reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Babeczki moje.
Jestem po usg.
Nie ma pecholi tzn że oba pękły. Dziś rano miałam silny ból podbrzusza więc przypuszczam że to właśnie wtedy.
Mam nadzieję że przytulAnki były w terminie ;-) dziś dobawimy zapewne :-D ale z drugiej strony mam obawy bo dziwnie tak wiedzieć że była owu w tym konkretnym dniu i martwić się czy się akurat wstrzeliliśmy :-( czy żołnierze dały radę dojść itp itd

reklama
kochane ..
jestem-padam:nerd:
od 6 na nogach ..7.10 już w gabinecie..potem znów hurtownia..później przewożenie mebli i sprzętu--> po drodze mc donald bo nie było czasu obiadu robić..
w gab .T.składał meble,ja układałam w szufladach...
potem po dzieci i do domu lekcje odrobić...T.został z dziećmi a ja na 16 pojechałam do pracy bo miałam klientkę ...a skończyło sie na 3 babeczkach :-p
w poprzednim gabinecie dopiero po 5 dniach była pierwsza klientka a tu prosze...

ale padam dziś bo zalatany dzień ..nadźwigałam się ...spaaaaaaać:baffled:
jutro mam 4 klientki ,ale między nimi postaram sie wlecieć i przywitać.
ściskam kochane-wybaczcie ,że tylko o sobie..

ANUSZKA
DO BOJU do bojuu..do bojuuuuuuuuuuuu :))) ~~~~O ~~~~O ~~~~O lecą do jajka a my poczymamy &&& by nie weszły na rondo i dotarły do celu:-D:-D

Mama to zapewne zasługa lokalizacji :tak: Bardzo dobrze, oby tak dalej
Anuszka to jeszcze dziś zabawcie się ;-) i trzymamy kciuki za rezultaty. Wiem, że to tak dziwnie mieć świadomość że to ten czas, że na pewno wstrzelone i teraz czekać - ponad rok to przerabiałam i teraz gdy czekam na ivf na prawdę wypoczywam psychicznie :tak: Musisz teraz czymś mooocno się zająć, niech Cię całą pochłonie a my tu będziemy po cichutku trzymać kciuki &&&&&&&&&

eh laps mi pada a dopiero co go kupiłam - trzeba oddać do reklamacji ale jak mamy tam jechać skoro ja kuśtykam a mężuś rozłożył się i chory :zawstydzona/y: no nic poczeka, a póki co ledwo widzę co tu Wam wypisuje :wściekła/y:

No no mama
ale fajnie że masz już klientki.
Oby tak dalej!
To zapewne zasługa lokalizacji, potem pocztą pantoflowa się rozniesie :-D

Smerfeta
ja też bym chciała psychicznie odpocząć jak ty bo też już długo czekam czekam czekam ...

anuszka mocno, mocno trzymam kciuki! Mam nadzieję, że tak je nazywasz - żołnierzyki są już na swoim miejscu, a przynajmniej jeden ;-)

mama fajnie, że tak Ci się to ładnie rozkręca!!! Powtórzę się, jak napiszę, że żałuje, że mam tak daleko!!
Ja na tego szampana musiałabym z Dolnego Śląska pomykać :-D

zuzanka jak super, że pani do opieki okazała się taka fajna! Bardzo się cieszę.

smerfeta, kuruj tą kostkę, kuruj męża i duuuużo odpoczywaj sobie. Trzeba już to L4 wykorzystać na maxa jak jest okazja.

Katinka trzymam kciuki za jutrzejsze spotkanko! Myślę, że będziesz zadowolona - ja jestem :tak:. Właśnie jestem na etapie skrobania życiorysu. A moja kierowniczka (bardzo kochana osoba) siedzi nad opinią z zakładu pracy. Kurcze mogłaby napisać 2 zdania, a ona mówi, ze chce napisać od serca ;-). Jakoś też niebawem będziemy się umawiali z panią psycholog na spotkanie indywidualne i na wizytę w domu. No koło poszło w ruch! Czas chyba zabierać się za pokój dla potencjalnego nowego mieszkańca.

Ściskam moje panie mocno i życzę miłego dnia

celta, Katinka też z dolnego więc razem sie zabierzecie
i nie mów że do Poz masz daleko, bo my z zuza z centrum tez mamy klawałek

dzięki za &&&
3majcie nie puszczajcie

a ja mam dziś wolne i mam lenia
taaaaaaaaaaaaakieeeeeeeeeeegooooooooooooo wielkiegooooooooooooooooo
i nic dziś nie robię, narazie :p
troche tylko ogarne w domku , zrobie małe zakupki pod domem i obiadek
a miałam takie plany, duże zakupy w hipermarkecie, mega sprzątanie ale jak się ma tylko jeden dzień wolny po 5 i przed 5 dniami w pracy to się nalezy odpoczynek prawda?

Ostatnia edycja:
heloł

no ja po targu dzisiaj z rańca ,pozałatwiałam sprawy na mieście i jestem ..

anuszka odpoczywaj leniuchowanie jest czasem wskazane :tak:

Celta noo widzę postępy idą ,a pokój oddzielny dla maluszka rozumiem ,że będzie??Moja szefowa też ładnie skrobnęła od serducha :tak:

Katinka to jutro ??? trzymam kciuki i pewnie tak samo jak ja i Celta będziesz zadowolona ze spotkania :tak:

mama no widzę ,że u Ciebie praca wre tylko nam nie padnij z przemęczenia :angry:

uciekam coś ogarnąć i kawkę wypić ZAPRASZAM :tak:

anuszka leniuchowanie od czasu do czasu każdemu się należy!! :tak: Leniuszkuj więc na zdrowie
aaaaaa... To w Poznaniu były te bąbelki? Nie wiem czemu mi się ubzdurało, że gdzieś na Wybrzeżu, jak w Poznaniu to niedaleko rzeczywiście

zuzanka, tak pokoik czeka. Teraz to jedna wielka graciarnia, ja nie wiem gdzie ja pochowam te wszystkie rzeczy ;-) ale najwyższy czas się za to wziąć, coby dzieciak nie musiał później spać w pokoju walącym farbą. No mam co robić, naprawdę, a też mam lenia i najchętniej zaległabym z książką na kanapie..

reklama
celtaTrzymaj mocno kciuki,ciekawe jak bedzie,z jednej strony sie boje a z drugiej juz sie nie moge doczekac:)Mi zeszło z tym życiorysem,oby Tobie poszło jak z płatka!

smerfeta Jak kostka? Mam nadzieje ze juz lepiej(Mnie trzymała długo)

anuszka
Trzymam mocno kciuuki!!

zuzankTak to juz jutro:) ale zleciało -oczywiscie teraz mi sie tak wydaje:-D

Jutro melduje sie z raportem z kursu,zaczynamy o 9.30 a konczymy o 18:) A dzisiaj zeby za duzo nie myslec,sprzatam mieszkanie ,wzieło mnie na pucowanie to korzystam ,poki mam wene:)
Pozdrowionka kobitki,miłego weekendu:):)

Do góry