reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

witam się późnym popołudniem

miałam róg łazienki nie dofugowany więc musiałam to dzisiaj zrobić bo ojciec już mi uwagę zwrócił ,że dawno to powinnam zrobić :angry: no ale co czasu nie było :sorry2: ,zaraz z przyjaciółką jadę jeszcze dwa mieszkania obejrzeć do wynajęcia i może siądę na chwilę to poklikamy ????

a tymczasem uciekam :***********

reklama
Hejka
g051.gif

Celta też myślałam o tym by iść dwutorowo, tzn starania i adopcja ale wyszło nam, że na razie skupimy się na staraniach, tym bardziej że doszliśmy do etapu ivf a to będzie wymagało częstych wizyt u lekarza + nie jestem pewna kosztów kursów adopcyjnych w Gdańsku.
Też może być tak, że sprawa ciąży siedzi w głowie i robi blokadę – no ale jak to zwalczyć?
c045.gif
Może hipnoza? ;-)

Mama – zestawienie kolorystyczne gabinetu już mi się podoba, jest takie relaksujące :tak:
Anuszka my też w tym mies mamy rocznicę ślubu
k010.gif
Ciężko powiedzieć czy u nas coś jeszcze jest do wykrycia w badaniach, czy tylko blokada w głowach, wydaje mi się, że może coś tam jeszcze jest, czego lekarze jeszcze nie odkryli… a może to tylko stres
a020.gif

Ale mi dziś dziewczynki pifffko wchodzi
e020.gif
hehe fajne te emotki :-D
Dziś odebrałam okularki, mężusiowi bardzo się podobam ;-)

hej,hej

ja jestem i się wpisuje na drina

anuszka a może jakieś SPA ?????:tak:
smerfetko moja ja trzymam kciuki ,że Wam się wszystko uda ( Wam dziewuchom wszystkim tutaj) , w razie co pisz bo ja już po iui i po in vitro ,więc chętnie podpowiem i będę wspierać

Babki
a jak wy tematycznie wybieracie te emotikony bo ja się w tym ruskim nie odnajduje.chyba że szukacie do skutku?

reklama
czesc bab-ki:-D
witam się i ja ..ze śniadankiem pysznym i kawką .

rano skrobanie szyb w aucie i 1 'C mnie przywitał:baffled:

wczoraj miałam zalatany dzień-rano 1,5 h w gabinecie wieszanie lamp,szpachlowanie dziurek ..potem do klientki..potem do Ikea po zakupy do gab.w drodze powrotnej zajechalismy po dzieci-mąż do gabinetu porobić drobiazgi a ja do domu dać dz.obiad i odrobić lekcje..
mąż wrócił przed 17.00 to ja do klientek-miałam wczoraj 4 u jednej pani w domu..wróciłam o 22.00.
padłam ...
dziś mam tylko 1 klientkę ..pranie już chodzi.
mam nadzieję dziś odsapnąć :sorry2:

Zuzanka
powodzenia dla koleżanki w szukaniu mieszkania..

Smerfeta
megaaaaaaaaaaaśne &&&&&&&&&&&&&& za powodzenie in vitro!

Katinka
oby dziś net nie wysiadł.

Anuszka
ja szukam aż znajdę emotkę.

Celta
nie ma sprawy ,korzystaj z emotek i ...podziel się (.)(.):-p

Do góry