reklama
Lux rób testa , a jakk nie to przyjade i sama ci go zrobie
Luska mała no katar leci , kaszle czasem ale to wszytko wina zębów bo widać że idą dolne dwójki cale szczęście gorączki nie ma. Ale maam nadzieję ,że dziś przespie noc bo rano na badania lecę
Luska mała no katar leci , kaszle czasem ale to wszytko wina zębów bo widać że idą dolne dwójki cale szczęście gorączki nie ma. Ale maam nadzieję ,że dziś przespie noc bo rano na badania lecę
tak zareagowal no no pozdow tego twojego mezusiaLux to dobrze wróży! Oj jestes nastepna w kolejce do zaciazonych! Ja mam jasna karnacji i żyły mam zawsze widoczne więc dla mnie to żaden wyznacznik.
Lusia ale mojemu mężowi przyjemność zrobiłaś ha ha ha ha. Przegląda fejsa i z bananem na twarzy mi oznajmia" slonko twoja koleżanka napisała mi że pięknie wygladam!" Ha ha ha chyba stwierdził że skoro pierwszy przeczytal to znaczy że to było do niego. Ale mam polewe teraz! Posikam się że śmiechu!
Anula śliczne imiona, mnie też się bardziej podoba Madzia:-)
Nessi wypoczywaj niech małe rośnie w siłę. Zdążysz się jeszcze w życiu napracować. Nie po to tyle lat czekalas na ten cud żeby teraz ryzykować.
Moze obedzie sie bez problemow i rano wyspana bedzieszLux rób testa , a jakk nie to przyjade i sama ci go zrobie
Jugosława
Fanka BB :)
julia: piszą, że progesteron osiąga swoje maksimum około tygodnia po owulacji, a potem sobie spada jeśli nie dochodzi do zapłodnienia. Zaraz po owu to chyba jeszcze nie jest tak wysoki, żeby potwierdził to, że ciałko żółte dobrze działa i ładnie produkuje progesteron. Nie każdy pęcherzyk pęknie, nawet po podaniu zastrzyku. Pytanie czym była stymulowana i jaka była efektywność działania leków, bo jednak można różnie zareagować.
nessi: odpoczywaj. Trzymam kciuki za kruszynkę! Wiem, że to kuszące, żeby się te 5 dni przemęczyć i żeby umowę przedłużyli, ale musisz się zastanowić. Zobaczysz też do ginka powie
nessi: odpoczywaj. Trzymam kciuki za kruszynkę! Wiem, że to kuszące, żeby się te 5 dni przemęczyć i żeby umowę przedłużyli, ale musisz się zastanowić. Zobaczysz też do ginka powie
reklama
ta babuszki to ja juz mamanula a ty masz fb ? daj jakie namiary na siebie
Lux w grupie na fb już 5 osób to sobie zaproś dziewczyny Choć i tak nie wiem która to która