reklama
azylek
Fanka BB :)
A tak apropo to Bum ja odstawiłam dostinex na własna rękę i prl mi skoczyła do 90 !!! Hahaha lekarz sie tak ze mnie śmiał, bo ja spanikowana ze mam juz na bank guza przysadki a on ze po odst leków jest wyrzut prolaktynowy, dlatego to sa takie sprzeczne u ginekologów decyzje o stosowaniu lub zaprzestaniu brania bromka i innych na obniżenie prl we wczesnej ciąży, Jugo pewnie wiesz o czym mowie [emoji4] ale do rzeczy. Bum ja przy tym wyniku normalnie miałam owulacje i to nie jest tak ze przy wysokiej prl nie zajdzie sie w ciąże, nie ma reguły.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
migduch hahahaha
bzykanko tatata zawsze czekam jak wróci z pracy i doopa zasypiam a on rano , że nie chciał mniee budzić
a ranoo doopa bo zawsze coś do roboty i mała lata
Cycki wyluzowane - stanik zdjęty
bzykanko tatata zawsze czekam jak wróci z pracy i doopa zasypiam a on rano , że nie chciał mniee budzić
a ranoo doopa bo zawsze coś do roboty i mała lata
Cycki wyluzowane - stanik zdjęty
Hej kochane
Nessi kochana kurde jakie wiesci przynosisz... mimo wszystko pamietaj cuda sie zdarzaja, trzymam mocno kciuki za twoje malenstwo!
Jutro masz tego gina?
Karola kochana duzo wypoczywac:*
No jestem ciekawa kto kolejny wstawi nam tu piekny test
Ja w sobote mam monitoring i jestem xiekawa co tam sie dzieje
Na poprawe humoru dzis przyszly moje wymarzony buty M troche (a moze mocno wkurzony) na mnie za te buty ale co zrobic jak sie zakochalam
Nessi kochana kurde jakie wiesci przynosisz... mimo wszystko pamietaj cuda sie zdarzaja, trzymam mocno kciuki za twoje malenstwo!
Jutro masz tego gina?
Karola kochana duzo wypoczywac:*
No jestem ciekawa kto kolejny wstawi nam tu piekny test
Ja w sobote mam monitoring i jestem xiekawa co tam sie dzieje
Na poprawe humoru dzis przyszly moje wymarzony buty M troche (a moze mocno wkurzony) na mnie za te buty ale co zrobic jak sie zakochalam
Jugosława
Fanka BB :)
julia: a co to za butki, które skradły twoje serce? Też jestem ciekawa jak tam te twoje pęcherzyki
azylek: co lekarz to ma swoje zdanie na dany temat :/ Spotkałam się z tym, że jedni własnie odstawiają zaraz dostinex po pozytywnym teście a inni dalej podają tylko z dawki schodzą. Tylko pacjent w tym wszystkim zagubiony :| Dlatego też fajnie jak się ma lekarza, któremu się ufa i tyle.
nessi: szkoda, że się zawiodłaś na lekarce, ale po takiej akcji to się nie dziwię, że zaufanie padło :/ i bardzo dobrze, że skonsultowałaś na gorąco. A co do szpitala to nie potrzebujesz karty ciąży. Nie mogą jej od ciebie wymagać, bo niektórzy lekarze zakładają ją dużo później. Chyba max to trzeba do 10 czy 11 tygodnia wystawić, kiedy jest to pierwsze obowiązkowe usg. Więc tym sie nie martw. Zresztą, mam nadzieję, że ta wiedza wcale ci się nie przyda! Odpoczywaj i ty i kropeczek! Niech fasolka rośnie w siłę!
karola: spokojnej nocy
Kolorowych snów dziewczyny!
azylek: co lekarz to ma swoje zdanie na dany temat :/ Spotkałam się z tym, że jedni własnie odstawiają zaraz dostinex po pozytywnym teście a inni dalej podają tylko z dawki schodzą. Tylko pacjent w tym wszystkim zagubiony :| Dlatego też fajnie jak się ma lekarza, któremu się ufa i tyle.
nessi: szkoda, że się zawiodłaś na lekarce, ale po takiej akcji to się nie dziwię, że zaufanie padło :/ i bardzo dobrze, że skonsultowałaś na gorąco. A co do szpitala to nie potrzebujesz karty ciąży. Nie mogą jej od ciebie wymagać, bo niektórzy lekarze zakładają ją dużo później. Chyba max to trzeba do 10 czy 11 tygodnia wystawić, kiedy jest to pierwsze obowiązkowe usg. Więc tym sie nie martw. Zresztą, mam nadzieję, że ta wiedza wcale ci się nie przyda! Odpoczywaj i ty i kropeczek! Niech fasolka rośnie w siłę!
karola: spokojnej nocy
Kolorowych snów dziewczyny!
reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Ness nie mam jutro wizyty bo się okazało ze mój " grzebacz" na urlopie do 25.03 .... trzeba będzie poczekać ....
co myślicie o stosowaniu ziół wspomagających płodność i wogole funkcjonowanie ?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
co myślicie o stosowaniu ziół wspomagających płodność i wogole funkcjonowanie ?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka