reklama
bardzo mi przykro, ja dziadka we wrzesniu pochowalamWitam Was
Jogu wstałam , wstałam ale dziś z rana dziadek nam umarł , ehhh ....
Dwa lata temu moj pierwszy dziadek umarł w grudniu a ja w ciaze zaszlam dwa tyg pozniej, myślicie , że teraz tak będzie ..
Znów starania i ktoś umiera
Jogu ja to oglądałam pierwszą miłość i o mnie się nie martw od 1 odcinka
Byłam już w sklepie , dziś na obiad jarzynowa , mąż śpi ale zaraz go budzić musze i jakoś tak znów dzień przzelleci.
No tak ktoś umiera , by się mógł nowy człowiek urodzić .
Dziadek już też miał swój wiek , więc trzeba się z tym pogodzić ....
Jogu dzisiaj mała mi wstała po 7 , i już nie chciało jej się spać więc się szybko ogarnęłam i poszłyśmy na małe zakupy
Póki pogoda nie takaa zła , choć znów się robi jakby na deszcz ..
Jogu podaj adres wyśle ci miseczkę
a skąd dziewczyny jestescie?
Jogu dzisiaj mała mi wstała po 7 , i już nie chciało jej się spać więc się szybko ogarnęłam i poszłyśmy na małe zakupy
u mnie pisze skad hihi, okolice PoznaniaNo tak ktoś umiera , by się mógł nowy człowiek urodzić .
azylek
Fanka BB :)
Jugosława bo tak na forum siedziałam i czytałam niektóre historie dziewczyn.. Potem usnąć nie mogłam a rano ciezko dupsko zwlec. Do tego mam takie zakwasy po siłowni, ze ledwo chodzę [emoji5]
Bum ja z Poznania [emoji6]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
a Wagrowiec znasz, za Obornikami?Jugosława bo tak na forum siedziałam i czytałam niektóre historie dziewczyn.. Potem usnąć nie mogłam a rano ciezko dupsko zwlec. Do tego mam takie zakwasy po siłowni, ze ledwo chodzę [emoji5]
reklama
a ja w pracy do 17-tej, mialam miec wolna sobote, ale duupa nie bede miec wolnej, bo brat nie zastapi mnie w sklepie a musze zarcia narobic na weekend, bo dwa dni bede miec gosci...i suma sumarum moge zamknac przed 12-ta zamiast o 13-tej, zaszkuje se najwyzej czesc w piatek i juz wrr