reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Ogólnie mialam 29 dniowe , ale tak jak pisałam teraz przy tej mojej prolaktynie ostatni miałam aż 39 dniowy ! ...
Więc narazie i tak muszę zostać przy tym , żeby ją sobie obniżyć , ale dziękuję za rady i zostań z nami z chęcią będę się dowiadywać i pytać jak coś ;)

reklama
Ogólnie mialam 29 dniowe , ale tak jak pisałam teraz przy tej mojej prolaktynie ostatni miałam aż 39 dniowy ! ...
Więc narazie i tak muszę zostać przy tym , żeby ją sobie obniżyć , ale dziękuję za rady i zostań z nami z chęcią będę się dowiadywać i pytać jak coś ;)

do 40 dni cykle sa regularne jak najbardziej.Jasne,sluze pomoca :)

Uciekam spac bo juz pozno,a jutro jade do przyszlej tesciowej;) Dobranoc :*:-D:wink:

Cześć dziewczyny [emoji3]
Wstajemyyyyy :) ale piękna pogoda jest od paru dni, kurde az żyć sie chce. Niech juz to słońce zostanie z nami.
Bum, bo teraz tak jak przeczytałam to dotarło do mnie, mi sie wydaje, ze Marchewka dobrze mowi. Kurde Tynka tez cos pisała, ze bierze dupka na wyregulowanie cyklu i juz przed owulacja. Tak na moje, to chyba za wcześnie wam każą. Kurde no bo na logikę, do owu potrzebny jest estrogen a jak sie człowiek faszeruje progesteronem to chyba ta równowaga jest zachwiana, stad blok owulacji, albo jej przesunięcie w czasie.
Lekarzem nie jestem :) ale ci z którymi mam styczność to chyba wiedza mniej ode mnie [emoji33][emoji3] bo nawet na ulotce dupka jest napisane, zeby na wyregulowanie brac po owu.
Tynka a Ty długie masz cykle?
Ja oprócz ciąży mojej to nie mam za duzo styczności z progest, ale mi cos sie chyba pokielbasiło, normalnie zawsze w lutealnej gęsto biało a teraz mam licho co i to bardziej jakos szklisto i przejrzyście [emoji15]
Marchewka ja mam zawsze nawet czasem tydz przed plamienia, stad teraz dupek poszedł w ruch. Dzis 25dc. mam i ciekawe kiedy @po tym ovi i dupku razem bedzie, bo ginek mi powiedział, ze moze sie spóźnić a ja tak czuje jajniki jakbym miała dostac.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Azylek ja mam cykle 31-33 dni i owu ok. 20 dnia cyklu i mi gin powiedział że ponad tydzień to może blokować owulacje a tak to niby ja jeszcze ułatwia. Nie wiem już sama ech. I tak w ciążę nie zajdę dopóki nie będzie poprawy z mężem więc będę brać jak mi gin kazał. Potem i tak nas inseminacja czeka to pewnie inne zalecenia i leki będą.
Ja dziś w pracy:-/ nuuuudy.
Azylek to kiedy testujesz?

Cześć dziewczyny [emoji3]
Wstajemyyyyy :) ale piękna pogoda jest od paru dni, kurde az żyć sie chce. Niech juz to słońce zostanie z nami.
Bum, bo teraz tak jak przeczytałam to dotarło do mnie, mi sie wydaje, ze Marchewka dobrze mowi. Kurde Tynka tez cos pisała, ze bierze dupka na wyregulowanie cyklu i juz przed owulacja. Tak na moje, to chyba za wcześnie wam każą. Kurde no bo na logikę, do owu potrzebny jest estrogen a jak sie człowiek faszeruje progesteronem to chyba ta równowaga jest zachwiana, stad blok owulacji, albo jej przesunięcie w czasie.
Lekarzem nie jestem :) ale ci z którymi mam styczność to chyba wiedza mniej ode mnie [emoji33][emoji3] bo nawet na ulotce dupka jest napisane, zeby na wyregulowanie brac po owu.
Tynka a Ty długie masz cykle?
Ja oprócz ciąży mojej to nie mam za duzo styczności z progest, ale mi cos sie chyba pokielbasiło, normalnie zawsze w lutealnej gęsto biało a teraz mam licho co i to bardziej jakos szklisto i przejrzyście [emoji15]
Marchewka ja mam zawsze nawet czasem tydz przed plamienia, stad teraz dupek poszedł w ruch. Dzis 25dc. mam i ciekawe kiedy @po tym ovi i dupku razem bedzie, bo ginek mi powiedział, ze moze sie spóźnić a ja tak czuje jajniki jakbym miała dostac.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dzien dobry wszystkim!
Do tygodnia powinna sie miesiaczka pojawic ;) Ja sie na samym sluzie nie opieram,szczegolnie,ze teraz biore castaganus na poprawe sluzu to ciagle mam wrazenie,ze cos leci ze mnie...

reklama
Ruda ja też mam chęć kupić castangus, bo podobno dobrze działa na prolaktyne a ja miałam podwyższona i biorę bromergon. Jak się po nim czujesz? Na śluz też dobrze działa? Ja mam ciągle sucho a biorę wiesiołka. Od jutra zaczynam testy owulacyjne robić.

Do góry