reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Anula zycze corciby parka byla :-) :)
Lusia to mo jakims cudem samo tsh spadlo z 3,75 na 2,52, jak to sie stalo nie wiem

jestem cala rozgrzana az parze, ale temp nie mam wyzszej

Jugoslawa ty jestes skarbinca wiedzy;) mam pytanko chodzi o owulacje a wiec kumpela potrzebuje rady.
W piatek miala pecherzyk 18mm, w niedziele pojechala i okazalo sie ze nie pekl...wiec lekarz w niedziele dal jej zastrzyk na pekniecie . We wtorek lekarz powiedzial ze jeszcze nie pekl...w srode jak pojechala powiedzial ze pecherzyk sie zmniejszyl i stwierdzil ze owulacja wystapila...moje pytanie czy faktycznie tak jest ze tak wyglada owulacje ze pecherzyk po owulacji sie zmiejsza? Jak to wyglada?

Anula tescik boski;)

Julia po owu u jednych pęcherzyk po prostu znika a u innych się zapada a w zatoce Douglasa pojawia się odrobina płynu- krwi że ściany peknietego pęcherzyka.

Lux ale będę trzymać kciukasy oby jednak były piękne krechy ! :)
Już tak długo czekasz , więc niech tam ktos sobie domek robi :)

A ja od jutro zaczynam testować na ovu , ciekawa jestem tego ...

Nessi gdzie jesteś ????

Karola kciukasy za wizyte i melduj się po niej szybko !

reklama
Do góry