reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Julia nie mam pojecia ale musiala byc owulka jajniki nie maleja w dol albo rosna i pekaja albo robi sie torbiel albo wogole nie rosna

reklama
Mam brać dupka 3 x dziennie i jutro do gina z rana na wizyte. Wybaczcie nie piszę, nie mam nastroju ..
Do przedłużenia umowy o pracę brakuje mi raptem 5 dni roboczych ... ale chyba nie dam rady. Jeśli ginka powie by leżeć . będę leżeć ... dzisiaj mi kazała więc...

Mam brać dupka 3 x dziennie i jutro do gina z rana na wizyte. Wybaczcie nie piszę, nie mam nastroju ..
Do przedłużenia umowy o pracę brakuje mi raptem 5 dni roboczych ... ale chyba nie dam rady. Jeśli ginka powie by leżeć . będę leżeć ... dzisiaj mi kazała więc...
Dzidziuś wazniejszy jest wiec odpoczywaj

reklama
Lux to dobrze wróży! Oj jestes nastepna w kolejce do zaciazonych! Ja mam jasna karnacji i żyły mam zawsze widoczne więc dla mnie to żaden wyznacznik.

Lusia ale mojemu mężowi przyjemność zrobiłaś ha ha ha ha. Przegląda fejsa i z bananem na twarzy mi oznajmia" slonko twoja koleżanka napisała mi że pięknie wygladam!" Ha ha ha chyba stwierdził że skoro pierwszy przeczytal to znaczy że to było do niego. Ale mam polewe teraz! Posikam się że śmiechu!

Anula śliczne imiona, mnie też się bardziej podoba Madzia:-)

Nessi wypoczywaj niech małe rośnie w siłę. Zdążysz się jeszcze w życiu napracować. Nie po to tyle lat czekalas na ten cud żeby teraz ryzykować.

Do góry