reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Ja tez jestem [emoji4] ale sie zaczytałam [emoji3]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
NeSSi juz pewnie zdążyła usnąć [emoji5]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

hej
Nessi u mnie az dziwny ten spadek, tu mi Jugi i pani w alb ciaze sugerowaly, bo skad taki spadek bez lekow, ale ja w to nie wierze, ze to ciaza, czuje, ze dostane @

no nic trzeba sie szykowac do pracy

Hejka
Ale wczoraj naprodukowalyscie! Ja po pracy już byłam taka padnięta że nie miałam siły telefonu w rękach trzymać o.
Gin kazał mi przyjść w piątek po receptę. Nie wiem co mi przepisie czy bromergon czy dostinex...chciałabym tylko żeby to oczekiwany efekt przyniosło.

Nie, że wysiadłam .... ale nikt już na forum nie pisał to poszłam filma obejrzeć - ale spoko, spoko ...przyzwoity był :-p
Lux - a ile do terminu @ ?

Hej, hej,

lux: no to niedługo się wyjaśni co i jak :) &&&&&&&&&&&&&&&&

nessi: nie znam się zupełnie na logopedii, ale z tego co się orientuję to chyba w ostatnich latach jest coś większe zapotrzebowanie, więcej dzieci potrzebuje? Przynajmniej tak w moim otoczeniu to wygląda.

tynka: ja na obniżenie prolaktyny brałam dostinex. Drogi, ale bardzo dobrze działa i szybko obniża. Nie miałam żadnych skutków ubocznych i brałam raz na tydzień, bo on się jakoś dłużej w organizmie utrzymuje. Bromergon popularniejszy, bo dużo tańszy i starszy, sprawdzony lek.

xbum: wstałaś nocny oglądaczu seriali? :D Jakie oglądałaś? Może coś podbiorę :D Ciekawy pomysł z tym szampanem :)

azylek: a co ty po nocy czytasz? :D

kruczyca: ja też mam zamiar notować takie wydarzenia z życia dziecka. Myślę, że to fajne i dla matki i dla dziecka, zwłaszcza jak będzie już większe i jak będzie mogło porównać później ze swoimi...budujące rodzinne więzi...

anula: udanego dnia w Kołobrzegu :) Przywieź trochę morskiej bryzy i jodu :D

Ja niby nie siedziałam po nocy, a jakaś niewyspana jestem :|
Niby kilka dni po @ jestem a nie czuje nic podwozia...uhm mam nadzieję, że ruszy coś, bo ja chcę owulację!!!

Udanej środy ;)

reklama
Witam Was :)

Jogu wstałam , wstałam ale dziś z rana dziadek nam umarł , ehhh ....

Dwa lata temu moj pierwszy dziadek umarł w grudniu a ja w ciaze zaszlam dwa tyg pozniej, myślicie , że teraz tak będzie ..
Znów starania i ktoś umiera :(

Jogu ja to oglądałam pierwszą miłość i o mnie się nie martw od 1 odcinka :D

Byłam już w sklepie , dziś na obiad jarzynowa , mąż śpi ale zaraz go budzić musze i jakoś tak znów dzień przzelleci.

Do góry