierw kazała zaliczyć endo. Z kolei lekarz gino endo jest lepszym rozwiązaniem, bo załatwiasz 2w1. A miałaś anty TPO robione? Ja tez miałam zawsze tsh Ok 3-4, i przypadkiem zrobiłam te przeciwciała, prawie umarłam jak mi wyszedł wynik 200 przy normie 5.. Sama sobie chorobę znalazłam, żaden "mądry" lekarz nawet nie wpadł ze mam hashimoto!!

nie nie, ja mialam zawsze wynik 1,5-1,76, czy super, w styczniu zrobilam tsh, bo zaczely mi wlosy bardzo wypadac i lokcie sie zrobily suche i ta sennosc mnie dopadla i cos mnie tknelo i zobacz zaraz trojka z przodu! z tym, ze ja wtedy bralam leki przeciwbolowe silne,bo mialam migreny i lekarz kazal powtorzyc tsh za jakis czas jak juz bede czysta bez lekow i temu teraz to powtorzylam i jestem ciekawa wyniku, bo niewiadomo czy tamte nie byly zafalszowane przez leki

No to bedzie wszystko Ok, nic sie nie denerwuj. Ja to jestem dopiero dziwny przypadek [emoji52] kazdy w rodzinie zdrowy a ze mnie taki mały czarnobyl wyrósł.

No to bedzie wszystko Ok, nic sie nie denerwuj. Ja to jestem dopiero dziwny przypadek [emoji52] kazdy w rodzinie zdrowy a ze mnie taki mały czarnobyl wyrósł.

nie mow tak o sobie, nie kazdy jest idealny, wiesz ja zawsze mowie, ze sa ludzie, ktorzy sa naprawde powaznie chorzy i co oni mjaja zrobic jak nie mozna ich wyleczyc ?

Mnie tez nie idzie wyleczyć, bo nikt nie wie co mi dolega. Kazdy ma inne teorie i ja juz mam serdecznie dosyc domniemań i wymysłów. Nigdy nie byłam pesymistką, jestem silną kobietą i wiem, że dam radę. Masz juz wyniki ?

reklama
Mnie tez nie idzie wyleczyć, bo nikt nie wie co mi dolega. Kazdy ma inne teorie i ja juz mam serdecznie dosyc domniemań i wymysłów. Nigdy nie byłam pesymistką, jestem silną kobietą i wiem, że dam radę. Masz juz wyniki ?

kolo 15-tej mialam dzwonic, ale chyba zadzwonie teraz, moze juz sa

Do góry