Cześć dziewczyny [emoji3]
Wstajemyyyyy
ale piękna pogoda jest od paru dni, kurde az żyć sie chce. Niech juz to słońce zostanie z nami.
Bum, bo teraz tak jak przeczytałam to dotarło do mnie, mi sie wydaje, ze Marchewka dobrze mowi. Kurde Tynka tez cos pisała, ze bierze dupka na wyregulowanie cyklu i juz przed owulacja. Tak na moje, to chyba za wcześnie wam każą. Kurde no bo na logikę, do owu potrzebny jest estrogen a jak sie człowiek faszeruje progesteronem to chyba ta równowaga jest zachwiana, stad blok owulacji, albo jej przesunięcie w czasie.
Lekarzem nie jestem
ale ci z którymi mam styczność to chyba wiedza mniej ode mnie [emoji33][emoji3] bo nawet na ulotce dupka jest napisane, zeby na wyregulowanie brac po owu.
Tynka a Ty długie masz cykle?
Ja oprócz ciąży mojej to nie mam za duzo styczności z progest, ale mi cos sie chyba pokielbasiło, normalnie zawsze w lutealnej gęsto biało a teraz mam licho co i to bardziej jakos szklisto i przejrzyście [emoji15]
Marchewka ja mam zawsze nawet czasem tydz przed plamienia, stad teraz dupek poszedł w ruch. Dzis 25dc. mam i ciekawe kiedy @po tym ovi i dupku razem bedzie, bo ginek mi powiedział, ze moze sie spóźnić a ja tak czuje jajniki jakbym miała dostac.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app