reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Witam Was kobietki :)

Jogu na M się nie doczekalam zasnelam jak małe dziecko :D a rano wstaje patrzę a go nie ma a zapomniałam , że dziś nam miał węgiel przyjechać i zrzuca :) Piszę mu smsa gdzie jest to napisał nie ruszzaj się z łóżka hahha :D.

Nessi PS4 u mnie jest to samo , raz mu jedną gre przez przypadek popsulam to tak się wnerwil :evil:

Mamy wtorek i co tu robic ....
Obiad na dziś zrobiony , posprzatane :-p

reklama
Witam Was kobietki :)

Jogu na M się nie doczekalam zasnelam jak małe dziecko :D a rano wstaje patrzę a go nie ma a zapomniałam , że dziś nam miał węgiel przyjechać i zrzuca :) Piszę mu smsa gdzie jest to napisał nie ruszzaj się z łóżka hahha :D.

Nessi PS4 u mnie jest to samo , raz mu jedną gre przez przypadek popsulam to tak się wnerwil :evil:

Mamy wtorek i co tu robic ....
Obiad na dziś zrobiony , posprzatane :-p
a ja w pracy, ale pieknie slonko grzeje

a jesli nie spadl to mam naginac do endo?ps jak ona? bylas u pisklaka?

Ja bym poszła. Pewnie zaleci Ci euthyrox 25, zawsze lepiej mieć czyste sumienie, że zrobiło się wszystko :) euthyrox kosztuje grosze koło 7 złotych na 2 m-ce, więc wydatek żaden, a może pomóc :)

Byłam, zerknęłam tylko na dziecko, później poszła z nią do pokoju, więc miałam w miarę wolną głowę., M. brat mówił, żebym tam poszła do pokoju, powiedzialam, że ok, ale zaraz pojechaliśmy na chatę, nie chciałam.. sam na sam prawie z noworodkiem teraz to nie dla mnie. Wystarczy, że byłam- odhaczone :)

Lux daj słoneczko u mnie pochmurno tak jak wczoraj , tylko plus , że nie pada :)

Bym musiała z młodą iść na spacer , żeby się przewietrzyla trochę ...

Ja bym poszła. Pewnie zaleci Ci euthyrox 25, zawsze lepiej mieć czyste sumienie, że zrobiło się wszystko :) euthyrox kosztuje grosze koło 7 złotych na 2 m-ce, więc wydatek żaden, a może pomóc :)

Byłam, zerknęłam tylko na dziecko, później poszła z nią do pokoju, więc miałam w miarę wolną głowę., M. brat mówił, żebym tam poszła do pokoju, powiedzialam, że ok, ale zaraz pojechaliśmy na chatę, nie chciałam.. sam na sam prawie z noworodkiem teraz to nie dla mnie. Wystarczy, że byłam- odhaczone :)
pewnie, nikt Ci glowy suszyc nie bedzie, ze nie pojechalas, no ja zobacze jaki wynik bedzie, ale zaczelam sie bac i chyba naprawde zaczne gdzies blagac o szybki termin do endo

Bum cisza bo ja w pracy :)

Moniusia dzielna dziewczynka z ciebie :)

Lux i kiedy wyniki ?

Jugo pracujesz ?

hop hop koleżanki .... meldowac się ....

Ciekawe czy Jazza nas znajdzie ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry