reklama
RudaMarchewka
Zaciekawiona BB
Karola daj znac co i jak daje mi tak jajnik popalic ze placze z bolu tak wiec po pulmonologu podskocze do mojej ginki bo bedzie jutro w szpitalu to moze usg mi zrobi to tak potwornie boli
Ruda pkp ciezka praca
Wspolczuje wam ze bromek daje wam tak popalic
Zgadza sie,ale trzeba sie cieszyc ,ze jest
Anula a ty kiedy się do gin wybierasz ?
@RudaMarchewka jak chcesz możemy cię dodać do naszej tabelki , która znajduje sie na pierwszej stronie , tylko podaj mi wszystko na priv
Dziewczyny komuś coś poprawić w tabelce???
Jutro się za to zabiorę
@julia0903 tak wiem 32 i jakiś błąd z @ tam mammy ?
@RudaMarchewka jak chcesz możemy cię dodać do naszej tabelki , która znajduje sie na pierwszej stronie , tylko podaj mi wszystko na priv
Jutro się za to zabiorę
azylek
Fanka BB :)
Bum spadła na pewno, nie mysl o tym, bierz bromka i jak chcesz sie napić to zrob dzien przerwy. Ja tak robiłam i nic sie nie stało złego
A śmieje sie, ze jak sie zdenerwuje, to prl mi skacze i tłumacze sobie, ze musze byc spokojna [emoji51] chociaz czasami jestem okropnym nerwusem.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
A śmieje sie, ze jak sie zdenerwuje, to prl mi skacze i tłumacze sobie, ze musze byc spokojna [emoji51] chociaz czasami jestem okropnym nerwusem.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
RudaMarchewka
Zaciekawiona BB
Anula a ty kiedy się do gin wybierasz ?
Jutro się za to zabiorę
A co tam trzeba podac?zaraz zerkne i podam
@azylek alkohol w moim wydaniu to nic ważnego , oczywiscie czasem do relaxu tak się lampke napić ok , ale poczekam ja tam cierpliwa niby jestem , więc dam radę
Ja to też jestem nerwus i to straszny
@RudaMarchewka dzięki mam priv , jutro dodam
W ogóle tego castangusa aż 90 dni się bierze , długo ...
Ja to też jestem nerwus i to straszny
@RudaMarchewka dzięki mam priv , jutro dodam
W ogóle tego castangusa aż 90 dni się bierze , długo ...
RudaMarchewka
Zaciekawiona BB
Cholera,drugi kolega zginal kilka godzin temu w wypadku motocyklowym.Jeden miesiac temu,a drugi teraz Jeszcze sezonu dobrze nie zaczelismy,a juz takie tragedieJa kocham scigacze jak i moj narzeczony,nie wyobrazam sobie zycia bez tego,ale pasja czasami zabijaprzykro mi bardzo
reklama