reklama
moniusia_ - znasz się może na badaniu szyjki ?
2, 3 dni po owulacji mam bardzo nisko i otwartą W trakcie owu tez miałam niską ...
W internecie nic na ten temat nie ma ... czyżbym była jakaś wybrakowana ?
Nigdy sobie nie badałam. ja bym się nie sugerowała, bo można się nabawić nerwicy Kochana
Na jedyne na co zwracałam uwagę to na śluz i kupowałam testy owu. I zawsze mi się pokrywało jeśli była owu. ze śluzem i myślę, że to wystarczy do podstawowego obeznania a już w szyjkę się nie wgłębiałam Także spokojnie, bo zwariujesz nam !
taa jasne, ja juz teraz na powaznie szukam endo, bo czuje, ze wyniki beda tragicznelux: nie dziwię się, że wolałaś prywatnie przy takich kolejkach :/ No ciekawa jestem co tam wyjdzie. Może nowe mieszkanko pozytywnie wpłynęło na twoją tarczycę
Jugosława
Fanka BB :)
lux: można sobie gdybać, a wynik i tak będzie decydujący. Dobrze, że zbadałaś. A poszukanie endo na wszelki wypadek na pewno nie zaszkodzi Na szczęście w razie czego tsh można zbić lekami, więc nie denerwuj się na zapas. Poza tym 3 to dużo i mało Ja ostatnio staram się być optymistką
ja wiem, ze ludzie maja po kilka tysiecy, mam pytanie co jesli teraz bym byla w ciazy? czy ten wynik grozi dziecku? Monia znasz sie, dawaj odp!!!!
Myślę, że nie Ta "Ona";p badała razem ze mną tsh, bo się źle czuła i kazałam jej zrobić (to było 2 m-ce przed jej ciążą -miała wynik 3,90) I wszystko ok Co 2 kobieta ma taki wynik zapewne, najważniejsze nie zwariować Ginekolodzy jeśli jest w normie to się tym nie przejmują. Inaczej my staraczki -robimy co się da, żeby wszystko było idealnie Zobaczysz jaki wynik jeśli spadł to nic z tym nie rób
reklama
a jesli nie spadl to mam naginac do endo?ps jak ona? bylas u pisklaka?Myślę, że nie Ta "Ona";p badała razem ze mną tsh, bo się źle czuła i kazałam jej zrobić (to było 2 m-ce przed jej ciążą -miała wynik 3,90) I wszystko ok Co 2 kobieta ma taki wynik zapewne, najważniejsze nie zwariować Ginekolodzy jeśli jest w normie to się tym nie przejmują. Inaczej my staraczki -robimy co się da, żeby wszystko było idealnie Zobaczysz jaki wynik jeśli spadł to nic z tym nie rób