reklama
anuszka
stara-czka
Ale miałaś mama zalatany dzień.
Ja wczoraj też się narobiłam.
Rano w domu sprzątanie, a po południu w pracy mega latanie bo na koniec dnia nie było jednej osoby więc zrobiłysmy we trzy to co zazwyczaj robimy we czwórkę.ale co nas nie zabije to nas wzmocni.tylko szkoda że dziś w robocie powtórka z rozrywki.
A ja mam (o)(o) takie C albo D zależy od sklepu
Ja wczoraj też się narobiłam.
Rano w domu sprzątanie, a po południu w pracy mega latanie bo na koniec dnia nie było jednej osoby więc zrobiłysmy we trzy to co zazwyczaj robimy we czwórkę.ale co nas nie zabije to nas wzmocni.tylko szkoda że dziś w robocie powtórka z rozrywki.
A ja mam (o)(o) takie C albo D zależy od sklepu
Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
smerfeta
Fanka BB :)
Hejka!
Zuzanka, Anuszka ja właśnie wolę smayliki bo tam są nazwy angielskie więc łatwiej mi coś wybrać ;-)
Mama dzięki za kciuki ;-) za mną już 3 zastrzyk w brzuch, a siniaczek na razie tylko 1
A ja kaca nie mam Ale poszłam szybciej spać i plecy mnie straszne bolą po naszym felernym łóżku :-( Szukamy opcji jak je wywalić i kto pomoże nam je wynieść :-/
A dziś znowu poszaleje na siatkówce, trzeba szaleć póki można ;-)
Edit: eeee cosgan.de wolę
Zuzanka, Anuszka ja właśnie wolę smayliki bo tam są nazwy angielskie więc łatwiej mi coś wybrać ;-)
Mama dzięki za kciuki ;-) za mną już 3 zastrzyk w brzuch, a siniaczek na razie tylko 1
A ja kaca nie mam Ale poszłam szybciej spać i plecy mnie straszne bolą po naszym felernym łóżku :-( Szukamy opcji jak je wywalić i kto pomoże nam je wynieść :-/
A dziś znowu poszaleje na siatkówce, trzeba szaleć póki można ;-)
Edit: eeee cosgan.de wolę
Ostatnia edycja:
Katinka1
zuzanka81 wskoczyłam tylko zerknąć czy już macie maluszka
moi znajomi już mają 5 miesięczną córcię
więc pewnie i Wy niedługo dostaniecie
pozdrawiam i trzymam kciuki za pozostałe adopcyjne mamusie &&
moi znajomi już mają 5 miesięczną córcię
więc pewnie i Wy niedługo dostaniecie
pozdrawiam i trzymam kciuki za pozostałe adopcyjne mamusie &&
Ostatnia edycja:
smerfeta
Hejka!
Anuszka smayliki są po rusku i tam też nie kumam, a strona cosgan po angielsku i tam łatwiej mi wybrać kategorię. Co do wyników to nie chce tu mędrkować bo nie jestem lekarzem ale jak zwykle do porównania mogę powiedzieć co moi lekarze mówią o moim wyniku -nie jest imponujący, a ja mam podobnie, mam 2. Ale ważne że FSH mamy ok ;-)
Lopop kiedyś byłaś na wątku o iui a widzę że doczekałaś się swego szczęścia super! Gratuluję!
U nas dziś słoneczko, a Was też tak pięknie?
Anuszka smayliki są po rusku i tam też nie kumam, a strona cosgan po angielsku i tam łatwiej mi wybrać kategorię. Co do wyników to nie chce tu mędrkować bo nie jestem lekarzem ale jak zwykle do porównania mogę powiedzieć co moi lekarze mówią o moim wyniku -nie jest imponujący, a ja mam podobnie, mam 2. Ale ważne że FSH mamy ok ;-)
Lopop kiedyś byłaś na wątku o iui a widzę że doczekałaś się swego szczęścia super! Gratuluję!
U nas dziś słoneczko, a Was też tak pięknie?
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam się i ja ..po całym tygodniu byłam tak padnięta,że jak zawiozłam dzieci do szkoły to wróciłam i poszłam dalej spać jak nigdy..
wstałam sobie o 11..
posprzatałam dom bo nowe siły we mnie wstąpiły,pranie złozone,obiad sie gotuje..za 10 min jadę po dzieci.
ja T.wróci idziemy ogarniać gabinet ..jutro tez nie pośpię bo od rana do malowania gabinetu lecimy..
mimo,że miałam startować 15 to przyspieszam na 10 bo już sie klientki zapisują ,więc trzeba kuuuć żelazo
Smerfeta
u nas też słonko ,ale w pakiecie mamy jeszcze wiatr więc w sumie jest zimno...
ale ..dobrze,że jest słonko bo inne nastawienie.
Lopop
cześć ..ukochać Natalkę i żółwik dla syna.
jak sobie radzisz?
Anuszka
jak jest wynik w normie to oki ..a wiecej powie Ci gin.
Zuzanka
jak tam dzionek?posprzatałaś wczoraj?
Celta
mam do kawy kasztanki i tiki taki-kcesz??
jadę po dzieci.....
wstałam sobie o 11..
posprzatałam dom bo nowe siły we mnie wstąpiły,pranie złozone,obiad sie gotuje..za 10 min jadę po dzieci.
ja T.wróci idziemy ogarniać gabinet ..jutro tez nie pośpię bo od rana do malowania gabinetu lecimy..
mimo,że miałam startować 15 to przyspieszam na 10 bo już sie klientki zapisują ,więc trzeba kuuuć żelazo
Smerfeta
u nas też słonko ,ale w pakiecie mamy jeszcze wiatr więc w sumie jest zimno...
ale ..dobrze,że jest słonko bo inne nastawienie.
Lopop
cześć ..ukochać Natalkę i żółwik dla syna.
jak sobie radzisz?
Anuszka
jak jest wynik w normie to oki ..a wiecej powie Ci gin.
Zuzanka
jak tam dzionek?posprzatałaś wczoraj?
Celta
mam do kawy kasztanki i tiki taki-kcesz??
jadę po dzieci.....
reklama
anuszka
stara-czka
Mama
ja też tak czasem mam że chce się spać w ciągu dnia np po ciężkim poprzednim dniu
skoro są już chętne klientki to tylko się cieszyć
nasze &&&&& przynoszą pożądany efekt
Smerfeta
mówisz że twój wynik nie jest imponujący :-( to mnie zasmucilas
a FSH jest ważniejszy od AMH?
to po co do iv go chcą?
A jakie ty masz że tak powiem "problemy" że podchodzicie do iv?
Ile masz lat bo nie pamiętam
ja też tak czasem mam że chce się spać w ciągu dnia np po ciężkim poprzednim dniu
skoro są już chętne klientki to tylko się cieszyć
nasze &&&&& przynoszą pożądany efekt
Smerfeta
mówisz że twój wynik nie jest imponujący :-( to mnie zasmucilas
a FSH jest ważniejszy od AMH?
to po co do iv go chcą?
A jakie ty masz że tak powiem "problemy" że podchodzicie do iv?
Ile masz lat bo nie pamiętam