reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Witam wieczorową porą ;-)

Celta fajnie że masz taką serdeczną szefową :-D

Katinka kciuki za jutrzejsze spotkanie, bardzo jestem ciekawa jak to się odbywa, czy trzeba dużo mówić o sobie?.. ;-)

Anuszka ja też dziś leniwie a miałam porządek z butami zrobić i schować w końcu sandały ;-)

Za to Zuza i Mama pewnie dziś jak pracowite pszczółki? ;-)

A moja kostka jest... Fioletowa ;-) już trzeci raz ją skręciłam więc wiem że szybko nie pobiegam, już weteranką w tym jestem ;-)

Miłego wieczorku! Oglądamy mecz i chyba zasnę bo taka nuda... Blee ;-)

reklama
Hejka!
Ciekawa jestem bardzo jak tam Katinka :-)
Naprawę w tym Twoim mieszkanku musi być błysk jakich mało. Przed wizytą pani gruntowne sprzątanie, wczoraj też... Fiu, fiu... ;-) No czekam na wieści

Ja też miałam wczoraj obejrzeć mecz, ale za przeproszeniem dekoder mi się zesrał i w ogóle odmówił posłuszeństwa. A może to i lepiej.

Miłego wieczorku Wam życzę.

Hej kobitki:)

Pierwsze koty za płoty:) Niewiem co mam Wam napisac bo mam strasznie mieszane uczucia...
smerfeta Trzeba duuzo mowic o sobie,najwiecej pytan dotyczy emocji,ktore trzeba wyrazac ,trzeba ,opowiadac,malowac...
Spodziewałam sie czegos innego,wiele rzeczy było dla mnie oczywistych i niewiem po co były te dyskusje,ale moze tak ma byc,moze dla innych są to potrzebne tematy...
Podobieralismy sie w pary,takze jeden plus:)
Miłej niedzieli dziewczynki:)

cześć dziewczynki

smerfeta to Ty uważaj z tą kostką bo widok fioletowej nogi mnie przeraził :szok:

Katinka
no to mówisz,że pierwsze koty za płoty? napisz,napisz o Tych mieszanych uczuciach???
celta o masz ja nie oglądałam,tylko później wynik widziałam ,to chyba nie było co oglądać :no: ehh ta Nasza piłka nożna i reprezentacja ;-)a Ty kochana kiedy teraz spotkanie w OA?
anuszka,mama pracusie jak u Was ?

a ja wczoraj wybrałam się do stolicy na discko :tak: i poszalałam trochę na parkiecie !!!ale mnie stópki bolą ;-)ok czekam na M bo wraca z rajdu a później jedziemy na kawę i tort do M chrześniaczki ,która kończy 3 lata ;-) no i muszę zakupy do domu zrobić bo w lodówce światło :szok::tak:

Miłego dnia kochane

Hejka!

Zuzanka
c006.gif
fajnie tak wytańczyć się za wszystkie czasu :-D Ja wczoraj byłam na koncercie Serj Tankiana z orkiestrą symfoniczną więc też miałam fajną zabawę :tak: A moja kostka przybiera już różne kolory tęczy ale przyznam, że miałam nadzieję, że nie będzie z nią tak źle a tu siniak jest dość rozległy, no i oczywiście najbardziej wyraźna sina łódeczka jest pod samą kosteczką... ale kurka - z obu stron :-:)confused2: (na szczęście po wewnętrznej trochę słabiej)

Katinka a te tematy czego dotyczą? Problemów dot. bezpłodności również?

Anuszka i ja musiałam dziś zakupy zrobić ale tak raczej na szybko. Z mężem nie wychodziliśmy za bardzo z domu i już mieliśmy wszystko wyjedzone
a295.gif

Celta, dekoder zrobił Wam niespodziankę i zaoszczędził przykrych widoków :tak:

Hej z rańca :-)

Katinka mówisz mieszane uczucia? ;-) U nas też trzeba duuuużo mówić o swoich uczuciach i emocjach co nie zawsze jest łatwe, ale chyba jednak jest potrzebne. Nic nie rysowaliśmy za to.

zuzanka o tańców zazdroszczę! Też lubię poskakać i będę mieć okazję za 3 tyg bo są urodziny kumpla, a my w towarzystwie robimy imprezy z tańcami ;-). A następne spotkanie w OA mam za 1,5 tyg.

smerfeta z tym dekoderem to niestety tak, ze on dość często robi nam takie psikusy. Najgorzej wkurza mnie to, ze płacimy niemało kasy przecież, a tu niespodzianka, jak wylukasz fajny film, albo mecz właśnie. Siadasz i mało się nie dławisz herbatą ze złości. W piątek na szczęście miałam w domu koleżankę, więc nudzić się nie nudziłam ;-)

anuszka, mama co tam u Was??
Ja jestem w bagatela 41dc... Nieźle co nie? temperatura od 10 dni wyższa i nie spada. I po raz pierwszy od kilku miesięcy sobie myślę, że to nienajlepszy czas na ciąże. Teraz najważniejsze jest to szkolenie. Kwalifikacje i dziecko, które pewnie gdzieś już jest, bo my chcemy takie ciut większe. Zobaczymy co to nam życie przyniesie.

Buziaczki, miłego dnia

hej kochane ..
jestem i ja .

mam dzis pasowanie syna na pierwszoklasistę i przed 11.oo mykam do szkoły.

teraz pranie,odkurzanie ..kawa i Wy

również wszystkie ściskam ..poczytałam ,ale już nie wiem co której miałam pisać

a co do gabinetu to póki co jestem zaaadowolona :-Dzmiana lokalu to był dobry pomysł ;)

A ja miałam nienajmilsza sobotnią końcówkę pracy (kiero), nienajfajniejszy początek niedzieli (mąż), a dziś się nie wyspałam.
Ogólnie mam chyba dziś dola :-(
Babole do łopat :p

i mam pytanko do was. Jaki jest najlepszy okres wstrzemięźliwości przed badaniami nasienia?
Niby od 3 do 5 dni ale chodzi mi o to, czy np przed tym lepiej nie ten tego przez jakiś czas czy może lepiej żeby ten tego kilka razy pod rząd i potem te 3-5 dni?
Czy 8 dni też będzie ok?czy za dużo?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,hej:)
Dziewczyny,tematy było ok,tylko ja sie spodziewałam czegosc innego,poprostu nie myslałam ze trzeba bedzie az tyle mówic o sobie ,o swoich emocjach,teraz juz wiem na co musze byc przygotowana:)
Nie było rozmowy o niepłodnosci ani nic z tym związanych tematów...
Rysownie było zabawne ,nie pamietam kiedy ostatni raz w rekach trzymałam kredki swiecowe a co dopiero nimi malowac:-D
My mamy tak jakby przyspieszone te kursy i mamy dwie sesje na raz i troche to męczące,nie myslałam ze moze bolec kośc ogonowa od siedzenia:-D:-Ddupa mi odpadała ;-)
Nastepne spotaknie za dwa tygodnie.
Pozdrawiam Was wszystkie -Miłego dnia

Do góry