reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

no ja tez jem migdaly i to naprawde pomaga bo miewam straszne zgagi,poza tym zaparcia mam straszne ale lekarz przepisal mi glukoze i juz lepiej,

reklama
Mariola
Mama nadcisnienie ale skutecznie obnizane, kawy nie pijam wogule a cherbate od czasu do czasu i slabiutka, jadne na mineralce i sokach, zresta nic innego nie da sie pic w te upaly.

no niestety, ja też głównie zimne napoje. Nie da się wytrzymać, dzisiaj jak wróciłam do domu, to myślałam, ze mi pikawa wyskoczy, musiałam pół godziny poleżeć.
A jutro idę na 2-dniowe weselee i nie wyobrażam sobie tego :-(

Aniay
wysokie ciśnienie raczej napewno było przyczyną tej krwi z noska ... ja za to mam dość niskie, więc lekarz dał mi zielone światło na jedną małą kawkę dziennie, z wyjątkiem upałów, bowiem właśnie w upały nam ciśnienie się samo podnosi ... tak więc może zrezygnuj nawet z tej herbaty w upały, bowiem one także zawierają kofeinę, zwaną  w tym przypadku teiną.
zresztą teraz kiedy nie mamy @ to troszkę upuszenia krwi chyba nie zaszodzi :D :D :D       <żarcik>

hej dziewczynki mi sie wczoraj zrobilo troche slabo poza tym od tych przeciagow dostalam bolu ucha,i nie wiem co moge na to wziasc moze mi poradzicie,narazie mam wate i taki lisc z kwiatka on sie chyba nazywa musznik??te upaly sa nie do wytrzymania,ale z jednego dzis jestem szczesliwa,ze mieszkam na parterze i w domku mam chlodno

Ten liść (wiem o którym mówisz) powinien sobie dać radę, mogą go stosować nawet małe dzieci, więc nie powinien zaszkodzić. Jeśli zaś ból ucha nie przejdzie powinnaś każdy lek skosultować z lekarzem lub farmaceutą (jeśli ciąża przebiega bezproblemowo).
Szybkiego powrotu do zdrowia  :)

Hej, a co to za liść? ??? mie ostatnio też bolało uszko, ale potem to już cała głowa, więc nie jestem jus teraz pewna, czy to faktycznie jedno czy drugie :-[

reklama
xandii
to sie nazywa geranium przynajmniej u mnie ma liscie bardziej postrzepione od pelargonii i jak rozetrzec lisc to wydaje taki sympatyczny dla neiktorych zapach. Mnie ktoregos razu ucho rozbolalo od zeba, nic nie pomoglo zanim nie wzielam antybiotyku, czesto od zeba moze bolec takze cala glowa a wtedy nawet geranium nie pomoze :mad:

Do góry