reklama
basia0412
Fanka BB :)
moje dziecie nauczyło się że jak jest śpiące za uszko się łapać i tarmosić to niezawodny znak że trzeba go do snu ułożyć
Lenka też oczka przeciera, a najchętniej woła eły, grrr, agy.. :-)
Teść jej bajki i wierszyki opowiada, komiczne to jest. Teść mówi:
Piesek robi hau, hau, hau
Kotek robi miau, miau, miau
A Lenka jak robi??
- A Lena na to: Eły!!
I się śmieje w głos tak bardzo aż czkawki od śmiania się dostaje
Teść jej bajki i wierszyki opowiada, komiczne to jest. Teść mówi:
Piesek robi hau, hau, hau
Kotek robi miau, miau, miau
A Lenka jak robi??
- A Lena na to: Eły!!
I się śmieje w głos tak bardzo aż czkawki od śmiania się dostaje
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Alicja się wczoraj wieczór nauczyła "pierdzioszki" buzią robić i problem z zaśnięciem straszny, no bo taka fajna nowa umiejętność. Tak jej to sprawnie szło, że na początku myślałam, że ona bączki puszcza. I dzisiaj od rana tylko "prrrrr" i cała zapluta jest.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Od dzisiaj rana Marek podciągnie się do pozycji siedzacej i zazwyczaj udaje mu sie utrzymać równowagę w tej pozycji... do tego oczywiscie gaworzenie: meme, neeeee, agrrrrrrr, buu buu (to jak chce płakać)
Katik
...jestem mamą...
Polka na bujaczku caly czas jest w pozycji C.
Tzn plecy podgina do siadu, glowa w powietrzu. Potrafi tak naprawde dlugo wytrzymac. Staram sie jej wiec teraz troche ten bujak ograniczyc, i siada w nim tylko do jedzenie. No i co - juz sie nauczyla kojarzyc go z jedzeniem. Dzis sadzam ja , a ona zaczyna sie oblizywaz i mlaskac, i wzrokiem szuka w moich rekach rozowej miseczki z jedzeniem hahaha
Tzn plecy podgina do siadu, glowa w powietrzu. Potrafi tak naprawde dlugo wytrzymac. Staram sie jej wiec teraz troche ten bujak ograniczyc, i siada w nim tylko do jedzenie. No i co - juz sie nauczyla kojarzyc go z jedzeniem. Dzis sadzam ja , a ona zaczyna sie oblizywaz i mlaskac, i wzrokiem szuka w moich rekach rozowej miseczki z jedzeniem hahaha
reklama
Polka na bujaczku caly czas jest w pozycji C.
Kochana Polusia, u nas jest podobnie jak widzi,że ja coś jem to otwiera buziola