reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

hej babolik

ja do łopat bo ogródek dalej stoi nie ruszony :angry: dzisiaj prasowanie,pranie i sprzątanie bo od środy mam gości

Katinka ja wspominam fajnie te spotkania bo ja lubię mówić :-D hehe nie o sobie ale ogólnie rozmawiać o wszystkim ,ale zaraz Wam szybko minie czas i będziecie po wszystkim zobaczysz:tak:

Celta wow :szok: 41 dc tempka wysoka ,a teścika nie chcesz robić ??&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mama05 ooo to ważny dzień dzisiaj dla Was ,ściskam i Miłego dnia w takim razie
anuszka proszę mi się tutaj nie dołować :angry::angry::angry:bo na kopie do duuuuuupy !!!!!!!!!!!!

a propo dni w cyklu ja dzisiaj 33 ale poprzednie też były dłuuuuugie i męczące szlak by to wziął !!!!!!!!!!!!

uciekam do prasowania

Miłego dnia

reklama
zuzanka nie ma sensu robić testu. Owulację miałam zaledwie 9-10 dni temu, więc na pewno dużo za szybko na test. Jeśli @ nie przyjdzie, to zrobię 25 października. Taki life z tymi moimi cyklami kurka wodna

anuszka na badaniu nasienia się nie znam, ale tu na pewno na forum babeczki wiedzą wszystko na ten temat, na pewno dotrzesz do potrzebnych informacji.
I nie dołuj się już. Nieważne ile było smutków ostatnio, teraz trzeba nastawiać się na to dobre! Już parę łopat Ci sypnęłam do doła. Wyłaź na górę

ja znów wleciałam się uściskać tylko i lece dalej ..

Anuszka
badanie nasienia najlepiej zrobić po 2 do 5 dniowej abstynencji ...dłuższa jest nie wskazana-tak nam powiedziano w klinice jak T.zapisywałam na robienie badania.
u nas było 3 dni..

Celta
&&&&&&&&&&&& poczymam :-p

Zuzanka
dzięki :)
mój mąż zwolnił się na 2,5h z pracy ,żeby do dzieci przyjechać bo i D.i Z.miała występ :tak: dzieci przeszczęśliwe ,że oboje byliśmy :-)

siadamy do obiadu.
smacznego i dla Was :*

c009.gif

Anuszka to ja rzucam linę, wyłaź już z tego dołka i sypiemy razem bo jeszcze ktoś wpadnie w tą dziurę i kostkę skręci ;-)
g056.gif

Mama to super rodzinny dzionek masz :tak:
Zuzanka jak tam prasowanko? mogę swoje dorzucić? ;-):-p a ja zaraz spadam bo muszę:
a010.gif
niestety zmywarki ni mamy :-(

Katinka to na następnym spotkaniu będzie już o wiele lepiej bo wiesz czego się spodziewać, ale siedzenia tyle czasu na 4 literach to nie zazdroszczę :no:
Celta to ja też potrzymam kciukasy za cykl &&&&& A nóż się coś wykokosi ;-) Mi ostatnio też dekoder nawala :confused2:

Dziś byłam w pracy mimo, że szefowa krzyczała bym brała jeszcze wolne. Okazało się, że bardzo dobrze, że przyszłam bo szefowej zmarła babcia więc dziś załatwiała sprawy pogrzebu, zaś druga koleżanka została wezwana do żłobka bo synek dostał wirusówkę. Wyszło, że pozostałam sama na posterunku, ale dzień był spokojny więc spoko ;-)

Ostatnia edycja:
anuszkaTylko 3 dni maja byc abstynecji,nam tez tak powiedzieli,bo inaczej moze wyjsc wynik nie wiarygodny.

smerfetaTak jak mówisz,teraz tylko bedzie lepiej:)

zuzankaJa tez lubie rozmawiac,ale nie o sobie:) a tu wiekszosc była o nas,M zestresowany bo on wiecej z tych małomównych a co dopiero gadac o sobie..hihii czasami to szkoda mi go było;-)

celta ,mama05 -
pozdrowionka:)

Miłego wieczorku kobitki!

smerfeta oj ja nie nienawidzę zmywać dlatego mam dużą zmywarkę :tak: najlepsza rzecz jaką mogli zrobić :-)a do pracy po poszłaś? ale chyba lubisz ją bo w poście nie widać złości ,że musiałaś zostać?:tak:
aniuszka jak dziewczyny piszą my3 do 5 dni abstynencji mieliśmy więc spokojnie :-)

mi @ się dzisiaj pojawiła ,więc spokojnie idę w tym miesiącu na wizytę do lekarza i zobaczymy czy nowa Pani dr spojrzy na Nas świeżym okiem i może coś nam podpowie nowego i ciekawego ,zwłaszcza,że nienawidzę nie regularnych cykli:angry:

spokojnej nocy

Hej!
No co ja tu widzę?! Gdzie kawka?! No proszę proszę... chodźta to poleje kawki na lunch ;-)

Zuzanka do jakiejś fajnej polecanej doktorki chcesz iść? A nie chciałabyś jeszcze z ivf spróbować, zwłaszcza że refundowane? Czy źle wspominasz ivf?
Co do mojej pracy to fakt - fajna :-) już 3 latka tu jestem aczkolwiek z różnych wycen rynkowych wiem że za mało mam tu $ no ale cały czas mam nadzieję na ciążę i nie zmieniam pracy, więc taka jestem zablokowana trochę... no ale może się w końcu doczekam tej ciąży ;-)

Anuszka jak tam, wylazłaś z dołka? Ja wczoraj też z M pokłóciłam się i długo milczeliśmy ale już chyba jest ok

Miłego dnia Babeczki :-D

heloł obiadowo już :tak:

ja zaraz uciekam na miasto ,no i ten ogród mnie wzywa :angry:

smerfeta no ja na razie nie chcę na ivf bo szkoda mi kasy a jakby nie było i tak coś się płaci więc na razie nie możemy sobie pozwolić ,a Pani dr Młoda fajna i ma trochę świeże spojrzenie na pewne sprawy :tak: no i zaczynam dzień z @ :tak:
a w pracy faktycznie jest fajnie jak się ją lubi mama05 coś wie na ten temat bo nam wsiąka na całego :-D

dziewczynki miłego dnia

celta
&&&&&&&&&&&&&&&&&&& pamiętaj;-)
anuszka jak nastrój ??mam nadzieję,że lepszy?
Katinka jak u Ciebie ?

Piaska a Ty co wpadasz i wypadasz?:angry:

będę później się odezwę buuuziam

dziewczynki ja tylko na chwilę wlatuję uściskać Was na płaskoo:-D

zmieniłam lokal i ...mam ruch :-D
także w dzień będę rzadko raczej :-p

nie zmienia to faktu,że pamiętam o Was i czymam &&& za wszelakie decyzje,działania itddd:tak:

Zuzanka
daj spokój łopacie zasapiesz sie ino :-D..a jak Cię woła to udaj ,że nie słyszysz ..będzie wena to z przyjemnością pójdziesz w ogród:tak:
moje mieczyki też czekaja na wykopanie ..ale póki co--> nie kce mi siem:confused2:

Smerfeta
no sie porobiło--> nikt kawy rano nie polał:szok::-D

reklama
Mama
ale się cieszę że ci idzie!
&&&&&&&& nadal 3mamy

Zuza
łopata i ogród nie zając nie ucieknie :-D

Dół trochę zakopany ale nie do końca niestety.
W robocie szykują się zmiany kadrowe i coś czuje że to ja pójdę do odstrzału czyli przeniosą mnie na inna lokalizacje. Już na ocenie półrocznej coś tam kiero bąkała.
Ledwo człowiek zdążył się przyzwyczaic (od lutego) a tu już cie nie chcą. Poprostu nie pasuje do jej idealnego zespołu bo nie boję się jej powiedzieć prawdy w twarz i mieć swojego zdania,innego niż jej, no i walcze o swoje. To jej najwyraźniej nie pasuje. Chce sobie stworzyć idealny zespół patrz podporządkowany, ale przecież zawsze znajdzie się ktoś taki . . . Tak mi się wydaje.

Do góry