Jugosława
Fanka BB :)
karola: jak 1 dnia cyklu masz taki dobry humorek to to nie może być zły cykl Kupujesz z jakiejś konkretnej apteki na allegro? Bo mnie ta cena zacheca. Tak czy inaczej to drogo. W ogóle na tym to potrafią być ogromne różnice w cenie :/ A to same suplementy...a jak jeszcze trzeba badania robić płatne i wizyty to już niezła sumka się uzbiera :| No ale...
kruczyca: dobrze, że z gardłem lepiej. Pamiętam tą ulgę jak w trakcie anginy można coś przełknąć
luska: wszystkie robicie zakupy w aptekach Aż mnie kusi, żeby też zrobić
azylek: u mnie też późniejsza owulacja jest. Nawet w 20 dniu potrafię mieć...nie narzekam, bo lepiej, że jest niż miałoby jej nie być
xbum: to intensywny wieczór cię czeka Brzuch mówisz?
A ja mam jakoś dużo energii...W przyszłym tygodniu idę do ginka na konsultacje. Powinno wypaść akurat blisko owulacji...zobaczymy co się tam na dole dzieje...i czy w ogóle się coś dzieje.
kruczyca: dobrze, że z gardłem lepiej. Pamiętam tą ulgę jak w trakcie anginy można coś przełknąć
luska: wszystkie robicie zakupy w aptekach Aż mnie kusi, żeby też zrobić
azylek: u mnie też późniejsza owulacja jest. Nawet w 20 dniu potrafię mieć...nie narzekam, bo lepiej, że jest niż miałoby jej nie być
xbum: to intensywny wieczór cię czeka Brzuch mówisz?
A ja mam jakoś dużo energii...W przyszłym tygodniu idę do ginka na konsultacje. Powinno wypaść akurat blisko owulacji...zobaczymy co się tam na dole dzieje...i czy w ogóle się coś dzieje.