reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bawimy mama, bawimy...

Czy wasze dzieci tez tak mają??? Borys odkad nauczył sie przekrecania z plecków na brzuch, to robi to namietnie. Ja go poloże na mate, a ten fik i juz na brzuchu...spjarzy na mnie wyszczerzy paszcze i za chwile ryk, bo glowa za ciężka. No to ja go znou na plecy...a ten znowu na brzuch i a piac od nowa:eek:

nom, u nas tez :-) i jeszcze wszedzie rozrzuca ten dyndajace gluty ze sliny :-D

Ooooooooooooo taaaaaaaaaaaaaaaaak mam to samo i nie tylko na macie ale i w łózeczku :szok: a potem się dziecie klinuje i ryku co niemiara....

Marek odkrył swoje kolanka :tak: i grzechotki sam łapie :tak: :tak: i trzyma oburącz wpycha do buzi to co złapie w ręce :-D

reklama
Ooooooooooooo taaaaaaaaaaaaaaaaak mam to samo i nie tylko na macie ale i w łózeczku :szok: a potem się dziecie klinuje i ryku co niemiara....

Marek odkrył swoje kolanka :tak: i grzechotki sam łapie :tak: :tak: i trzyma oburącz wpycha do buzi to co złapie w ręce :-D

Borys robi identycznie ;)

a w lóżeczku mi sie nie przekreca bo tam tylko spi..hehe, ale wszedzie indziej od razu siup na brzuch......i za chwile wnerw...:-D

AAAA zapomniałam.....moje dziecko siada:szok:, ja go na kolana w pozycji leżącej, a ten pcha sie do przodu jakby chciał brzuszki robic, to samo odstawia na leżaczku. Ja mu nie pozwalam, ale on taki silny skubany ze szok. Tak samo jak trzymam go na rekach tylem do siebie, to on na maksa pcha mi sie do przodu i zgina sie w pół i sie cieszy. Qrde za wczesnie troche.

no to tutaj tez sie pochwalimy iz Aleksis ciuma swoje paluchy u nog :-)

od wczoraj nie ma nic bardziej wywołujacego radosc :-D

AAAA zapomniałam.....moje dziecko siada:szok:, ja go na kolana w pozycji leżącej, a ten pcha sie do przodu jakby chciał brzuszki robic, to samo odstawia na leżaczku. Ja mu nie pozwalam, ale on taki silny skubany ze szok. Tak samo jak trzymam go na rekach tylem do siebie, to on na maksa pcha mi sie do przodu i zgina sie w pół i sie cieszy. Qrde za wczesnie troche.

Wronka mój to samo! Mało tego przyłapałam go jak leżąc na boku dźwigał swoją głowę w górę?? I nogi też no normalnie taką łódkę zrobił leżąc na boku :szok: powiedziałabym że podnosi główkę do kąta 30-45 st :szok:

Wronka mój to samo! Mało tego przyłapałam go jak leżąc na boku dźwigał swoją głowę w górę?? I nogi też no normalnie taką łódkę zrobił leżąc na boku :szok: powiedziałabym że podnosi główkę do kąta 30-45 st :szok:

no dokładnie Borys identycznie...stópki i kolana go nie interesują, ale własnie na macie potrafi tez taka łódkę zrobic..

A moja nawet nie mysli o przekrecaniu sie :baffled:
za to poslugiwanie sie raczkami opanowala do perfekcji........ chwyta wszystko z zasiegu rak, zagluje z prawej do lewej, i wszytsko laduje w buzi.
No i hiciorem ostatnio sa wyciagniete obydwie lapki i macanie po buzi mnie albo Ł, tak jak to niewidomi robia ....:tak:

A moja nawet nie mysli o przekrecaniu sie :baffled:
za to poslugiwanie sie raczkami opanowala do perfekcji........ chwyta wszystko z zasiegu rak, zagluje z prawej do lewej, i wszytsko laduje w buzi.
No i hiciorem ostatnio sa wyciagniete obydwie lapki i macanie po buzi mnie albo Ł, tak jak to niewidomi robia ....:tak:

u nas to samo hit łapki...lubi mi kraść jeszcze ostatnio przy przewijaniu spodnie ktore sciagam i do buzki :)
a jak wali pietami o przewijak:szok:

Haha a u nas juz dawno przewijak poszedl w odstawke. A moja polubia leenie na boku wywinieta w C i sie cieszy bo latatwiej sie wszystko do buzi wklada, raczki to najlepsza zabawka pod sloncem.:tak::-D

reklama
U nas też mowy o przekręcaniu nie ma :-(
rączki są the best, też lubi dotykać twarzy i wkladać mi ręce do buzi albo łapać za noc, no i walenie nogami gdziekolwiek leży, łóżko mata, przewijak, leżaczek itp. już jej koc podkładam jak leży bo mam wrażenie że sobie pięty poodbija

Do góry