reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

anula: ja się zawsze jak dziecko cieszę, kiedy w trakcie dojazdu na Hel jedzie się drogą dosłownie wzdłuż plaży...piękna sprawa. Ooo Kołobrzeg też lubię :) W Ustce też fajnie i w Łebie...chociaż bardzo mi się też w Świnoujściu podobało...Zresztą! Chyba w większości miejsc nad morzem jest cudownie ;) Teraz przyjemnie pojeździć po nadmorskich kurortach bo nie ma korków, a latem to wiadomo co się dzieje ;)

reklama
Bum pogratulować córci :) kolejny krok do samodzielności. Ja zawsze sobie obiecuję że takie dni będę sobie zapisywać, bo z relacji mam to nie pamiętaja kiedy dzieci zaczęły chodzić, kiedy powiedziały mama kiedy tata. Mówią że kiedyś w tym albo w tym miesiącu. Albo żałują że nie mają zdjęć dzieci jak były małe a teraz już nie pamiętają patrząc na swojego przedszkolaka jak to było trzymać go w rozku albo gdzie poszli na pierwszy spacer. Ja chcę to zapamiętać, zapisać i przekazać dziecku, dla niego to na pewno będzie fajna pamiątka i "porownanie" jak będzie już miało swoje dzieci :)

Bum pogratulować córci :) kolejny krok do samodzielności. Ja zawsze sobie obiecuję że takie dni będę sobie zapisywać, bo z relacji mam to nie pamiętaja kiedy dzieci zaczęły chodzić, kiedy powiedziały mama kiedy tata. Mówią że kiedyś w tym albo w tym miesiącu. Albo żałują że nie mają zdjęć dzieci jak były małe a teraz już nie pamiętają patrząc na swojego przedszkolaka jak to było trzymać go w rozku albo gdzie poszli na pierwszy spacer. Ja chcę to zapamiętać, zapisać i przekazać dziecku, dla niego to na pewno będzie fajna pamiątka i "porownanie" jak będzie już miało swoje dzieci :)

My mamy takie pamiętnik córki , i właśnie tam wszystko piszemy , wklejamy zdjecia no poprostu od a do z wszystko się opisuje od usg do roczku :) a teraz mamy od roczku do trzech lat :p

A w sylwestra z M zakupiliśmy o jednego szampana więcej i córcia dostanie go na swoją 18 :D podobno im starsze tym lepsze :)

Choć ja to bardziej od M przeżywam , cieszę się jak głupia z każdej małej rzeczy, jakiegoś postępu co ona zrobi :D

Maatkka wariatka :)

xbum: no to gratulacje dla córci ;) I kciuki za to, żeby całkowite odpieluchowanie poszło gładko ;)

karola: aaa rozumiem. I faktycznie tak najlepiej, bo można też patrzeć pod kątem odbioru własnego (jeśli taka opcja jest) i wtedy jeszcze taniej. Mnie wkurza, że apteki mają inne ceny w necie i inne jak się kupi u nich na miejscu. Wiem z czym to związane jest i tak dalej, ale to ta sama firma, więc takie hocki klocki są denerwujące :/

nessi: nieźle zaszalałaś z tymi 700 zł. A co kupiłaś? Jakie pomoce logopedyczne?

anula: tak czy inaczej efekt taki sam - bo kasa wydana :D Niech przepcha, niech przepcha...może franca wreszcie przyjdzie ;) U mnie też mrozek. Nadają powrót zimy :| Lubisz morze? Hel jest specyficzny :) A jutro gdzie się wybierasz?

Ja powoli zbieram się do spania. W dzień miałam mnóstwo energii a teraz zaczynam padać.

Kolorowych snów :)

http://www.logopediapraktyczna.com.pl/stymulowanie_rozwoju_mowy.html coś w tym stylu :)
I tak większość pomocy robi się samemu, jednak trzeba urozmaicać dzieciom, inaczej się nudzą jak ciągle ćwiczymy na tym samym :)

My mamy takie pamiętnik córki , i właśnie tam wszystko piszemy , wklejamy zdjecia no poprostu od a do z wszystko się opisuje od usg do roczku :) a teraz mamy od roczku do trzech lat :p

A w sylwestra z M zakupiliśmy o jednego szampana więcej i córcia dostanie go na swoją 18 :D podobno im starsze tym lepsze :)

Choć ja to bardziej od M przeżywam , cieszę się jak głupia z każdej małej rzeczy, jakiegoś postępu co ona zrobi :D

Maatkka wariatka :)

Super pomysł :) My młodemu kupujemy co rok jakiś droższy numizmat, a niech mu się odkłada na przyszłość

No i gdzie te ''nocne marki'' pytam się ?:-) :)
Takie z Was marki jak z Koziej pupki trąbka ...:-p:-) :):-) :)

reklama
Do góry