reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

anuszka- chodziło mi o badanie AMH teraz juz wiem co to za badanie,bo mnie przyjaciółka uswiadomiała..

Dziewczyny mnie te zeby tak napierdzielały ze nic jesc nie mogłam tydzien ,teraz tez musze uwazac jak jem ,bo mam te zeby powywiercane,takze chudne w oczach,a jesc nie moge tego co chcem:( do dentysty sie nie moge dodzwonic i tak sie mecze,ale jak sie juz dopadne do lodówki to ją z kółkami zjem:-D

reklama
c009.gif

hehe podkradłam emotikonki ale tylko te in english, te pa rusku mi nie idą
d020.gif

Mama
gratuluje odbioru kluczy!!! :-D miejscówa jest już gotowa do działania czy musisz jakiś remont zrobić, kupić meble, stylowo pomalować... napisz coś więcej :tak:
Co do biustu - jest taka aktorka Keira Knightley płaska jak deska i wg mnie pięęękna. Więc skoro ona jest piękna będąc deską, zrobiła karierę, to my też nie mamy co się przejmować :-D;-)

Anuszka tak to już mamy że niby zdrowe jak ryby a ciąży nie ma. Ja miałam jedynie trochę podwyższoną PRL, dopiero od marca mam pewne braki... i tak już prawie 3 lata staramy się i nic... Ale mam plan... a ostatni punkt planu to adopcja więc może to jeszcze trochę potrwa ale w końcu będę mamą;-) i Ty również

Dziewczyny nawet nie wiedziałam, że są różne programy na kursach przedadopcyjnych :sorry2: zawsze od Was coś przydatnego łyknę ;-)

Miłego wieczoru drogi babińcu ;-)

Katinka, biedna, to Ty masz przymusową dietę a taka to stanowczo nie jest fajna :no: Fakt, na badania AMH to kobiety powinny być kierowane tak w wieku 25 - 28 lat..

jak sie tu emotkowo zrobiło :-D

dzięki babki za &&& ..mam nadzieję ,że bedzie si ..

Smerfeta
wszelkie ,wszelakie sprzęty i meble mam.
farbą będę malować w piątek bo poprzednia kosm.miała na biało ..ja chcę budyń ..na szklane drzwi wybrałam taki motyw spa concept autorstwa Pavel Timofeev, zdjęcie royalty free #45568708 w Fotolia.com ,meble mam białe..dodatki w turkusie.

jak już się zainstaluję to pikczery będą :tak:

Katinka
współczuję z zębami ..masakra.

idę na drinka-mąż nawołuje..a jeszcze karty rozłożył to już w ogóle :-D

no ta co ja tu widzę jak wesoło się zrobiło

ja po kolacji ,chyba idę pod prysznic i pod kołderkę ,cosik mi ostatnio ziiimno

mama05 drinuś powiadasz ??

ale czad jest :tak:;-)
smerfeta ,anuszka zanim się obejrzycie a dzieciątko wpadnie ,ja zdrowe jesteście to musi w końcu być

Ostatnia edycja:
anuszka, smerfeta, nic się nie martwcie Kochane. Uda Wam się w końcu. Zdrowotnie wszystko wyprowadzone na prostą, może jakaś blokada w Waszych pięknych główkach?.. Czasami tak jest. A czemu myślicie, że adopcja to na koniec starań? Można adoptować dziecko i dalej szaleć w sypialni i często, gęsto wtedy właśnie puszczają jakieś niewidzialne zapory i nagle - ciąża :tak:.
My staramy się o dziecko, chodzimy na kurs i mamy nadzieję, że szybko do nas dołączy, ale nie przestaliśmy starać się o biologiczne. Czasami sama jestem ciekawa, co nam to życie przyniesie, ale jak będę miała 80 lat usiądę w wigilijny wieczór w fotelu, ogarnę wzrokiem całą ferajnę i już będę wiedzieć. I mam nadzieję, że to będzie bardzo udane życie. Czego i Wam z całego serca życzę!!!!!

mama, super, że masz już klucze, koniecznie obcykaj wnętrze jak je dopieścisz i daj nam tu podgląd. Na pewno wszystko będzie ślicznie wyglądało. No i dzięki za instrukcje do emotikonek Kochana kobieto. Tak się wesoło dzięki nim zrobiło :tak:

katinka, bidulko, życzę Ci, żeby ta droga przez mękę skończyła się jak najprędzej...

A co do biustu..... Ja mogę chyba wszystkie z Was obdzielić, bo mam F
I też bardzo żałuje, że mamy się tylko tak. Drink w Waszym towarzystwie na pewno smakowałby wybornie!

Miłego dnia

reklama
mama
czekamy na pikczery

zuza
no mysle że bedzie dobrze, ale chyba tak do końca nie jestemy zdrowe skoro coś sie nie udaje ...

a tymczasem AMH kosztuje takie duze pieniadze i musimy same je sobie opłacać ...
ja swoj wynik bede miala w piatek lub dopiero w poniedziałek

10.10 mamy 4 rocznice ślubu ... a razem to chyba już około 10 lat jesteśmy ...
co by tu wymyśleć ...

Do góry