reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Celta
ja też powinnam schuść :-D ale jak jest dołek czy ochota to nie mam zahamowań jeśli chodzi o słodkie. Mięso warzywa owoce i słodycze to rzeczy bez których nie mogłabym żyć :-D

tak Smerfeta
ginka miałam wczoraj
obejrzała wyniki
Poprawiły się na lekach, moje LH i FSH jej zdaniem w tym 5dc jest ok a to że był tak niski na 2dni przed @ to może się zdarzyć . . .
Prog też jej zdaniem po odstawieniu lutki i zaraz przed @ też mógł się tak obniżyć.
Ogólnie jej zdaniem jest ok.tylko gdzie ta ciąża?
teraz zwiększam dawkę CLO i robimy monitoring. Zobaczymy czy jajka pękają.

Miłego dnia

reklama

Hej kobitki
Witam WAs z rana wszystkie:)

anuszka ja pierwszy raz słyszałam o tym badaniu,kurcze o czemu ginek nie daje takiego skierowania kobiecie po 25 roku zycia,wtedy by człowiek wiedział na czym stoi! Trzymam kciuki za badanie!!!
mama05 dzieki za wsparccie -PRZYDA SIE!!!
Celta my bedziemy szli programem

Kochania godne ..

aaaaahahahahahaha paczajcie co znalazłam --> tinki łinki ,lala,dipsi i po pomogą nam zakopać doły hahahaaa:-D łażą bez sensu po tym swoim ogródku to niech się do pracy wezmą nie :-p

bo tak wlatuje rano sprawdzic czy wszystkie doły zakopane a tu widzę u Smerfety jeszcze trzeba dosypać ziemi..

Smerfeta
mówisz,że posiadasz pełne B :cool2: moje jest takie ,że ....juhuuuu gdzie jestescie dziewczyny?? zbiórka:-D jak mąż zanczyna ten tego to ja Mu zawszeee powtarzam ,żeby nie szukał
bo nie znajdzie :-D

Zuznka
where are You???????????? tu sie tęskni..

Celta,Anuszka,Katikna miłego dnia :-)

heloł kobitki pracowite moje :***

anuszka,celta schuść każda kobieta chce :tak: ja ciągle na mż jestem :-D

mama05 no Ty to masz te emitonki ja też sce takie ale nie wiem jak je zainstalować :no::zawstydzona/y: może później na spokojnie :tak:;-) jestem ale jakby mnie nie było dla mojej przyjaciółki mieszkanie szukam do wynajęcia bo odchodzi od mężą i wzięłam łopatę więc kopię łazienkę :baffled::tak: domestosem jebie cała chałupa :angry:

wybaczcie odezwę się wieczorkiem ;-)obiecuję

a ja mam C i wydaje mi się takie małe :confused::sorry2: ale M mówi ,że w sam raz dopasowane do jego rąsi :-D

całuje Was i miłego kochane:****

mam je hahahaaaa..mam klucze od gabinetu :-D
jutro mogę zacząć pierwsze pracy bo dzis juz nie dam rady-zaraz jade po dzieci ,potem klientka ,a potem już ciemno i zimno :-D

Zuzanka
jak wybierzesz emotkę to klikasz w nią ..
wyświetli Ci sie wybrana na całej stronie i pod spodem masz 3 linijki z kodami ..
kopiujesz ten pierwszy z bbcode bo taki wchodzi na forum.
kopiujesz Crtl + A
wklejasz w poście Ctrl+ C i gotowe :)

mówisz,że Ci wali w chacie domestosem :-D:-D nie daj się -kilim go..wywietrz.

reklama
katinka
o jakie badanie ci chodzi? monitoring? wiesz co ja tez dowiedzialam sie o tym na tym forum kilka lat temu :D

mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

zuzanka
domestos jest dobry ale nie lubie jego zapachu ... fuj

Do góry