reklama
Kruczyca no weź masakra ...
Smarkam ropą , dlatego mnie ta łeb tak też nawala z tego ..
No i tylko na ból ketonal pomaga.
Ale będę walczyć z tym , bo nie chce znow małej zarazić a ona już zdrowa !!!
No i mam nadzieję , że w końcu na te szczepienie się zalapiemy .
A ty jak się czujesz mdłości czy zawroty jeszcze są ?
Smarkam ropą , dlatego mnie ta łeb tak też nawala z tego ..
No i tylko na ból ketonal pomaga.
Ale będę walczyć z tym , bo nie chce znow małej zarazić a ona już zdrowa !!!
No i mam nadzieję , że w końcu na te szczepienie się zalapiemy .
A ty jak się czujesz mdłości czy zawroty jeszcze są ?
azylek
Fanka BB :)
Hey Marchewka ja tez mam nie halo z lutealna i teraz dupka biore. Po owu i nie wiem czy brac do miesiaczki (chociaz tak wynika z ulotki) czy przez 10dni
Bum tak jak mowisz, co lekarz to inna teoria
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Bum tak jak mowisz, co lekarz to inna teoria
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Siemka jak mijaja wam swieta padam z nog musze sie wyspac. Zdrowka bum
Witam nowa kolezanke
Tynka znam ten bol dzis tez dwuletni chlopczyk gadal sobie ze mna
Azylek jak tam?
Jugus tak ten zastrzyk dziala niestety
Anula a ty co dzis porabialas
Karola jak tam odpoczywasz
Witam nowa kolezanke
Tynka znam ten bol dzis tez dwuletni chlopczyk gadal sobie ze mna
Azylek jak tam?
Jugus tak ten zastrzyk dziala niestety
Anula a ty co dzis porabialas
Karola jak tam odpoczywasz
azylek dokładnie , tylko ja to się na prawdę boję , że mi źle karze brać tą luteine , ale muszę mu ufać ( niby ) .
Jugo no stan zapalny i masakra dzisiaj to już po południu z bólu głowy nie umiałam wytrzymać a przecież nie będę ketanolu brać jak jakaś lekomanka , choć po nim ból przechodził.
Na razie dostałam doxycykline taki abtybiotyk , więc obejrzymy czy będzie poprawa powiedzieli , że do wtorku no jakas musi być , a na silny ból w ostetecznosci no ten ketonal mam wziąść .
Jugo oby twój ból głowy szybko przeszedł a testy ovu robisz/robilas jak tam pokazalaa sie druga krecha?
Lusia wyspij sie , wypoczynek jest najwazniejszy
Jugo no stan zapalny i masakra dzisiaj to już po południu z bólu głowy nie umiałam wytrzymać a przecież nie będę ketanolu brać jak jakaś lekomanka , choć po nim ból przechodził.
Na razie dostałam doxycykline taki abtybiotyk , więc obejrzymy czy będzie poprawa powiedzieli , że do wtorku no jakas musi być , a na silny ból w ostetecznosci no ten ketonal mam wziąść .
Jugo oby twój ból głowy szybko przeszedł a testy ovu robisz/robilas jak tam pokazalaa sie druga krecha?
Lusia wyspij sie , wypoczynek jest najwazniejszy
Jugosława
xbum: po antybiotyku powinnaś za jakiś niedługi czas poczuć ulgę. Testy owu robiłam, ale miałam jakieś wadliwe chyba, bo mi się dziwnie kreska barwiła :| Może była jakaś wada produkcyjna i dlatego były w promocji :/ Dobrze, że mi się skończyły :|
luska: niby święta a potrafią dać w kość i zmęczyć. Odpocznij sobie
luska: niby święta a potrafią dać w kość i zmęczyć. Odpocznij sobie
Jugo a to ovu już była ? to super !
U mnie doopa , nie nastawiam się już ...
Jednak trzeba najpierw zbić tą prolaktyne , biorę ten canstangus i bromka mam nadzieję , że wyniki będą ładne i może następny cykl to będzie ten!
U mnie doopa , nie nastawiam się już ...
Jednak trzeba najpierw zbić tą prolaktyne , biorę ten canstangus i bromka mam nadzieję , że wyniki będą ładne i może następny cykl to będzie ten!
Jugosława
xbum: nie wiem czy była, nie czułam jeszcze. Od zastrzyku ponoć owu przychodzi maksymalnie po 48h, a ja dzisiaj miałam zrobiony, więc jeszcze czas. Ciekawe jak zadziała na ciebie ten castagnus. Mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz
reklama
Jugo też jestem ciekawa jaak za działa i jak długo znów będę czekać na @
Ehh...
To niech u Ciebie ovu szybko przychodzi i niech się ładnie wszystko tam według planu robi
Ja idę w wyrko , jutro do teściowej wiec dzień zleci szybko a we wtorek P już do pracy
Dobranoc ! :*
Spijcie słodko
Ehh...
To niech u Ciebie ovu szybko przychodzi i niech się ładnie wszystko tam według planu robi
Ja idę w wyrko , jutro do teściowej wiec dzień zleci szybko a we wtorek P już do pracy
Dobranoc ! :*
Spijcie słodko