reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
xbom: cicho wszędzie, głucho wszędzie...co to będzie? Co to będzie? :D Wczoraj się narobiłaś to dzisiaj wolnego ci troche wpadło :) A może poranek cię zmęczył? A raczej chłop o poranku? :D

anula: pracuję z domu, więc takie 2 w 1 :) A jak dzisiaj u ciebie w robocie? Właśnie, jazza :( Kliknęłam na jej avatarek i wychodzi na to, że ostatnio się logowała pod koniec ubiegłego roku :(

azylek: wow! Dwie godziny na siłowni? :D Podziwiam :D Taki śluz w 10dc ładnie rokuje :)

lux: no widzisz :) Ładne tsh :) Może w ciazy wczesnej jesteś, dlatego ci spada :p

xbom: cicho wszędzie, głucho wszędzie...co to będzie? Co to będzie? :D Wczoraj się narobiłaś to dzisiaj wolnego ci troche wpadło :) A może poranek cię zmęczył? A raczej chłop o poranku? :D

anula: pracuję z domu, więc takie 2 w 1 :) A jak dzisiaj u ciebie w robocie? Właśnie, jazza :( Kliknęłam na jej avatarek i wychodzi na to, że ostatnio się logowała pod koniec ubiegłego roku :(

azylek: wow! Dwie godziny na siłowni? :D Podziwiam :D Taki śluz w 10dc ładnie rokuje :)

lux: no widzisz :) Ładne tsh :) Może w ciazy wczesnej jesteś, dlatego ci spada :p
ja sie nie znam na tsh a mozliwe, ze spada jak sie jest w ciazy? Boze ja nie wiem nic na ten temat, jak dziecko we mgle :no:

lux: na początku ciąży TSH może być dużo niższe niż standardowo, później to się jakoś normuje w jedną albo drugą stronę. Jeśli podejrzewasz, że coś nie tak jest z twoją tarczycą to polecam oznaczenie FT3 i FT4. No i wizytę u endo. Same suche wartości dużo nie powiedzą, ale już w komplecie z innymi badaniami mogą coś rozjaśnić.

Jogu oczywiście , że przytulanki były ! :p
W tym lutym to tyle przytulek , wiecej niż w ubiegłym całym roku :D

Z kalendarzyka niby jutro owulkaa , a ja tego takiego sluzu nie mam prawiee wacale , czyli marne szanse???
Kuzwa a wczoraj na wieczór takie gluty miałam dwa ...

Lux ja to się prawie na niczym nie znam , dlatego tuu jestem by się kształcić :D

lux: na początku ciąży TSH może być dużo niższe niż standardowo, później to się jakoś normuje w jedną albo drugą stronę. Jeśli podejrzewasz, że coś nie tak jest z twoją tarczycą to polecam oznaczenie FT3 i FT4. No i wizytę u endo. Same suche wartości dużo nie powiedzą, ale już w komplecie z innymi badaniami mogą coś rozjaśnić.
no ja wiem, ze ft3 i ft4 tez bym musiala zrobic, jak tylko zalapie sie na wizyte u endo to zrobie ponownie komplet badan i zobacze co on mi powie

Jogu oczywiście , że przytulanki były ! :p
W tym lutym to tyle przytulek , wiecej niż w ubiegłym całym roku :D

Z kalendarzyka niby jutro owulkaa , a ja tego takiego sluzu nie mam prawiee wacale , czyli marne szanse???
Kuzwa a wczoraj na wieczór takie gluty miałam dwa ...

Lux ja to się prawie na niczym nie znam , dlatego tuu jestem by się kształcić :D
wiesz nie musisz miec idealnie plodnego sluzu, a czujesz owu?

Bum ja mam za to sluz gesty biały w owu :/ tez takie gluty jak piszesz.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
lux: ja to się obawiam tego co będzie za kilka lat z lekarzami i dostępem do specjalistów, bo już teraz wszystko wygląda groźnie :/ Chyba musimy się wyleczyć na przyszłość, jak to się mówi :D

xbum: możesz czuć mdłości, bo jak dojrzały pęcherzyk pęka i uwalnia komórkę to jego zawartość się wylewa i może podrażniać. Tak więc wsio ok :)

Do góry