reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

karola: jak 1 dnia cyklu masz taki dobry humorek to to nie może być zły cykl :D Kupujesz z jakiejś konkretnej apteki na allegro? Bo mnie ta cena zacheca. Tak czy inaczej to drogo. W ogóle na tym to potrafią być ogromne różnice w cenie :/ A to same suplementy...a jak jeszcze trzeba badania robić płatne i wizyty to już niezła sumka się uzbiera :| No ale...

kruczyca: dobrze, że z gardłem lepiej. Pamiętam tą ulgę jak w trakcie anginy można coś przełknąć :)

luska: wszystkie robicie zakupy w aptekach :D Aż mnie kusi, żeby też zrobić :D

azylek: u mnie też późniejsza owulacja jest. Nawet w 20 dniu potrafię mieć...nie narzekam, bo lepiej, że jest niż miałoby jej nie być :D

xbum: to intensywny wieczór cię czeka :D Brzuch mówisz? :(

A ja mam jakoś dużo energii...W przyszłym tygodniu idę do ginka na konsultacje. Powinno wypaść akurat blisko owulacji...zobaczymy co się tam na dole dzieje...i czy w ogóle się coś dzieje.

reklama
Jugo coś mnie tam boli , ale ja to czesto tak mam , wiec sie zbytnio nie przejmuje ;)
A no intensywny wieczór mojemu dziecku wszystko szybko się nudzi , najchętniej jej szafkę z garczkami , łyżkami otworzyć to spokój i pobawi się aż przez godzinę :)

Muszę się Wam pochwalić moja córka sama zrobiła siku do nocnika :D
Zawsze scieralam po kątach jak bez pampka chodzi a tu takie coś , normalnie dumna jestem :)

A najlepsze jest , to ze przebiegła do mnie i patrze pipa mokra , szukam po katach szukam i nic idę patrze w nocniku poduszka biorę ją a tam siusiu :p
Mała cwaniara z niej ...

Jugus, ja po prostu przeglądam oferty i szukam jak najkorzystniejszej. Potem przeglądam sprzedającego czy jest godny zaufania A potem kupuje. Np ten androvit znalazłam za 10 zl z przesylka. Były też tańsze ale z krótką data przydatności. Inofem kupiłam za 38 zl z przesylka A testy chyba za jakieś 20 zl (20 szt). Często na allegro siedze i nigdy nie dałam się oszukac.

Karola ja nigdy nie mialam problemow z tsh, kilka lat bylo 1,5 i nagle w styczniu skok na 3, dzis na badanie jechalam wypoczeta i wyspana, a Ty masz caly czas wynik 3?
Jugi u mnie tez dlugo jest jasno

Ehh, Witam się po pracy, zmęczona że hej :)
I chudsza o 700 zł, no ale musiałam sobie podokupować trochę pomocy logopedycznych ... chociaż wolałabym wydać to na inne przyjemności :)
Luxia - Być może pierwsze badanie było z błędem ... w każdym razie ja bym z tym nic nie robiła ... masz nawet niższe niż ja :)

reklama
Ehh, Witam się po pracy, zmęczona że hej :)
I chudsza o 700 zł, no ale musiałam sobie podokupować trochę pomocy logopedycznych ... chociaż wolałabym wydać to na inne przyjemności :)
Luxia - Być może pierwsze badanie było z błędem ... w każdym razie ja bym z tym nic nie robiła ... masz nawet niższe niż ja :)
jaki Ty masz wynik?

Do góry