reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

reklama
Elżbietka, nie przejmuj się ja też plamiłam, no i jakoś (tak jak już kiedyś tam pisałam) przeszło, ale leż plackiem i koniec, choćby nie wiem co. Pamiętam, że trudno to było wytrzymać, bo taki bezruch to dla mnie najgorsze co może być, ale potem to już się przyzwyczaiłam

A tak wogóle to przy okazji dobra rada dla wszystkich ciężarówek, wykorzystujcie to że jesteście w ciąży, bo nie wiadomo kiedy będziecie znowu. Mamy mdłości, niedobrze nam , coś tam boli, przeszkadza zapach, no to chociaz za to wszystko miejmy coś z tego życia, no nie? Ja naprzykład jak nie chce mi się czegoś robić, to robię zbolałą minę , mówię " oj jak mnie boli brzuch!! " coś tam jeszcze obrazowego jaka to jestem obolała i nieszczęśliwa, i tak na pocieszenie kończę : chyba dzidzia rośnie i to dlatego, i fajt! wywalam się na kanapie, pilocik do rączki i już mnie nie ma. Chłop zaradny więc jakoś sobie poradzi, ;D W końcu ile razy się zdaża, że faceci nie będąc w ciąży robią dokładnie tak samo, no nie?

Elżbietka No widziisz, już do przodu! Na moje oko to chyba po alarmie. Ale dbaj o siebie słonko, zresztą komu ja to mówie, już ty wiesz co masz robić :laugh:

Super Elżbietko ze przechodzi. Dbaj o siebie, a z truskawkami uważaj.

Ja mam mdłości, wreszcie mnie porządnie dopadły, a fe! i chyba będę robić tak jak piszesz Xandii, w końcu co ja się mam męczyć, chociaż nic nie robić też się nie da.

No i poza tym śpię i śpię.

Cześć Dziewczyny.
U mnie niestety nerwy wzięły górę i dzisiaj jadę do gina bo biegunka nie przeszła a doszły straszne bóle podbrzusza. Cieszę się Elżbietko, że Ci przechodzi. Leż i dbaj o siebie. Rada Xandii jest super. Dziewczyny trzeba tak i już :)
Pozdrowionka i trzymajcie kciuki bo mnie nerwy zjadają :-[

Czesc dziewczeta..

Zanim sie obejrzycie a bedziecie wcinac co Wam tylko popadnie w raczki :))

Ja cierpialam okolo 3,5 miesiaca.. ale teraz z perspektywy czasu... oplacalo sie..
Córa ma juz 7 m-cy i przy niej zapominam o wszystkich zlych chwilach, mdlosciach, wymiotach , porodzie ;)

Zawsze mozecie pomyslec jak to przezywaja Wasi Panowie.. prawde mowiac sa bardziej przestraszeni cala ta sytuacja niz Wy !!
Trzymajcie sie.. bedzie dobrze bo inaczej byc nie moze...
a kobiet ktore wogole nic nie odczuwaja podczas ciazy jest garstka..
zreszta co to za ciaza ktorej sie nie czuje ? ;)

Chwalcie sie kazdym dniem.. odliczajcie i cieszcie sie przespanymi nockami.. pozniej nie bedzie tak pieknie :))
Czasami wspominam swoja ciaze i teskno mi do tego stanu..

Buziaki pszczolki moje kochane..
Glowki do gory...
Trzymam za Was kciuki!!  :)
Papa ;D

Witam przyszłe mamusie !
mnie niestety po każdym jedzeniu jest niedobrze, czuję jakby mi wszystko w gardle stało
na szczęście nie spędzam czasu w łazience, nie mam biegunek i oby tak zostało
mam nadzieję, że macie jakieś sprawdzone na to sposoby
Życzę dobrego samopoczucia
pozdrawiam

reklama
moje mdłości jak na razie nie wystepują. tzn zaraz jak sie obudze to troszeńke muli. pęcherz dopomina sie ulgi, a ja leże i wcinam krakersy ;D
ale pomaga :)
teraz zjadlam sobie kolacyjke :) pierszy raz w życiu o tej porze ::) ;)

Do góry