Sun flower35
Fanka BB :)
No to w końcu kiedy ten test pokazał dwie kreski? W zeszła sobotę czy wczoraj?Test pozytywny dopiero wyszedł wczoraj. Wcześniej testy wszystkie negatywne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to w końcu kiedy ten test pokazał dwie kreski? W zeszła sobotę czy wczoraj?Test pozytywny dopiero wyszedł wczoraj. Wcześniej testy wszystkie negatywne.
Test pozytywny wyszedł wczoraj a przedwczoraj druga kreska pojawiła się po kilku godzinach, dlatego kolejnego dnia go powtórzyłam.No to w końcu kiedy ten test pokazał dwie kreski? W zeszła sobotę czy wczoraj?
Jeżeli dopiero wczoraj test wyszedł pozytywny, to możliwe że dzisiaj beta jedynie 30. Zrób przyrost. Jak nie możesz w tym samym laboratorium to zrób badanie jeszcze raz i powtórz po 48Test pozytywny wyszedł wczoraj a przedwczoraj druga kreska pojawiła się po kilku godzinach, dlatego kolejnego dnia go powtórzyłam.
Rzeczywiście trochę myląco napisałam. Chodziło mi o to, że poprzednie testy, które robiłam tydzień temu były negatywne.
Jak to możliwe, że ostatnia miesiączka 30 maja( tego dnia był pierwszy dzień miesiączki, tak?) i 42 dzień cykluHej!
Ostatnią miesiączkę miałam 30 maja. Dziś jest 42 dzień cyklu. Testy wychodziły negatywne cały czas - ostatni robiłam tydzień temu. W zeszłą sobotę zrobiłam jeszcze jeden test ciążowy dla pewności na którym po kilku godzinach pojawiła się druga kreska. Nie sądziłam, że to wiarygodny wynik i kolejnego dnia rano powtórzyłam test. Od razu pojawiła się druga słaba kreska. Dziś zrobiłam badanie bety HCG, wynik 30
Czy to może być normalne? Czy to wskazuje już na poronienie?
No ja zrozumiałam, że miała być planowo 30 maja (?)Jak to możliwe, że ostatnia miesiączka 30 maja( tego dnia był pierwszy dzień miesiączki, tak?) i 42 dzień cyklu
Przecież dziś jest 20 czerwca, to wychodzi na 22 dzień cyklu
to by miało znacznie więcej sensu, choć napisane jest inaczej Chyba, że miało być 30 kwietnia?No ja zrozumiałam, że miała być planowo 30 maja (?)
Normalnie HCG podwaja się co 48H. Twój przyrost jest zupełnie w normieMiesiączka była 10 mają, pomyliłam się wcześniej
Beta dziś 101,40. Nie za duży jest ten przyrost?