reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

nadaje z kanapy ! :)

nie to żebym dziś tez się nie wzięła za siebie haha ...leżę z moim psiutkiem a obok mnie micha pełna pokrojonych owoców haaa ...jabłko, gruszka,banan i winogron ....wiadomo obok mnie bo kanalia by wciągnęła :)
w pracy jako tako .... lubię tą moją pracę :)
za oknem słonko .... a jutro kierunek morze :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
luteine kupilam 50mg bo 100mg to już przesada .... i się zastanawiam czy wziąć może @ przyjdzie .... jak myślicie ? nabylam tez Wit. d 2000j :)

anula: o lutkę bez recepty można dostać? Progesteron nie zaszkodzi, a może przyspieszyć pojawienie się @.

anula88 to weź przyspieszysz jej przyjscie ;)

Kochane a znacie jakis dobry program , gdzie bede mogla rozliczyc pita ? :p

Hej dziewuchy :)

Melduje, że franca mnie nawiedziła i następny termin @ mam na 14 marca... Nawet jakoś mnie to obeszło, bo w pracy byłam i nie miałam czasu myśłeć, ale brzuch mnie bolał okropnie przez południe. Myślałam, że się zwolnie do domu. Dwa ibupromy i przeszło.. Także dopracowałam.

Co do tsh to słyszałam, ze nie można tak bardzo nadinterpretowąc wynik. Moja gin twierdzi, ze jeśli jest w widełkach to jest ok. Ostatni raz jak badałam to miałam 3,.. Podobno wynik zależy również od tego jak się czujemy danego dnia, czy jestesmy wyspane itd, podobnie jak prolaktyna. Nie napalałabym się, no chyb, że wcześniej miało się problemy z tarczycą.

Właśnie się przyierzam do zakupu testów ovu na allegro i inofemu, bo mi się pon=kończyło. Musze jeszcze popatrzyć na męskie wspomagacze.

Rany, jaka paskudna pogoda...

Jugo na receptę :) ale wiesz .... :) wzięłam podjezykowe bo dowcipne to wole nie ....
zapodam co mi tam .... a może pomoże ....

Karola tez juz bym chciała żeby przyszla .... ja tez zaraz zasiade do apteki internetowej .... a gdzie zamawiasz?ja na Gemini ....

Ja na allegro :) Lubie tam kupować :) Zawsze sobie szukam produktów wśród aptek internetowych..

Kupiłam inofem, androvit i testy ovulacyjne i co? i zapłaciłam 70 zł...

anula: aaaaa zapomniałam, ty masz tą magiczną aptekę :D Myślałam, że jakaś nowość się pojawiła na rynku i jest bez. Poza tym uważam, że każda świadoma kobieta starająca się o dzieciątko powinna mieć kilka recept in blanco :p Na wszelki wypadek :D

karola: wow! Jaka cena! 70 zł? Jestem w szoku, że tak tanio! Ja ostatnio androvit po prawie 40 zł widziałam, inofem za ponad 50 zł (ten mniejszy oczywiście), a już nie myślę o testach owu...

Oooo...kwadrans po piątej i nadal nie jest ciemno :D

reklama
Karola no fakt drogo jest .... spojrzę na allegro ....

Jugo noo wiosna idzie :)

Do góry