reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

mama no ja tak myślałam,że Ty to tam teraz do wiosny nie wyleziesz z gabinetu o ale żeby nie było jak Ci źle nie życzę tylko dawaj no znać,że żyjesz i Cię nie wciągnęła jakaś maseczka :-p bo idą święta robota będzie,sylwester ,później karnawał no na wiosnę dziewuchy będą chcieć piękne a o lecie już nie wspomnę

ale jak się w tym spełniasz to wybaczam Ci

a ja już w wyrku,zjadłam słodką bułkę ,herbatkę zrobiłam i czekam na serial w łóżku :-) przy @ wrednej można a co :-p

a reszta dziewczyn to gdzie ??? w zimowy sen zapadły :angry::angry::angry:

reklama
Zuzanka ja zapadłam się w klinice ;-)
Ale już w domku, pieska odebraliśmy, teraz winko, relaks, prysznic a o 22:30 na TLC program o ivf w Polsce - 1 odcinek (kamera towarzyszy 6-ciu parom w ich zmaganiach z niepłodnością)

ooo Anuszka ja też zawsze pyskata w pracy byłam i jestem i przez to również nie zawsze pasowałam do "idealnego zespołu" :-p

Mama ale super, że tak Ci się układa, ta nowa lokalizacja to był strzał w dziesiątkę :-D

No widzisz Smerfeta. Takie dziwne jesteśmy że nas nie chcą? Kurde no!
Oglądałam wczoraj ten odcinek na TLC. No czasem się wyruszyłam.

Kawa dla was!
c[«»] c[«»]
Miłego dnia!

hej,hej

Witam się

oj to mamy dziewczyny coś wspólnego :-D ja nie daje sobie w kaszę dmuchać i przez to większość w pracy ludzi mnie nie lubiła :laugh2::laugh2::laugh2: ale mi to jakoś leżało :laugh2:

anuszka widzę wykresik i mocno zaciskaj nogi a ja kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
smerfeta no a ja nie widziałam tego programu już zapisałam dzień i godzinę ,będę oglądać :tak:a co piesek chory ? a jak coś przegapiłam to przepraszam :zawstydzona/y: jak Twoja kostka?
mama no tak zapracowana :****
Celta,Katinka dziewczynki HOP.HOP ??????

KAWKA DA WSZYSTKICH

heloł kochane ..
ja dziś znów z fajnym utargiem wracam ..oj cieszę się ..cieszę :-D dobra to była decyzja ze zmianą lokalu i miejscowości :tak:

Zuzanka
tak jest ..spełniam się i ..mam kontakt z ludzmi a ja to lubię :)

Katinka
ach te teścioweee:wściekła/y::confused2: moja 2 lata temu zmarła wiec :sorry:

Anuszka
dzięki za kawę ..dziś w pracy tylko pół wypiłam-jak zaczęłam o 10.10 to skończyłam o 17.55.

Smerfeta,Celta i reszta Gangu Olsena--> pozdrawiam i ściskam .
częstuje piernikami bo własnie wcinamy z dziećmi.

mama05 no to fajnie,że się spełniasz zawodowo :*** no i finansowo dobrze bo to moim zdaniem też ważne:tak: ja bardzo lubię

chiba i ja coś muszę wymyślić aby dobrze zarobić a się nie narobić :-D:-D

Zuzanka
myśl,myśl:tak:..choć kosmetyka to ciężki kawałek chleba-praca fizyczna,kręgosłup siada..pylica płuc grozi ..
niedługo spotykam się z babką na ubezpieczenie gab.i tak myślę o ubezpieczeniu dłoni..jak coś sie stanie ,że będę miała niedowład to nie jestem w stanie pracować ..
muszę to wszystko poogarniać.

dobra idę kłaść dzieci i sama zaraz spadam pod prysznic .

reklama
Hejka

Zuzanka tak trochę skrótem napisałam :-D chodziło mi o to że psiak był od 7 rano u mamy i musieliśmy go odebrać, a to my byliśmy w klinice. Sytuacja jest taka że mam jeszcze za wysoki estradiol i jeszcze nie zaczynamy stymulki, nadal mam brać gonapeptyl
g050.gif

A powtórka pierwszego odcinka programu będzie w niedzielę o 12.
Co do kostki - dziękuje, coraz lepiej :tak:

Mama - wow ciekawa sprawa z ubezpieczeniem dłoni... ciekawy temat... czy wszystkie TU podejmą się ubezpieczenia dłoni? no i ciekawe czy dużo sobie za to policzą?
e055.gif

Katinka moja teściowa jest wyluzowaną babką :-D a czasem aż za bardzo ;-)

Anuszka ale z Ciebie ranny ptaszek
k010.gif

Celta co u Cię?

Miłego wieczoru Kobitki!!!

Do góry