kiedy masz endo?Lux a ja mialam to rodzinne wiec do konca zycia czeka mnie branie lekow
reklama
Gina mam 18 ona mnie leczykiedy masz endo?
Gina mam 18 ona mnie leczykiedy masz endo?
anula88
MAMY SIEBIE :0)
A ja się zabieralam do zakupu specyfików przez neta i oczywiście zaczęłam robić co innego ....efekt końcowy : zakupy nie zrobione .... za to byliśmy w biedronce i 200zł zostawiliśmy .....
Co do cykli to moje zawsze idealne co 28 .... dziś mam może z 32 albo trochę dalej i mam wrażenie ze trwa cala wiecznośc .... no nic ... mężu dziś może przepcha ....a co skorzystam jeszcze a jak do rana nie ruszy to użyje broni " lutka pójdzie w ruch" ....
Kurcze u mnie auta przymarzaja .... zima tylko niech nie wraca .... chce wiosnę .... zwłaszcza że jutro jadę na nadmorskie klimaty .... swoją drogą to musimy pomyśleć o wakacjach coby coś zarezerwować .. w te wakacje byliśmy na Helu- zakochalam się w tym miejscu .....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Co do cykli to moje zawsze idealne co 28 .... dziś mam może z 32 albo trochę dalej i mam wrażenie ze trwa cala wiecznośc .... no nic ... mężu dziś może przepcha ....a co skorzystam jeszcze a jak do rana nie ruszy to użyje broni " lutka pójdzie w ruch" ....
Kurcze u mnie auta przymarzaja .... zima tylko niech nie wraca .... chce wiosnę .... zwłaszcza że jutro jadę na nadmorskie klimaty .... swoją drogą to musimy pomyśleć o wakacjach coby coś zarezerwować .. w te wakacje byliśmy na Helu- zakochalam się w tym miejscu .....
NeSSi
Moderatorka
jaki Ty masz wynik?
Wybacz, dopiero załapałam, że masz powyżej 2. Coś mi się pokićkało, że miałam 2,850
Ale mam 1,850
Jak spada to dobrze, jak nie jesteś pewna to zawsze się możesz endo poradzić. Ja bym się poradziła. Bo Ci coś mocno skaczą jeśli błędu w pierwszym badaniu nie było.
Wybacz moją pomyłke.
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Ja robiłam rok temu miałam ok 1,5, potem po kilku miesiącach miałam 3 z czyms. Wypadałoby teraz powtorzyc... Może w przyszłym tygodniu zrobie...
NeSSi
Moderatorka
karola1507 <3 za zdjęcie
karola1507
Podążając za marzeniami:)
NeSSi dziekuje:-) Takie chcialam pozytywnie nastawiajace :-)
Jugosława
Fanka BB :)
xbum: no to gratulacje dla córci I kciuki za to, żeby całkowite odpieluchowanie poszło gładko
karola: aaa rozumiem. I faktycznie tak najlepiej, bo można też patrzeć pod kątem odbioru własnego (jeśli taka opcja jest) i wtedy jeszcze taniej. Mnie wkurza, że apteki mają inne ceny w necie i inne jak się kupi u nich na miejscu. Wiem z czym to związane jest i tak dalej, ale to ta sama firma, więc takie hocki klocki są denerwujące :/
nessi: nieźle zaszalałaś z tymi 700 zł. A co kupiłaś? Jakie pomoce logopedyczne?
anula: tak czy inaczej efekt taki sam - bo kasa wydana Niech przepcha, niech przepcha...może franca wreszcie przyjdzie U mnie też mrozek. Nadają powrót zimy :| Lubisz morze? Hel jest specyficzny A jutro gdzie się wybierasz?
Ja powoli zbieram się do spania. W dzień miałam mnóstwo energii a teraz zaczynam padać.
Kolorowych snów
karola: aaa rozumiem. I faktycznie tak najlepiej, bo można też patrzeć pod kątem odbioru własnego (jeśli taka opcja jest) i wtedy jeszcze taniej. Mnie wkurza, że apteki mają inne ceny w necie i inne jak się kupi u nich na miejscu. Wiem z czym to związane jest i tak dalej, ale to ta sama firma, więc takie hocki klocki są denerwujące :/
nessi: nieźle zaszalałaś z tymi 700 zł. A co kupiłaś? Jakie pomoce logopedyczne?
anula: tak czy inaczej efekt taki sam - bo kasa wydana Niech przepcha, niech przepcha...może franca wreszcie przyjdzie U mnie też mrozek. Nadają powrót zimy :| Lubisz morze? Hel jest specyficzny A jutro gdzie się wybierasz?
Ja powoli zbieram się do spania. W dzień miałam mnóstwo energii a teraz zaczynam padać.
Kolorowych snów
reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Jugo ja też tryskalam a teraz zero pożytku ....dobrze ze młodziez juz śpi .... chyba ta jego czytanka mnie zamulila ostatecznie ..... Hel jest boski oczywiście zależy z której strony ....wrócimy tam na pewno ! tam mogę ładować akumulatory ..... jutro misja Kołobrzeg .... dobrej nocy