reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

witam moje poranne ptaszyny :-)

ja przy

anuszka
czyli dzisiaj odpoczynek ?
mama no ja myślę ,że od takiej kobietki jak Ty bije takim powerem i radością,że te wszystkie klientki będą wracać bez końca
Celta to ja czekam z Tobą cierpliwie i mocno Ci kibicuje &&&&&&

smerfeta dziękuję kochana jak by co faktycznie walcie z obiadami chętnie zjem :-D:-D:-D żarcik hehehe Katinka przyznaje się bez bicia pomysłów na obiad mi nie brak a na co masz ochotę?bo ja dzisiaj robię zapiekankę z łososia i brokułem w sosie beszamelowym :tak:

reklama
No tak trochę odpoczywam, jutro też mam wolne :-D
Pogadałam trochę swe swoją sis na skype, popatrzyłam na swoją siostrzenice, ogarnęłam w domku, obiadek, a teraz czekam do lekarza na wizytę. Mam nadzieję że da mi skierowanie na niektóre badania które zlecił mi dr w klinice przed kwalifikacją do ivf. Zawsze to taniej.

Ja też Anuszka kombinuje gdzie by tu zaoszczędzić i na jutro umówiłam się do internisty do luxmed (bo tam mam pakiet z pracy wykupiony) by otrzymać skierowanie na morfologię, glukozę, jonogram i układ krzepnięcia - muszę to zrobić dla anastezjologa

Zuzanka to jeśli jesteś głodna to ja mam dziś duuuużo spagetti ;-) ale Ty pewnie masz już gości?

No i naczekałam się dziś jak głupia u tego lekarza bo była godzina opóźnienia i co?***** nie dał mi skierowania na te badania bo nie może kuTas. U mnie w labo w przychodni wydam jutro na to 86 zł :-(

witam sie przed pracą ..
kawę z cynamonem zostawiam ..
kuźwa jak wiejeeeeeeeeeeeeeee:eek::baffled::confused2:
mam nadzieję ,że moje klientki dopiszą bo mam zapisy na cały dzień ....tylko czy w taka pogode bedzie im sie chciało wyjść :sorry:

Anuszka
:wściekła/y: mi też nie chcieli dawać skier.i robiłam hormony prywatnie...

Witam i ja z rana :-)
Ja też niestety po stracie ciąży musiałam większość badań zrobić na własny koszt. W sumie wyszło mi koło 700zł..... :baffled:

mama, anuszka, smerfeta, zuzanka, Katinka
ściskam Was już weekendowo, bo spadam na kilka dni, będę dopiero w niedzielę wieczorem. Żadnych testów, żadnego myślenia o ewentualnej ciąży (?????), odpoczywam!! Buziaczki!

No właśnie na hormony to mi ginka daje.
Ale to byłam u internisty po potas sod morfolog APTT i toxoplazm bo to chcą do kwalifikacji ivf

babeczki szukam inspiracji pomożecie!?
Chce wymyślić mojej sis jakiś fajny tekst do zaproszenia ślubnego. Oni brali już cywilny a teraz będzie kościelny. Coś typu ogarnięci miłością do siebie i boga chcą
zawrzeć sakrament małżeństwa.

Ale tak jest poważnie a oni są świry jak ja

Hejka!!!
Mama i jak klientki? dopisały?
Anuszka ja też kuźwa nie dostałam takiego skierowania jakie chciałam - a dlaczego? bo oni nie zajmują się taką diagnostyką i ona nie może mi dać takiego skierowania :wściekła/y: ciekawe tylko czemu na infolinii mówiła mi kobitka że wszystko jest w pakiecie?... mogłabym w sumie złożyć reklamację, ale zanim to rozpatrzą to będzie po frytkach :confused2: Zrobię więc wszystko odpłatnie - koszt prawie 50 zł, więc jeszcze... ale to tak jest że tu 50, tam 70, gdzie indziej jeszcze 100 i zbiera się w tysiące :zawstydzona/y: Inspiracji niestety nie dostarczę dzisiaj bo coś mnie bierze i zatoki nawalają więc niewyraźnie wyglądam ;-)
Celta, miłego wyjazdu! odpręż się i zrelaksuj i zajmij główkę przyjemnościami :tak:
Katinka, Zuzanka --> co tam u Was?

1365444.png

Smerfeta
A w tym luxmedzie musisz mieć jeszcze skierowanie od kogoś?