reklama
Zwiałam ze śnaidania u teściowej,tzn, nawet się nie zaczęło, zostawiłam M. i pojechałam- przez obecność dzieci. Teraz już wiem, że reaguję różnie i nie będę obchodzić świąt. Bo wtedy jestem szczególnie wyczulona. Nawet nie chodzi o samą obecność, aleweszliśmy i od razu brat M. do nas, że specjalnie przyjechaliśmy na śniadanie, żeby nie było M. brata z noworodkiem (bo miało nie być już) itd.. później cały czas siostra m i brat żeby podchodzili od ich dzieci zobacz jaka nasza ślicznotka ładna (nasza w sensie jakby mówili ich i M. też) takiet o było przykre.. tak mi się zrobiło niedobrze.. cała zaczełam się trząść..
O ile moja rodzina ma wyczucie to mam wrażenie, że jego ma nas w dupie tak naprawdę.. i najwazniejsze są ich dzieci..a dzieci mają mieć wujka i w dupie mają jego żonę. Naprawdę tak to można odebrac..
M od razu za mną przyjechał, jeszcze właśnie zepsuła się komórka, jego smsy nie dochodziły, bał się, że sobie coś zrobiłam. A ja po prostu musiałam zniknąć..
julia, pamiętaj, że takie cykle czasem zaskakują nie patrz na owu choć wiem, że trudno.
azylek
Fanka BB :)
Cześć witam sie w pochmurny dzien
Moniusia opowiadaj co sie stało w te Święta. Wracaj tu do nas
Jugo a krecha druga mocna? Czy bladzioch? [emoji51]
Tęczowa prawie sie popłakałam jak przeczytałam o akcji w kościele
Karola super, ze już domek
Luska odezwij sie co z tym bólem Twoim
Tynka od razu fajniej sie czyta, jak widze Twoj optymizm, zobaczysz ze bedzie dobrze [emoji3]
Julia, ale myślisz, ze mógł nie pęknąć pęcherzyk? A jak sluz ? [emoji3]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Moniusia opowiadaj co sie stało w te Święta. Wracaj tu do nas
Jugo a krecha druga mocna? Czy bladzioch? [emoji51]
Tęczowa prawie sie popłakałam jak przeczytałam o akcji w kościele
Karola super, ze już domek
Luska odezwij sie co z tym bólem Twoim
Tynka od razu fajniej sie czyta, jak widze Twoj optymizm, zobaczysz ze bedzie dobrze [emoji3]
Julia, ale myślisz, ze mógł nie pęknąć pęcherzyk? A jak sluz ? [emoji3]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Moniusia a ja uważam że dobrze zrobiłaś,skoro poczułas ze granice zostały przekroczone.... może następnym razem jakoś zachowają się inaczej,przemysla ...a jak urządzanie domku ?
No jeszcze kilka z nas złapie się na grudzień i juz nawet widziałam ze wątek powstał ... a reszta faktycznie nam zwieje ...
Jugo heh grunt to dobre samopoczucie .....
a u mnie ciemno i leje deszcz...
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
No jeszcze kilka z nas złapie się na grudzień i juz nawet widziałam ze wątek powstał ... a reszta faktycznie nam zwieje ...
Jugo heh grunt to dobre samopoczucie .....
a u mnie ciemno i leje deszcz...
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
92Tynka92
Moniusia tak mi przykro:-( nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czujesz. Ja mam taki uraz do siostry bo jest rok młodsza i ma dwoje dzieci. Jej córka w maju kończy dwa latka a synek urodzi się na początku kwietnia. A ja nie mam żadnego i się nie zanosi wcale. Jak pojechałam z miesiąc temu do nich to od razu na wejściu zaczęłam płakałam a ona nic. Głaskala się po brzuchu i nawet jednego miłego słowa mi nie powiedziała. Od tamtej pory tam nie jeżdżę.
Karola super ze wychodzisz. W domu jest zupełnie inaczej i łatwiej się dochodzi do zdrowia. Mąż pewnie przeszczesliwy com.
Tęczowa masakra! Ja też się ciapatych boję. Teraz nigdzie nie można czuć się bezpiecznie. A ty kiedy się do ginekologa wybierasz?
Karola super ze wychodzisz. W domu jest zupełnie inaczej i łatwiej się dochodzi do zdrowia. Mąż pewnie przeszczesliwy com.
Tęczowa masakra! Ja też się ciapatych boję. Teraz nigdzie nie można czuć się bezpiecznie. A ty kiedy się do ginekologa wybierasz?
teczowa: ale emocje miałaś w wielkanoc! Hehehe ja kiedyś też miałam jazdę, co się martwiłam, że facet wysadzi tramwaj, bo chodził w kółko pomrukując coś i trzymając w ręku koran. Wtedy też emocje miałam i pewnie nie tylko ja
HAHA O MATKO! Jeszcze u tęczowej to nie ma powodów(choć też pewnie bym stala w napięciu), ale na Twoim miejscu ja pewnie wyskoczyłabym z tego tramwaju haha
Tynka, no też nie zazdroszczę...strasznie się boję, ze moja 18-letnia siostra zaciąży, ale to nie w jej stylu raczej;p jeszcze jak ktoś jest w miarę normalny to można znieść, a jak ktoś tak wielbi te dzieci i tak się nimi chwali i nie może nawet przez chwilę jak ktoś kto nie może mieć dzieci do nich przyjeżdża to boli strasznie. Choć nikomu nie bronię, dlatego pojechałam, dlaczego miałam się rozpłakać i spieprzyć im święta..
A byłam naprawdę nastawiona pozytywnie pochyliłam się nad małą, powiedziałam, że jaka duża, jak urosła i nagle serce wali.. łzy w oczach.. no i co miałam miałam wstać i pomagać teściowej(bo oczywiście się nie wyrobiła na czas) jak wszystkie z dziećmi na rękach, a ja jak zwykle cięrpiętnica.. skończyło się...
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny !
Wiecie co chyba przyszła już wisona u mnie trzeci dzień jest pięknie
Co do nazwy wątku , to może utworzymy jeeden ogólny tak jak Jugo w tajnej ...
Nowy wątek do którego wszystkie przejdziemy pod tytulem :
Będę mamą - już nie długo
Kto za ?
Wiecie co chyba przyszła już wisona u mnie trzeci dzień jest pięknie
Co do nazwy wątku , to może utworzymy jeeden ogólny tak jak Jugo w tajnej ...
Nowy wątek do którego wszystkie przejdziemy pod tytulem :
Będę mamą - już nie długo
Kto za ?
Moniusia ehhh no widzisz niemaja wyczucia i tyle!!!
Dobrze ze pojechalas do domku!
Azylek sluz plodny mialam piatek sobota
Niewiem co moglo sie wydarzyc heh.
Wiesz tu niechodzi ze niebede miala szans na ciaze, tylko o sam fakt owulacji i bylam pewna ze bedzie . No nic musze poczekac do jutra i tyle
Dobrze ze pojechalas do domku!
Azylek sluz plodny mialam piatek sobota
Niewiem co moglo sie wydarzyc heh.
Wiesz tu niechodzi ze niebede miala szans na ciaze, tylko o sam fakt owulacji i bylam pewna ze bedzie . No nic musze poczekac do jutra i tyle
92Tynka92
Moja mama też kompletnie nie umie mnie pocieszyć. Czasami mi wypomina ze to dlatego że kiedyś mówiłam że wolałabym mieć syna. Wiecie jak mnie to boli. Sama się wtedy obwiniam i mam takie wyrzutu sumienia...koszmar...a najgorzej jest jak mi o siostrzenicy gada. Ze ona tak tęskni że ciągle pyta gdzie ciocia, kiedy przyjedzie i podobno ostatnio modlila się i mówi " Boziu daj cioci dzidzie żeby do mnie znów przyjeżdżala" serce mi pęka na milion kawałków. Czemu ona nie może być moja córką.
reklama
Kruczyca
Witajcie po świętach! Karola super ze do domciu zawsze to u siebie, teraz musimy dbac o Ciebie i pilnować żebyś odpoczela za wszystkie czasy
Tęczowa to ładna akcja w kościele... Ja unikam aż takich zbiorowisk
Lusia jak brzuch?
Bum jak samopoczucie, zdrowa zes?
Monika, Tynka współczuję bardzo. Nikt tak dokopac nie potrafi jak rodzina... Wiem coś o tym
Azylek jak tam cykl?
Święta Święta i po świętach... Ja swoje zakonczylam tuleniem do muszli. W sumie dobrze bo chyba poszło wszystko co wchlonelam przez święta to nie przytyje i wejdę w suknie coś musiało mi zaszkodzic. Ten tydzień dieta suchy chleb i woda od kilku dni mam tak durne sny ze nie mogę sobie z nimi poradzić
Tęczowa to ładna akcja w kościele... Ja unikam aż takich zbiorowisk
Lusia jak brzuch?
Bum jak samopoczucie, zdrowa zes?
Monika, Tynka współczuję bardzo. Nikt tak dokopac nie potrafi jak rodzina... Wiem coś o tym
Azylek jak tam cykl?
Święta Święta i po świętach... Ja swoje zakonczylam tuleniem do muszli. W sumie dobrze bo chyba poszło wszystko co wchlonelam przez święta to nie przytyje i wejdę w suknie coś musiało mi zaszkodzic. Ten tydzień dieta suchy chleb i woda od kilku dni mam tak durne sny ze nie mogę sobie z nimi poradzić