reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Hejka:-) a ja jak zwykle spać nie mogę. No szału można dostać.
Jak się spało dziewczynki? Pewnie większość dziś w pracy jest. Ja mam wolne. Jutro dyżur.

Jestem za zmiana nazwy wątku. Według mnie chyba można go zmienić ale jak to nie mam pojęcia. No i ja się stąd na pewno nigdzie nie ruszam:-)

Ruda ale masz odpowiedzialna prace!

Jugo, Julia to kiedy gin?

Hej

Tynka fajnie masz z tym wolnym dzis;)
Ja mam jutro gina, ale szczerze stracilam nadzieje;(
Temp jest niska wiec do tej pory niemialam owulacji to oznacza ze cos jest nietak;(
Niestety nawet dzis niemam jak tego sprawdzic:/ zalamalam sie troszke:/
Ja dzis ide do pracy na popoludnie

Dowiem sie czy mozna zmienic tytul!

Julia nie załamuje się! Czytałam że wielu ginekologów uważa że obserwacja temp. Nie jest wieragodna bo zbyt duzo czynników może na nią wpływać. Badanie szyjki macicy też do zalecanych sposobów nie należy bo się można podrażnień i infekcji nabawic. Najlepszy sposób to właśnie kontrola w usg. Wszystko będzie dobrze zobaczysz:-)
Karola jak tam? Wychodzisz dziś do domu?
Lusia kiedy testujesz?

Ja dziś poczytałam troszke o inseminacji. Jestem pozytywnie nastawiona i już nie mogę się doczekać. Na początku maja powtórzymy badania i może w czerwcu podejdziemy do IUI. A jakby się od razu bliźniaki trafiły to byłby szczyt moich marzeń. W końcu gin obiecał że będzie na stymulowanym cyklu żeby mieć pewność że będą zdrowe dojrzałe komórki jajowe.

No i po świętach, hej!

tynka: ja też po winku lepiej śpię i czasem sny mam fajne ;D A do gina spróbuje się na czwartek umówić.

karola: to super :D :) I jakieś nowe fakty dzisiaj masz? :D Lekarz zobaczył coś ciekawego ? :D

julia: na spokojnie, może się ovu przesunęła. Najważniejsze, że był czas się poprzytulać :)

U mnie chyba dzisiaj owu, piękny, książkowy śluz i bolec mnie zaczęły jajniki. Na zmianę.
Poprawiliśmy Przytulanki nad ranem, a teraz niech się dzieje wola nieba :D
Od jutra albo pojutrze zacznę lutkę brać.

Dużo wam jedzonka zostało po świętach? U nas powiem wam, że w tym roku prawie idealnie się wyrobiliśmy, bo ta dużo nie zostało.

Aaaaa zapomniałam! Zrobiłam sobie test ciążowy tak dla frajdy i wyszedł pozytywny :D Oczywiście po ovirelle :D Hihi ale i tak buzia się śmieje, wiec dzień rozpoczęty wesoło :D

reklama
karola: teraz to raczej odpoczywanie i oszczędzanie, niech ten 1 trymestr minie i wtedy w 2 powinno być już lepiej i bezpieczniej. A to, że nie będziesz pomocna to każdy powinien zrozumieć :)

Do góry