reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
moniusia_ - znasz się może na badaniu szyjki ?
2, 3 dni po owulacji mam bardzo nisko i otwartą :huh: W trakcie owu tez miałam niską ...
W internecie nic na ten temat nie ma ... czyżbym była jakaś wybrakowana ?:sorry:

Nigdy sobie nie badałam. ja bym się nie sugerowała, bo można się nabawić nerwicy Kochana:)
Na jedyne na co zwracałam uwagę to na śluz i kupowałam testy owu. I zawsze mi się pokrywało jeśli była owu. ze śluzem i myślę, że to wystarczy do podstawowego obeznania :) a już w szyjkę się nie wgłębiałam:) Także spokojnie, bo zwariujesz nam ! :)

lux: nie dziwię się, że wolałaś prywatnie przy takich kolejkach :/ No ciekawa jestem co tam wyjdzie. Może nowe mieszkanko pozytywnie wpłynęło na twoją tarczycę :D

lux: można sobie gdybać, a wynik i tak będzie decydujący. Dobrze, że zbadałaś. A poszukanie endo na wszelki wypadek na pewno nie zaszkodzi :) Na szczęście w razie czego tsh można zbić lekami, więc nie denerwuj się na zapas. Poza tym 3 to dużo i mało :) Ja ostatnio staram się być optymistką :D:D:D

ja wiem, ze ludzie maja po kilka tysiecy, mam pytanie co jesli teraz bym byla w ciazy? czy ten wynik grozi dziecku? Monia znasz sie, dawaj odp!!!!

ja wiem, ze ludzie maja po kilka tysiecy, mam pytanie co jesli teraz bym byla w ciazy? czy ten wynik grozi dziecku? Monia znasz sie, dawaj odp!!!!

Myślę, że nie :) Ta "Ona";p badała razem ze mną tsh, bo się źle czuła i kazałam jej zrobić (to było 2 m-ce przed jej ciążą -miała wynik 3,90) I wszystko ok :) Co 2 kobieta ma taki wynik zapewne, najważniejsze nie zwariować :)Ginekolodzy jeśli jest w normie to się tym nie przejmują. Inaczej my staraczki -robimy co się da, żeby wszystko było idealnie ;) Zobaczysz jaki wynik jeśli spadł to nic z tym nie rób :)

reklama
Myślę, że nie :) Ta "Ona";p badała razem ze mną tsh, bo się źle czuła i kazałam jej zrobić (to było 2 m-ce przed jej ciążą -miała wynik 3,90) I wszystko ok :) Co 2 kobieta ma taki wynik zapewne, najważniejsze nie zwariować :)Ginekolodzy jeśli jest w normie to się tym nie przejmują. Inaczej my staraczki -robimy co się da, żeby wszystko było idealnie ;) Zobaczysz jaki wynik jeśli spadł to nic z tym nie rób :)
a jesli nie spadl to mam naginac do endo?ps jak ona? bylas u pisklaka?

Do góry