reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Spokojnie dopóki okresu nie ma zawsze jest nadziejaDziękuje za wszystkie odpowiedzi faktycznie nakręciłam się i chyba trochę pewne rzeczy nadinterpretowalam [emoji85] przynajmniej w 3 rocznice ślubu najpije się z mężem wina [emoji23] może następnym razem się uda
Przy testowaniu należy pamiętać, że czasami pojawiają się kreski fabryczne i jakiś cień cienia nie zawsze oznacza ciążę jak ktoś wyżej napisał. Jak miesiączka nie przyjdzie powtórz za kilka dni test
Maggie35
Zaciekawiona BB
Jeszcze nie wszystko stracone może faktycznie okaże się, że ciąża, czego oczywiście Ci życzę. Ja po zeszłym cyklu tez mam nauczkę, latałam co chwilę z testami xD a teraz.. nwm jakoś tak mnie inaczej.. co ma być to będzie.. nie nastawiam się za bardzo w tym cyklu, bo najpierw z mężem przytulaliśmy się non stop niemalże, a później maz miał wypadek i e względu na jego kregoslup musieliśmy przerwać starania..Dziękuje za wszystkie odpowiedzi faktycznie nakręciłam się i chyba trochę pewne rzeczy nadinterpretowalam [emoji85] przynajmniej w 3 rocznice ślubu najpije się z mężem wina [emoji23] może następnym razem się uda
Martyna9494
Aktywna w BB
Miałam identycznie. To była ciąża. Powtórz test najlepiej z czułością 10 jednostek. Facelle z Rossmana ma taką czułość. Z każdym dniem kreska powinna być ciemniejsza. GratulujęZobacz załącznik 1287796
Cześć Dziewczyny
Co o tym sądzicie ? Kreska ledwo jest widoczna… czy to może być ciąża ? Spóźnia mi się okres 2 dni ale mam dość krótkie cykle (24 dniowe) brzuch boli jak na okres ale okres się nie pojawił, jest mi niedobrze…
natala.bece
To akurat nie zawsze tak działa Ja miałam betę 90, a test pokazal bardzo blada kreskęDla mnie negatywny. Idź na betę bo przy dwóch dniach spóźnienia kreska powinna być już ciemna.
DarkAsterR
frez.ja1987
A robiłaś betę i test tego samego dnia? Bo jeżeli nie to niestety, Twój przypadek niczego nie wnosi. Beta potrafi na początku przyrastać i po 200%, a przy tak małych wartościach to bardzo wiele zmienia.To akurat nie zawsze tak działa Ja miałam betę 90, a test pokazal bardzo blada kreskę
Oczywiście zdarzają się też i testy, które z jakiś przyczyn słabo się odbarwiają
natala.bece
Tego samego. Odstęp to dosłownie godzina Powtórzyłam tez test tej samej firmy dwa dni później (żeby mieć ładny na pamiątkę ) i nadal szału z tą kreską nie było. Może jakaś dziwna partiaA robiłaś betę i test tego samego dnia? Bo jeżeli nie to niestety, Twój przypadek niczego nie wnosi. Beta potrafi na początku przyrastać i po 200%, a przy tak małych wartościach to bardzo wiele zmienia.
Oczywiście zdarzają się też i testy, które z jakiś przyczyn słabo się odbarwiają
reklama
frez.ja1987
Bardzo możliwe. W sumie nie bez przyczyny poleca się robić testy różnych firmTego samego. Odstęp to dosłownie godzina Powtórzyłam tez test tej samej firmy dwa dni później (żeby mieć ładny na pamiątkę ) i nadal szału z tą kreską nie było. Może jakaś dziwna partia