reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Azylek nie sadze. Ból jak zawsze przed @
Karola skoro mialas krwiaka to troche sie wchłonie a troche znika w taki sposób. Często babki które maja krwiaki w ciazy czy jakies male torbiele plamia póki sie nie wchlona :) wszystko dobrze bedzie kochana :)
Jula super ze chrzciny sie udały
Bum u mnie tez super pogoda :) w koncu

reklama
Cześć dziewczyny,

julia: mi się wydaje, że nie musi, bo śluz i ogólnie dni płodne zaczynają się jeszcze przed owulacją. A temperatura wzrasta kiedy pojawiają sie większe ilości progesteronu i jest ciałko żółte. Ja w tym cyklu tempki nie mierzę, bo coś podziębiona jestem. Na temp naszego ciała dużo czynników ma wpływ niestety :/

karola: już jutro wtorek, zobacz jak szybko zleciało :) We wczesnej ciąży to niestety czasem cuda się dzieją niestety i lekarze sami nie wiedzą skąd i dlaczego :/ Najważniejsze, żeby łagodzić objawy i żeby się dobrze rozwijało wszystko :)

xbum: jak ząb i głowa?

tynka: udanego dnia w pracy. Jest szansa, że będzie spokojnie?

U mnie dzisiaj pochmurno, ale nawet ciepło.
Dzisiaj w planach kaczka pieczona z jabłkami. Dojadanie ciast i sałatki warzywnej :) Szybko płynie czas w święta...

MARZEC:
30.03: Julia - monitoring
31.03: Azylek - TSH, morfologia

KWIECIEŃ:
1.04: Azylek - wizyta u immunologa
1.04: Xbum - prolaktyna
3.04: Azylek - wizyta u ginekologa
4.04: Xbum - wizyta u ginekologa
6.04: Karola - podglądanie kropka
16.04: Kruczyca - ślub

Coś dopisać?
Może przesyłajcie mi na priv daty do wpisania, bo czasem ciężko się dokopać do postów wszystkich. Poza świętami oczywiście :D

Ostatnia edycja:
Jugo ja w czw 31.03 krew; tsh, morfo i bede miec ginekologa, około 3.04 (zależy kiedy dostanę @)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Migduch, bo wyczytałam na listopadówkach o tym sikańcu Twoim. Jak tam sytuacja? Nie stresuj mi sie !! :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ruda ja też mam chęć kupić castangus, bo podobno dobrze działa na prolaktyne a ja miałam podwyższona i biorę bromergon. Jak się po nim czujesz? Na śluz też dobrze działa? Ja mam ciągle sucho a biorę wiesiołka. Od jutra zaczynam testy owulacyjne robić.

Dobrze sie czuje i juz po 2 kapsulkach widzialam poprawe jakosci sluzu. Teraz zastanawiam sie nad jakas mieszanka ojca sroki lub klimuszki...Moze ktoras z was stosowala i napisze mi czym sie roznia i na co sie je stosuje...?

Ruda niestety nie pomogę bo nic takiego nigdy nie stosowałam. Kurde chyba się skuszę na tego castangusa. U mnie po bromergon ie prolaktyna ładnie spadła. Przez tydzień brałam po 1/4 tabl a potem połowę i tak do teraz. Z 32 na 15 po miesiącu stosowania spadła.

Migduch co się dzieje?

Azylek bardzo dziękuję faktycznie super strona. Bardzo ciekawe informacje!

Karola nie stresuj się. Nie ważne co, ważne że już jest dobrze i maluszkowi bije serduszko. Jeśli to krwiaczek to się opróżni i dalej nudna ciąża cie czeka:-)

Luska jak tam kochana?

Ja dziś w pracy mam spokój o dziwo i pewnie dlatego strasznie mi się wlecze ten czas...gdzie tu do 19 jeszcze...

Ruda niestety nie pomogę bo nic takiego nigdy nie stosowałam. Kurde chyba się skuszę na tego castangusa. U mnie po bromergon ie prolaktyna ładnie spadła. Przez tydzień brałam po 1/4 tabl a potem połowę i tak do teraz. Z 32 na 15 po miesiącu stosowania spadła.

Migduch co się dzieje?

Azylek bardzo dziękuję faktycznie super strona. Bardzo ciekawe informacje!

Karola nie stresuj się. Nie ważne co, ważne że już jest dobrze i maluszkowi bije serduszko. Jeśli to krwiaczek to się opróżni i dalej nudna ciąża cie czeka:-)

Luska jak tam kochana?

Ja dziś w pracy mam spokój o dziwo i pewnie dlatego strasznie mi się wlecze ten czas...gdzie tu do 19 jeszcze...
Z tego co czytalamna drugim forum na ktorym jestem,dziewczyny chwala sobie castaganusa i mowia,ze prolaktyna spada po nim,wiec mysle,ze nie zaszkodzi :)

reklama
Do góry