reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

No a ja jak sobie zapodam wieczorem mieszanke wybuchowa a zdaza mi sie to dosc czesto :) to nocy nie mam pozniej zaciekawej ;D

reklama
ja tez mam wiecznie brzuchol wydety no i te gazy... :)a szczegolnie jak zjem duzo owocow to jest nie wesolo,z zaparciami mam juz lepiej bo dostalam lekarstwo u ginekologa ,poza tym tak jak chyba wy wszystkie dziewczyny na mieso reaguje mdlosciami bleee....

moja lekarka nie dała mi tabletek, ale kilka fajnych sposobów a więc dzielę się chętnie może którejś z Was się przydadzą :) 1. rano na czczo wypić szklankę przegotowanej wody z łyżką miodu, 2. Na czczo zjeść jogurt, 3. na czczo kawa koniecznie z mlekiem... no i tyle - 1 - wypróbowany :)

Ja też mam wzdęcia.
A na mięsko nie reaguję mdłościami, bo je uwielbiam i chętnie jem. Chyba jestem odosobnionym przypadkiem w rodzinie styczniówek na babyboom ;D

Karola ........ niezły domek ... z tarasem i widokiem na kręgosłup ;)
mój jest niewiele mniejszy od twojego, chyba, że dostanę
wieczornych wzdęć

Powiem Wam, że od wczoraj jeszcze bardziej mnie wypchało, normalnie przez jeden dzień! Może dziecko się jakoś inaczej ułożyło, ale mam bebech cudny, hi hi ;-)

reklama
Do góry