reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Mi zostala tylko babcia dziadkowie juz nie zyja zmarli na raka 64 68 lat a drugiego dziadka nie poznalam zmarl jak tata byl maly

Ale pamietam slowa babci w szpitalu ze pasujemy do siebie i ze bedzie na naszym weselu widziala go tylko raz chodzilismy wtedy pare miesiecy dzien pozniej zmarla a ja czulam jej obecnosc na slubie

a ja w pracy do 17-tej, mialam miec wolna sobote, ale duupa nie bede miec wolnej, bo brat nie zastapi mnie w sklepie a musze zarcia narobic na weekend, bo dwa dni bede miec gosci...i suma sumarum moge zamknac przed 12-ta zamiast o 13-tej, zaszkuje se najwyzej czesc w piatek i juz wrr
Wspolczuje

Ja krótko znałam wszystkich dziadków. Jedna babcia umarła w 2012, reszta jak byłam całkiem mała. Takie skutki późnego maciezynstwa

Dużo mamy Was kobietkki z okolic Poznania :) Ja jestem z okolic Katowic a cała ogólnie rodzinę mam również okolic Kielc :p

Dziewczyny wczooraj zauważyłam sluz glutowy przezroczysty a dzis glutowy biały :eek: z rym sluzzem to czarna magia :dry:

reklama
Do góry