reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Hejo kochane;)

Witam nowa koleznake!

My wczoraj caly dzien na chrzcinach bylismy;)

Jugoslawa mam pytanko czy jak sa dni plodne jest sluz to temp musi byc juz wyzsza?
Bo sluz mialam od piatku ladny plodny ale wczorsj rano temp mierzylam i niska jak przed owu...wiec sie zastanawiam czy wogolr ta owu wystapi!

reklama
Hej dziewczyny. U mnie 23dc i zaczynają sie juz standardowe pobolewanie i kłucie w podbrzuszu.
Julia i jak na chrzcinach?

Tynka bo mi z głowy wypadło o tych tabletkach, to jest Profertil :) no to musi cos w tym byc skoro Bum tez tak ma brac. Nie bede testować, bo biore te zastrzyki z ovi i one fałszują wyniki, wiec wszystkie wychodzą pozytywne ;) teraz tez biore bromka, on szybko zbija prl. Wyśle Ci zaraz linka do takiej fajnej strony.
Jula Ty juz na pewno owu miałaś, bo który to dc? Z tydzien temu pisałaś po ginku, ze lada moment, czy mi sie pofixowalo cos? :)
Ruda ja obserwuje cykl juz dlugo i ten jest jakiś inny, ale pierwszy stymulowany, wiec same nowości jak dla mnie [emoji3]
Tu o ziołach i witaminach :
Link do: mamo.tato - Artykul - Pokaż
A tu o Bromku i cała historia o prl
Link do: mamo.tato - Artykul - Pokaż

Ogolnie bardzo konkretna strona i duzo ciekawych informacji [emoji3]

Ostatnia edycja:
Kruczyca, dla mnie to tam sie lokator u Ciebie zagnieżdża [emoji3]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Azylek kochana w srode mialam 15mm od piatku ladny sluz, ale w niedzee rano mierzylam temp i niska jak przed owu!!!
Wiec martwie sie ze jednak owu niebylo i niebedzie;(
Owu wedlug gina miala byc kolo niedzieli i kazal dzialac piatek sobota...

Kruszyca na chrzcinach bylo super;)
Maly cudowny;)
Zaciskam kciuki za Ciebie&&&&

A przy jakim rozmiarze pękają Ci pecherzyki, wiesz moze? :) wczoraj plus minus 23mm powinien miec, moj ost pękał przy 21mm ale niektórym nawet 28mm dopiero. Nie wiem jaka to zależność, juz z Jugo sie zastanawialysmy nad tym :) nic sie nie denerwuj, na pewno owu bedzie(była), bo pęcherzyk nie zniknął :) wiec czekamy teraz ładnie na Twoje testowanko i na bliźniaki Jugo :)
Jugo,Tęczowa, Anula, Karola, Bum, Luska halo :) nie śpimy :)
Monisia a Ty jak tam, odezwij sie cos do nas .. [emoji4]
Nessi czekamy az bedziesz gotowa wrócić [emoji8]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dzień dobry dziewczyny , ale u mnie słonecznie i pięknie :)

Ruda ja też mam chęć kupić castangus, bo podobno dobrze działa na prolaktyne a ja miałam podwyższona i biorę bromergon. Jak się po nim czujesz? Na śluz też dobrze działa? Ja mam ciągle sucho a biorę wiesiołka. Od jutra zaczynam testy owulacyjne robić.

Tynka ja biorę tego castangusa no i obejrzymy jak tam mi badania w piątek wyjdą no plus bromek...

Hej:)
U mnie w porządku. Już kilka wersji tu słyszałam. Że początek poronienia, potem ze krwiaczek A potem ze jakieś resztki krwi sie muszą wydostać. Czyli nie wiedzą skąd te plamienia...
Jutro po wizycie z ordynatorem będę wiedzieć czy na pewno wyjdę...
W każdym razie nic tylko śpię czytam oglądam tv. Atrakcje jak w domu:)

reklama
Julia nie no u mnie piękna wiosna :)

karola ale ustąpiły plemienia ? :)
Ty się ciesz , że tv masz . U mnie na patologii gdzie leżałam 2 miesiące brak telewizora a tam gdzie po porodzie lezysz już z dzieeckiem kuzwa plazma na ścianie , gdzie nie masz czasu oglądając :D

Do góry