reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

No no wszystkie powstawały :-D

No właśnie ginka chce sprawdzić czy mi pękają i robi mi usg, jutro kolejne. Kiedyś coś mówiła o czymś na pękanie, jutro dopytam, może coś mi da jak jeszcze nie pęknie.

aleksis
a czym go karmić? Miał
salfazin l-karnityne wit C magnez i kwas foliowy, oczywiście brał nieregularnie.

A ja właśnie zakończyłam akcje kanałowe leczenie szóstki oł je
Uf

reklama
Aleksis na wątku iui dziewczynom zdarzało się, że nawet po 2x ovitrelle pęchole nie pękły… niestety bywa. I ja również miałam torbiel mimo, że brałam ovitrelle. Jak organizm się uprze to nie ma bata:no:

Celta to fakt, spałam jak mops. A teraz czas zrobić troszkę porządków i pazurki bo obiadek mam z wczoraj – rosołek z wiejskiej kurki ;-) Aaale ona miała pypci
a045.gif

Mama też bym skorzystała chętnie z gabineciku. Ten na moim osiedlu nie przypadł mi do gustu, babka stosuje tylko jeden typ kosmetyków – z alg morskich, a na mnie to nie bardzo działa
d030.gif

Zuzanka to faktycznie koleś przegiął, szkoda gadać. A ta nowa pani zostanie z Wami?
Katinka podziel się hydraulikiem z Zuzanką bo widać chętna :-D
c041.gif
;-)
Anuszka dobrze że leczysz ząbki, przed ciążą wskazane :tak:

Zuzanka
chetnie Ci odstapie jednego ,bo było ich dwoch..hihiih
Niebezpieczeństwo zalania zażegnane ,wy sie śmiejecie z hydraulików a my z M całą noc latalismy na zmiane i zmienialismy wiadra,no masakra była!
Kto sie pisze na popołudniową kawunie?

holoł popołudniowo..

byłam w 2 hurtowniach ..trochę w gabinecie--->jaki on piękny :-D:-D ..później po dzieci-lekcje ,obiad i teraz z kawą do Was..
jak mąż wróci za 1,5 h to znów jedziemy do gab.przewieźć biurko ..

Zuzanka
no ja też miałam dzis na łopatę wejść ,ale zeszło się w Poz.i nie dałam rady...
teraz została mi sobota...

Anuszka
super,że ząb wyleczony..

Smerfeta
zapraszam jak najbardziej :tak: ja bym Was wszystkie ugościła-byśmy sobie babski wieczór przy alkoholu zrobiły :-D

Celta
dziękuję bardzo ..

Katinka
no toś wdrożona :-pstawiasz z tej okazji :-D

wszystkim Wam dziekuję kochane-za miłe słowa,za wsparcie :tak:

Mama nie kuś
my z Zuza wsiadamy w jeden pociąg albo samochód, katinka bierze szampana bo ma blisko, Smerfeta z trzeciej strony i już będziemy w Poz!tylko nie wiem skąd celta nadjedzie.
:-D

cześć kobitki

u Nas dzisiaj pogoda do duuupy ,słonka nie ma pochmurno jest ,ale mam nadzieję,że dzień będzie ok,bo mnie od 2 dni kłuje w brzuchu jestem wzdęta, nadęta na @ bo już czas :baffled:

w końcu nie poszłam do łopaty jak wróciłam z miasta po obiedzie z M ok17 jak zasnęłam ,tak do 18:30 spałam jak zabita :zawstydzona/y:

Katinka ja dzisiaj z zieloną herbatką się witam :tak:
mama05 a Ty gdzie pracusiu ,pewnie w gabinecie dopieszczasz ???
anuszka ma rację mama Ty uważaj bo jeszcze wpadniemy :rofl2:
Celta,smerfeta melduneczek proszę !!!!:tak::tak:

Hejka!!!

Zuza - melduje się
a055.gif
Zapraszam do Gdańska, dziś u nas słoneczko z lekką mgiełką
d020.gif

Dopiero pierwszą kawkę piję, ale w domu to pije się dla przyjemności, w pracy z konieczności ;-)
Swoją drogą - jaką kawkę lubicie? Ja najbardziej z ekspresów - ciśnieniowych lub przelewowych
c070.gif
n060.gif
choć bardzo dobra jest też kawa rozpuszczalna - Milicano :tak:

Anuszka, organizujesz zbiórkę u Mamy? :-D ja to na autostradę i jestem :tak: tylko że teraz gazu nie docisnę z tą nogą :baffled:
Zuzanka też zawsze na @ czułam się nie bardzo, ale najgorzej to cierpiałam w pierwszym dniu, normalnie po ścianach z bólu mogłabym chodzić. A teraz gdy byłam na antykach to po prostu cud - tylko troszkę muliło :szok:

Miłego dzionka kobietki!!!!

reklama
smerfeta ja też kawkę z ciśnieniowego uwielbiam,mam w domu ekspres wypasiony i spijam czarną bez mleka ,bo po machiato mam wzdęty brzuch :angry:

ja obiadek zrobiłam,zjadłam i przed tv dzisiaj leżę bo przeziębienie mnie bierze no i ból na @ potęguje :crazy: ja też tak mam że pierwsze dwa dni umieram z bólu :-:)-( dobrze,że weekend idzie wyleżę ją ;-)

Miłego popołudnia kobitki

Do góry