reklama
Elżbietka, nie przejmuj się ja też plamiłam, no i jakoś (tak jak już kiedyś tam pisałam) przeszło, ale leż plackiem i koniec, choćby nie wiem co. Pamiętam, że trudno to było wytrzymać, bo taki bezruch to dla mnie najgorsze co może być, ale potem to już się przyzwyczaiłam
A tak wogóle to przy okazji dobra rada dla wszystkich ciężarówek, wykorzystujcie to że jesteście w ciąży, bo nie wiadomo kiedy będziecie znowu. Mamy mdłości, niedobrze nam , coś tam boli, przeszkadza zapach, no to chociaz za to wszystko miejmy coś z tego życia, no nie? Ja naprzykład jak nie chce mi się czegoś robić, to robię zbolałą minę , mówię " oj jak mnie boli brzuch!! " coś tam jeszcze obrazowego jaka to jestem obolała i nieszczęśliwa, i tak na pocieszenie kończę : chyba dzidzia rośnie i to dlatego, i fajt! wywalam się na kanapie, pilocik do rączki i już mnie nie ma. Chłop zaradny więc jakoś sobie poradzi, ;D W końcu ile razy się zdaża, że faceci nie będąc w ciąży robią dokładnie tak samo, no nie?
Elżbietka
mother of two sons&angel
dziś jest troszke lepiej mniej krwi, tzn takie "brudne" upławy tylko są :. no i niem nudnosci
dzis meza wysyłam na poszukiwania słodkich truskawek
dzis meza wysyłam na poszukiwania słodkich truskawek
Super Elżbietko ze przechodzi. Dbaj o siebie, a z truskawkami uważaj.
Ja mam mdłości, wreszcie mnie porządnie dopadły, a fe! i chyba będę robić tak jak piszesz Xandii, w końcu co ja się mam męczyć, chociaż nic nie robić też się nie da.
No i poza tym śpię i śpię.
Ja mam mdłości, wreszcie mnie porządnie dopadły, a fe! i chyba będę robić tak jak piszesz Xandii, w końcu co ja się mam męczyć, chociaż nic nie robić też się nie da.
No i poza tym śpię i śpię.
Cześć Dziewczyny.
U mnie niestety nerwy wzięły górę i dzisiaj jadę do gina bo biegunka nie przeszła a doszły straszne bóle podbrzusza. Cieszę się Elżbietko, że Ci przechodzi. Leż i dbaj o siebie. Rada Xandii jest super. Dziewczyny trzeba tak i już
Pozdrowionka i trzymajcie kciuki bo mnie nerwy zjadają :-[
U mnie niestety nerwy wzięły górę i dzisiaj jadę do gina bo biegunka nie przeszła a doszły straszne bóle podbrzusza. Cieszę się Elżbietko, że Ci przechodzi. Leż i dbaj o siebie. Rada Xandii jest super. Dziewczyny trzeba tak i już
Pozdrowionka i trzymajcie kciuki bo mnie nerwy zjadają :-[
Czesc dziewczeta..
Zanim sie obejrzycie a bedziecie wcinac co Wam tylko popadnie w raczki )
Ja cierpialam okolo 3,5 miesiaca.. ale teraz z perspektywy czasu... oplacalo sie..
Córa ma juz 7 m-cy i przy niej zapominam o wszystkich zlych chwilach, mdlosciach, wymiotach , porodzie
Zawsze mozecie pomyslec jak to przezywaja Wasi Panowie.. prawde mowiac sa bardziej przestraszeni cala ta sytuacja niz Wy !!
Trzymajcie sie.. bedzie dobrze bo inaczej byc nie moze...
a kobiet ktore wogole nic nie odczuwaja podczas ciazy jest garstka..
zreszta co to za ciaza ktorej sie nie czuje ?
Chwalcie sie kazdym dniem.. odliczajcie i cieszcie sie przespanymi nockami.. pozniej nie bedzie tak pieknie )
Czasami wspominam swoja ciaze i teskno mi do tego stanu..
Buziaki pszczolki moje kochane..
Glowki do gory...
Trzymam za Was kciuki!!
Papa ;D
Zanim sie obejrzycie a bedziecie wcinac co Wam tylko popadnie w raczki )
Ja cierpialam okolo 3,5 miesiaca.. ale teraz z perspektywy czasu... oplacalo sie..
Córa ma juz 7 m-cy i przy niej zapominam o wszystkich zlych chwilach, mdlosciach, wymiotach , porodzie
Zawsze mozecie pomyslec jak to przezywaja Wasi Panowie.. prawde mowiac sa bardziej przestraszeni cala ta sytuacja niz Wy !!
Trzymajcie sie.. bedzie dobrze bo inaczej byc nie moze...
a kobiet ktore wogole nic nie odczuwaja podczas ciazy jest garstka..
zreszta co to za ciaza ktorej sie nie czuje ?
Chwalcie sie kazdym dniem.. odliczajcie i cieszcie sie przespanymi nockami.. pozniej nie bedzie tak pieknie )
Czasami wspominam swoja ciaze i teskno mi do tego stanu..
Buziaki pszczolki moje kochane..
Glowki do gory...
Trzymam za Was kciuki!!
Papa ;D
Witam przyszłe mamusie !
mnie niestety po każdym jedzeniu jest niedobrze, czuję jakby mi wszystko w gardle stało
na szczęście nie spędzam czasu w łazience, nie mam biegunek i oby tak zostało
mam nadzieję, że macie jakieś sprawdzone na to sposoby
Życzę dobrego samopoczucia
pozdrawiam
mnie niestety po każdym jedzeniu jest niedobrze, czuję jakby mi wszystko w gardle stało
na szczęście nie spędzam czasu w łazience, nie mam biegunek i oby tak zostało
mam nadzieję, że macie jakieś sprawdzone na to sposoby
Życzę dobrego samopoczucia
pozdrawiam
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
moje mdłości jak na razie nie wystepują. tzn zaraz jak sie obudze to troszeńke muli. pęcherz dopomina sie ulgi, a ja leże i wcinam krakersy ;D
ale pomaga
teraz zjadlam sobie kolacyjke pierszy raz w życiu o tej porze :
ale pomaga
teraz zjadlam sobie kolacyjke pierszy raz w życiu o tej porze :