reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Luska mój mąż to agent jest i laluś o ha ha ha no nie mogę z niego:-) już szczęśliwy i czeka na kolejne wasze komplementy. Ha ha ha

reklama
959b48954b54aa17dec0677904f35362.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

wyślij cie mi swoje dane do fb to was odnajde bo ja jestem ukryta i mnie nie znajdziecie :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

To chociaz cos bede miała [emoji4] napisz mi na priv jaki nick

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Tynka jak możesz na męża laluś :D
nie no taki mąż to dziennie cię na rękach nosi coo ? :p

azylek ja tylko mam fb :D dla mnie instagram to czarna magia :D ,ale na fb zawsze konto tylko dla nas możesz założyć :)

Migduch a który u ciebie tydzień ciąży kochaniutka :) ?

Luska, to masz racje sprawdz progesteron koniecznie jak sa plamienia.
Zerknelam na twoje wyniki badan, stosunek lh do fsh jest troche za niski, niecale 0,5.Slyszalam, ze moze to swiadczyc o mikrogruczolaku przysadki plus niedomodze lutealnej (ten progesteron...), ale ciezko mi powiedziec, bo az taka super ekstra nie jestem zeby wiedziec do konca co i jak;)
edit: wlasnie doczytalam- Luska prolaktyna 22 ta co ty masz to jest podstawowa? robilas po obciazeniu? bo podstawowa 22 to wysoka...

Anula88 ja dopiero 4t4d wg moich wyliczen, jeszcze nie bylam na usg wiec nie wiem dokladnie co tam sie dzieje;) A ty ktory tc?? Kiedy mialas termin @?:))

Jugosława, nic nie dostalam:( wyslalas linka do grupy?? kurde no:( Moze to dlatego, ze korzystam z aplikacji i cos sie pochrzanilo, bo ja mam tableta tylko a nie kompa:(

Azylek - jakie zastrzyki z progesteronem???? to konieczne?? pierwsze slysze o takim czyms! jestes w ciazy? pisz szybko bo jestem ciekawa;))

reklama
Migduch u mnie dziś 29 dc ...kalkulator wylicza termin a 22-23.11 ostania @ była 17.02 .... a u ciebie ?

Do góry