reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

Elżbietka do tej pory tez tak bylo u mnie wyjatek stanowily biszkopty i serek homogenizowany :p z czasem jajka, boje sie jednak ze jeden dzien lepszego samopoczucia nic nie oznacza i wszystko moze sie wrocicc- -'

reklama
Elżbietka
szczerze Ci powiem ze nie wiem co moga gotowane jajka, mi jedynie uspakajaja zoladek super, zreszta sa super zdrowe, ja jak tylko mam ochote to sobie gotuje jajeczko albo dwa ;p

Ja z jedzeniem powoli zaczynam nie mieć problemów, nawet w nocy jestem głodna. głodomorek w moim brzuszku sobie chyba rośnie.
Zauważyłam, że zaczyna mi iść pręga, wreszcie! Na razie ma jakieś 3 cm.

Lorien, mi kreska na brzuchu pojawiła sie bardzo wcześnie, tearz ciemnije :) a sięga połowy długości między pępkiem a spojeniem łonowym.

aniay, co do jajek, zreszta tak jak i wszystkiego, boje sie ze mogą wrócić górą ;). generalnie strasznie mi się wszytsko odbija ::). a to raczej nieprzyjemne jest. nawet woda. ::) ::)

A ja z jajkami nie mam problemu,moge jesc ile chce.I ogolnie moge jesc wszystko jak na razie.Ciesze sie ze powoli wraca wam apetyt dziewczyny,z tego co wiem nie tak dawno mialyscie z tym problem,ale widze, ze wszystko wraca do normy i oby tak dalej :laugh: :-*

podobno jak jest zgaga, to dzidzi rosną warkoczyki. Nie wiem ile w tym prawdy, ale z Olcia miałam taką zgagę, że mi mało przełyku nie wypaliło a Ola urodziła się z z piękną czarna czuprynką z najprawdziwszych wlosków.

dziś zgagi nie ma, tzn wczoraj wzialam ranigast na noc :p. dziś było za to co innego ::), pewnie jeszcze sie powtórzy, ja na jednym, razie nie kończe ::)

warkoczyki bardzo chętnie zobacze :) szczególnie u dziewczynki :)

reklama
Elżbietko...przesylam Ci odromne gratulacje z powodu tego ze jestes w ciazy...

wiem, ze spoznione, ale nie bylo mnie na forum przez jakis czas, a teraz zauwazylam, ze bedziesz miala dzidzie...jeszcze raz gratuluje

gratulacje oczywiscie dla wszystkiech przyszlych mam

przepraszam, ze wiadomosc przesylam na tym watku

Do góry