reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
@RudaMarchewka przykro mi z powodu znajomych ...

@julia0903 ja tam lubię wino czerwone jedno i jedyne słodkie :) i jeszcze szampana lubię i nic pozatym ;-) ;)
Edit : idzie zmienić tytuł wątku ?
Np . 2016/2017 :D

Moim zdaniem to za wczesnie na motocykl.Jest jeszcze sporo piachu na drodze,opony sie nie kleja....Ze tez poczekac nie mogli:( ech.Jeden Paweł byl i drugi tez:(

Link do: Tragiczny początek sezonu. Motocyklista uderzył w drzewo, zginął na miejscu | www.lublin112.pl - Lublin na sygnale
Link do: W wypadku w Karpiu zginął motocyklista

:(

@azylek ja stąd nie uciekam mi tu najlepiej :)
Obejrzymy jak to będzie wszystko dalej wyglądało :)
Jeżeli ktoś nie chce już z nami tu być to prostu może to napisać to ładnie usuniemy z tableki i damy miejsce komuś innemu :D

Bum ale nikt juz do nas nie dołączy nowy , bo czasu juz nie starczy, zeby urodzić w tym roku, wiec nowe beda wpisywać sie w 2017.
Wiec ekipa nie przerzedzac sie :) bo juz pare osob przestało tu sie udzielać..
Ruda ja kolegę tez straciłam w takim wypadku, w dodatku zabił sie na moich oczach. To było dobre 9lat temu, ale tego sie nie zapomina.. Długo miałam uraz do odgłosu silnika motocykli..
Swoją droga, banda debili wypisuje takie komentarze pod tym artykułem, ze głowa mała. Ludzie sa naprawde prymitywni..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Bum ale nikt juz do nas nie dołączy nowy , bo czasu juz nie starczy, zeby urodzić w tym roku, wiec nowe beda wpisywać sie w 2017.
Wiec ekipa nie przerzedzac sie :) bo juz pare osob przestało tu sie udzielać..
Ruda ja kolegę tez straciłam w takim wypadku, w dodatku zabił sie na moich oczach. To było dobre 9lat temu, ale tego sie nie zapomina.. Długo miałam uraz do odgłosu silnika motocykli..
Swoją droga, banda debili wypisuje takie komentarze pod tym artykułem, ze głowa mała. Ludzie sa naprawde prymitywni..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Zgadza sie,zawsze znajda sie znawcy,ktorzy wola dyskutowac i gadac niestworzone teorie....Zawsze jak moj Pawel jedzie na moto to umieram ze strachu o niego,ale to nasza pasja i tego sie nie da wyleczyc z tym sie po prostu zyje.Trzeba uwazaz,ale jak wymusi samochod to ciezko zapanowac nad ponad 200kg maszyna...

reklama
To jak nie da się zmienić np nazwy wątku to chodźmy stwórzmy nowy wątek i przejdźmy wszystkie tam np tak jak jest w zamkniętej grupie nazwa ;)

@julia0903 wiesz coś czy idzie zmienić tytuł wątku?

Do góry