reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Bum, no co ty wymyslasz. Bierz tego bromka jak uwazasz ze powinnas go brac i poczekaj chwile! W 2 dni prl nie spadnie przeciez:) A swoja droga masz sie starac:)

reklama
A tak apropo to Bum ja odstawiłam dostinex na własna rękę i prl mi skoczyła do 90 !!! Hahaha lekarz sie tak ze mnie śmiał, bo ja spanikowana ze mam juz na bank guza przysadki a on ze po odst leków jest wyrzut prolaktynowy, dlatego to sa takie sprzeczne u ginekologów decyzje o stosowaniu lub zaprzestaniu brania bromka i innych na obniżenie prl we wczesnej ciąży, Jugo pewnie wiesz o czym mowie [emoji4] ale do rzeczy. Bum ja przy tym wyniku normalnie miałam owulacje i to nie jest tak ze przy wysokiej prl nie zajdzie sie w ciąże, nie ma reguły.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Migduch no jasne ! Ja w lekarzy juz od dawna nie wierze [emoji4] trafiam jedynie na konowałów, z internetu i od was wiem więcej [emoji847]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Migduch biorę bromka biorę , całe szczęście mam wizyte u gin e poniedziałek to obejrzymy co on na to :)

azylek ja to już sama nie wiem , no obejrzymy czy ovu będzie oby :)

Aż mnie jajnik zaczął kluc :eek:

migduch hahahaha :D
bzykanko tatata zawsze czekam jak wróci z pracy i doopa zasypiam a on rano , że nie chciał mniee budzić :D
a ranoo doopa bo zawsze coś do roboty i mała lata :p
Cycki wyluzowane - stanik zdjęty :D

Hej kochane

Nessi kochana kurde jakie wiesci przynosisz... mimo wszystko pamietaj cuda sie zdarzaja, trzymam mocno kciuki za twoje malenstwo!
Jutro masz tego gina?

Karola kochana duzo wypoczywac:*

No jestem ciekawa kto kolejny wstawi nam tu piekny test;)

Ja w sobote mam monitoring i jestem xiekawa co tam sie dzieje;)

Na poprawe humoru dzis przyszly moje wymarzony buty;) M troche (a moze mocno wkurzony) na mnie za te buty ale co zrobic jak sie zakochalam;)

julia: a co to za butki, które skradły twoje serce? :) Też jestem ciekawa jak tam te twoje pęcherzyki :)

azylek: co lekarz to ma swoje zdanie na dany temat :/ Spotkałam się z tym, że jedni własnie odstawiają zaraz dostinex po pozytywnym teście a inni dalej podają tylko z dawki schodzą. Tylko pacjent w tym wszystkim zagubiony :| Dlatego też fajnie jak się ma lekarza, któremu się ufa i tyle.

nessi: szkoda, że się zawiodłaś na lekarce, ale po takiej akcji to się nie dziwię, że zaufanie padło :/ i bardzo dobrze, że skonsultowałaś na gorąco. A co do szpitala to nie potrzebujesz karty ciąży. Nie mogą jej od ciebie wymagać, bo niektórzy lekarze zakładają ją dużo później. Chyba max to trzeba do 10 czy 11 tygodnia wystawić, kiedy jest to pierwsze obowiązkowe usg. Więc tym sie nie martw. Zresztą, mam nadzieję, że ta wiedza wcale ci się nie przyda! Odpoczywaj i ty i kropeczek! :) Niech fasolka rośnie w siłę!

karola: spokojnej nocy :)

Kolorowych snów dziewczyny!

reklama
Ness nie mam jutro wizyty bo się okazało ze mój " grzebacz" na urlopie do 25.03 .... trzeba będzie poczekać ....

co myślicie o stosowaniu ziół wspomagających płodność i wogole funkcjonowanie ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry