reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

xbum: przykro mi z powodu dziadka :( Coś może być na rzeczy w tym co piszesz, bo a przyrodzie musi być równowaga, ktoś umiera a ktoś się rodzi...Szybko działasz, że dałaś radę już sklep odwiedzić. Zjadłabym jarzynowej ;)

reklama
Witam Was :)

Jogu wstałam , wstałam ale dziś z rana dziadek nam umarł , ehhh ....

Dwa lata temu moj pierwszy dziadek umarł w grudniu a ja w ciaze zaszlam dwa tyg pozniej, myślicie , że teraz tak będzie ..
Znów starania i ktoś umiera :(

Jogu ja to oglądałam pierwszą miłość i o mnie się nie martw od 1 odcinka :D

Byłam już w sklepie , dziś na obiad jarzynowa , mąż śpi ale zaraz go budzić musze i jakoś tak znów dzień przzelleci.
bardzo mi przykro, ja dziadka we wrzesniu pochowalam

No tak ktoś umiera , by się mógł nowy człowiek urodzić .
Dziadek już też miał swój wiek , więc trzeba się z tym pogodzić ....

Jogu dzisiaj mała mi wstała po 7 , i już nie chciało jej się spać więc się szybko ogarnęłam i poszłyśmy na małe zakupy :)
Póki pogoda nie takaa zła , choć znów się robi jakby na deszcz ..

Jogu podaj adres wyśle ci miseczkę :p

a skąd dziewczyny jestescie?

No tak ktoś umiera , by się mógł nowy człowiek urodzić .
Dziadek już też miał swój wiek , więc trzeba się z tym pogodzić ....

Jogu dzisiaj mała mi wstała po 7 , i już nie chciało jej się spać więc się szybko ogarnęłam i poszłyśmy na małe zakupy :)
Póki pogoda nie takaa zła , choć znów się robi jakby na deszcz ..

Jogu podaj adres wyśle ci miseczkę :p

a skąd dziewczyny jestescie?
u mnie pisze skad hihi, okolice Poznania

Jugosława bo tak na forum siedziałam i czytałam niektóre historie dziewczyn.. Potem usnąć nie mogłam a rano ciezko dupsko zwlec. Do tego mam takie zakwasy po siłowni, ze ledwo chodzę [emoji5]
Bum ja z Poznania [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Jugosława bo tak na forum siedziałam i czytałam niektóre historie dziewczyn.. Potem usnąć nie mogłam a rano ciezko dupsko zwlec. Do tego mam takie zakwasy po siłowni, ze ledwo chodzę [emoji5]
Bum ja z Poznania [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
a Wagrowiec znasz, za Obornikami?

Hej z rana ;) Bum przykro mi, niestety taka kolej rzeczy.
ja jestem z Lublina.
U mnie dziś znów pochmurno, czuję się coraz lepiej także wezmę się za jakieś sprzątanie bo cały weekend odpuscilam.

reklama
a ja w pracy do 17-tej, mialam miec wolna sobote, ale duupa nie bede miec wolnej, bo brat nie zastapi mnie w sklepie a musze zarcia narobic na weekend, bo dwa dni bede miec gosci...i suma sumarum moge zamknac przed 12-ta zamiast o 13-tej, zaszkuje se najwyzej czesc w piatek i juz wrr

Do góry