Tak, innej firmy i dalej blada kreska. Jutro pójdę na betę@Alicja0407 Jak tam sytuacja, powtarzałaś test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, innej firmy i dalej blada kreska. Jutro pójdę na betę@Alicja0407 Jak tam sytuacja, powtarzałaś test?
Łącznie zrobilam 5 testów różnych firm. 3 z blada druga kreska wyszły. Dzis w nocy dostałam krwawienia jakby okres ale bez skrzepów i aktualnie ustępuje. Ps. Z synem dowiedziałam sie o ciazy w 13tg ponieważ myslalam ze mam miesiaczke A to były jakieś krwawienia więc może i tym razem tak jest.Witam . Robilam dwa testy jeden bobotest i wyszła druga blada kreska. Na drugi dzień protest i było bez kreski . Czy pierwszy test się mylił? Okres mam mieć jutro ale jakoś się nie czuję jak przed.Zobacz załącznik 1652425
Cały czas jest blada kreska? Nie ciemnieje?Łącznie zrobilam 5 testów różnych firm. 3 z blada druga kreska wyszły. Dzis w nocy dostałam krwawienia jakby okres ale bez skrzepów i aktualnie ustępuje. Ps. Z synem dowiedziałam sie o ciazy w 13tg ponieważ myslalam ze mam miesiaczke A to były jakieś krwawienia więc może i tym razem tak jest.
Hejka może mógłby mi ktoś pomóc? Test robiłam 5 dni temu z tym że druga kreska bardzo jasna. Zrobiłam na następny dzień i było to samo a dzisiaj dostałam krwawienia z małymi skrzepami i lekkim bólem brzucha ból ustąpił a krwawienie nadal lecz bardzo małe? Nie wiem co robić tym bardziej że to bardzo wczesna ciąża wydaje mi się 3 tyg. Poronienie? Czy krwawienie implantacyjne?Witam . Robilam dwa testy jeden bobotest i wyszła druga blada kreska. Na drugi dzień protest i było bez kreski . Czy pierwszy test się mylił? Okres mam mieć jutro ale jakoś się nie czuję jak przed.Zobacz załącznik 1652425
jesli testy byly pozytywne to juz nie plamienie implantacyjne. Teraz najlepiej zrobic 2 badania beta hcg w odstepie 48h, zeby sprawdzic czy przyrasta czy spada.Hejka może mógłby mi ktoś pomóc? Test robiłam 5 dni temu z tym że druga kreska bardzo jasna. Zrobiłam na następny dzień i było to samo a dzisiaj dostałam krwawienia z małymi skrzepami i lekkim bólem brzucha ból ustąpił a krwawienie nadal lecz bardzo małe? Nie wiem co robić tym bardziej że to bardzo wczesna ciąża wydaje mi się 3 tyg. Poronienie? Czy krwawienie implantacyjne?
Może być ten z apteki czy muszę udać się do laboratorium nie robiłam nigdy tego testu w domu i nawet nie wiem jak tym się posługiwać zrobić jeden dzisiaj i drugi za dwa dni? Lekarza mam w sobotę serio nie wiem co robić pomimo tego że mam już dwóch synków 7 i 5 latjesli testy byly pozytywne to juz nie plamienie implantacyjne. Teraz najlepiej zrobic 2 badania beta hcg w odstepie 48h, zeby sprawdzic czy przyrasta czy spada.
U mnie o wiele jaśniejsza możliwe że to bardzo wczesna ciąża?
W laboratorium, bo potrzebujesz wartości, czy spadają, czy rosną, a nie kreskiMoże być ten z apteki czy muszę udać się do laboratorium nie robiłam nigdy tego testu w domu i nawet nie wiem jak tym się posługiwać zrobić jeden dzisiaj i drugi za dwa dni? Lekarza mam w sobotę serio nie wiem co robić pomimo tego że mam już dwóch synków 7 i 5 lat
09.08.2024 ostatnia miesiączkaW laboratorium, bo potrzebujesz wartości, czy spadają, czy rosną, a nie kreski
Aczkolwiek nie wygląda to dobrze.
Mozliwe, że u lekarza nic nie będzie widać, bo nawet jeśli z ciążą ok, to na USG widać dopiero w okolicy bety 1000, czyli ok 5 tygodnia.
Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę ? 3ci tydzień jest zaraz po owulacji, takze na pewno w tym tygodniu nie jesteś.