reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada kreska na tescie ciążowym

reklama
Hejka może mógłby mi ktoś pomóc? Test robiłam 5 dni temu z tym że druga kreska bardzo jasna. Zrobiłam na następny dzień i było to samo a dzisiaj dostałam krwawienia z małymi skrzepami i lekkim bólem brzucha ból ustąpił a krwawienie nadal lecz bardzo małe? Nie wiem co robić tym bardziej że to bardzo wczesna ciąża wydaje mi się 3 tyg. Poronienie? Czy krwawienie implantacyjne?
Nie ma czegoś takiego jak krwawienie implantacyjne ;) jest PLAMIENIE implantacyjne. Jak sama nazwa to plamienie, kilka kropel, mogą być niteczki krwi na bieliźnie. Krwawienie nie ma już nic wspólnego z implantacja. Ponadto najpierw jest implantacja, a dopiero wtedy wytwarza się betaHCG. Jeśli już jest pozytywny test, to implantacja już była.
Krwawienia w ciąży mogą występować z różnych powodów. Oczywiście jednym z nich jest poronienie. Ale krwawienie może występować też np. z nadżerki czy krwiaka, który pękł.

reklama
Do góry