reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
azylek a wez po jednym lyku to jakbym cala butelke wypila , wiec wolę się wstrzymać :D
Quwa mam nadzieję , że ta moja prolaktyna spada :rolleyes2:

Anula a ty kiedy się do gin wybierasz ? :)

@RudaMarchewka jak chcesz możemy cię dodać do naszej tabelki , która znajduje sie na pierwszej stronie , tylko podaj mi wszystko na priv ;)

Dziewczyny komuś coś poprawić w tabelce???
Jutro się za to zabiorę ;)

@julia0903 tak wiem 32 i jakiś błąd z @ tam mammy ?

Bum spadła na pewno, nie mysl o tym, bierz bromka i jak chcesz sie napić to zrob dzien przerwy. Ja tak robiłam i nic sie nie stało złego :)
A śmieje sie, ze jak sie zdenerwuje, to prl mi skacze i tłumacze sobie, ze musze byc spokojna [emoji51] chociaz czasami jestem okropnym nerwusem.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Anula a ty kiedy się do gin wybierasz ? :)

@RudaMarchewka jak chcesz możemy cię dodać do naszej tabelki , która znajduje sie na pierwszej stronie , tylko podaj mi wszystko na priv ;)

Dziewczyny komuś coś poprawić w tabelce???
Jutro się za to zabiorę ;)

@julia0903 tak wiem 32 i jakiś błąd z @ tam mammy ?

A co tam trzeba podac?zaraz zerkne i podam:)

@azylek alkohol w moim wydaniu to nic ważnego , oczywiscie czasem do relaxu tak się lampke napić ok , ale poczekam ja tam cierpliwa niby jestem , więc dam radę :)
Ja to też jestem nerwus i to straszny :D

@RudaMarchewka dzięki mam priv , jutro dodam ;)

W ogóle tego castangusa aż 90 dni się bierze , długo ...

Cholera,drugi kolega zginal kilka godzin temu w wypadku motocyklowym.Jeden miesiac temu,a drugi teraz:( Jeszcze sezonu dobrze nie zaczelismy,a juz takie tragedie:(Ja kocham scigacze jak i moj narzeczony,nie wyobrazam sobie zycia bez tego,ale pasja czasami zabija:(przykro mi bardzo :(

reklama
Xbum tak przenies mi @ na 10 kwietnia...zapytam sie gin w srode dokladnie kiedy mam termin @:)

Dziewczyny wy tak lubicie wino? Jeny ja nie lubie:/ bleer

Ruda no napewno praca na pkp jest ciezka!

Do góry