reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Jugo oby było tak jak piszesz !
Normalnie cieszę sie , że jesteś na tym wątku ;* umiesz każdego podnieść na duchu , że może jeszcze warto uwierzyć :)
No obejrzymy , ja też się wszystkim za bardzo martwię no :rolleyes2:

LUX obejrzymy jutro ! Juz nie mogę się twojego tesciorka doczekac :tak:

reklama
Jugo oby było tak jak piszesz !
Normalnie cieszę sie , że jesteś na tym wątku ;* umiesz każdego podnieść na duchu , że może jeszcze warto uwierzyć :)
No obejrzymy , ja też się wszystkim za bardzo martwię no :rolleyes2:

LUX obejrzymy jutro ! Juz nie mogę się twojego tesciorka doczekac :tak:
daj Bog by to byla ciaza, obym mogla zasnac w nocy :-p

Migduch dziękuję za rady i zainteresowanie :) mam nadzieje że u mnie dostinex to dobry wybór.

Lux trzymam kciuki za test. Mam nadzieje ze jednak zobaczysz ||. Trzymam za Ciebie kciuki juz od dłuższego czasu, gdy jeszcze podczytywałam "Staraczki na 2016r" - a robiłam to od kilku mscy ;) także tego kciuki zaciśnięte &&&&&

Ja testuje w niedziele chyba ze @ najpierw się pojawi. Myślę jednak, że ten cykl stracony.

Hejo:-) dostałam kurteczke od męża w prezencie na pocieszenie chyba że okres się pojawił.
Nessi tesknimy:-( trzymaj się kochana. Ja wierzę całym sercem w tego maluszka. Odezwij się jak będziesz mogła.
Bum ty to jesteś jak mój mąż on też z tych pip panikar jest ha ha ha.
Witamy nową koleżankę, rozgosc sie:-)
Luxi czuje ze u ciebie będą dwie kreski jutro i trzymam za to kciuki.
Karola nie myśl tak nawet ze to poronienie! lez i odpoczywaj!

karola grunt to wierzyć , ze wszystko będzie w porządku :*
Choć mi się to łatwo pisze , to czasem jednak nie umiem uwierzyć :D

Tynka taki byku i panikar :p ?

karola: miałaś stresujący poranek a potem to tak poleciało....efekt domina :)

tynka: dobry mąż :D Kurteczkę kupił :) Taka na wiosnę? :)

Bum twoja córka jest mega do ciebie podobna. Faktycznie miałaś już chyba wszystkie kolory na włosach ha ha. Najbardziej mi się podoba czerwień i taki średni blond. Super ci do twarzy pasują te kolorki.

reklama
Hej, u mnie troszkę lepiej .. w sensie .. chyba się już pogodziłam z faktem. Dla pewności jak beta będzie rosnąć mam wizytę u innego ginekologa na 17:30 ... a jak nie będzie to pojadę chyba do szpitala. Bo się na mojej gin zawiodłam ..zrobiła mi 1 minutowe usg i powiedziała, że widać pęcherzyk żółtkowy a to dobrze rokuje ... w karcie nie napisała nawet, że jestem w ciąży bo żeby do Niej iść musiałam z recepcji zabrać swoją kartę więc do niej zerknełam. Mówię, jej, że pęcherzyk było widać już tydzień temu. Na co ona, że to nie możliwe bo by to zapisała i założyłaby mi kartę ciąży, której nota bene nawet nie mam. A ta karta ciąży jest ważna przecież nawet jakbym miała jechać do szpitala.
Konsultowałam się z kilkoma ginekologami przez telefon. Jeden mówił, że nic tam w ciaży pływać i ruszać się nie może, oprócz dziecka oczywiście .. że pewnie pęcherz miałam pełny ( a było tak ). Jednak nadziei sobie nie robię wielkiej. Mam tylko nadzieję, że szybko będę mogła wrócić do starań. I że ta obecna tzw. ''górka hormonalna'' sprawie, że szybko zajdę w ciąże. Nic mnie nie boli, troszkę znowu plamię ''kawa-z mlekiem''. Boję się tylko by to nie była ciąża zaśniadowa

Do góry