reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

jak tam babeczki?
niedziela to i cisza na wątku...

ja wczoraj pojechałam jednak z eMem nad Zegrze, pół dnia spędziłam w samochodzie i robiłam zadanie domowe z pracy na tylnim siedzeniu ale było ok no i trochę czasu spędziłam na dworze, chodziłam z psem nad zalewem i piłam herbatke w SZANTA CAFE. a małżonek spędzał z nami nudne przerwy.

miłego dnia

reklama
i ja się witam ciepło ...zawiozłam dzieci do szkoły-termometr w aucie pokazał temp.3,5 ' --> masaaakraaa jak zimno:baffled:

ściskam wszystkie ciepło w grupie ciepło lepiej trzyma :-)

mam dzis klientki wiec mało mnie będzie .
pozdrawiam .

Hej!

Skończyłam czytać książkę Droga po dziecko. Na koniec tak się wzruszyłam że aż ryczałam :-D
Dziś znowu przeczytałam że w oknie życia w Gdańsku znaleziono noworodka, urodzony zaledwie naście godzin przed oddaniem. Zawsze wtedy myślę że takie dziecko bardzo uszczęśliwi nową rodzinę która tak długo czeka na własne dziecko. Jak dobrze że istnieją te okna życia

Dziś odbieram nowe okulele i mam wizytę u gina. Dziś dowiem się szczegółów o ivf. I boje się i nie mogę się doczekać.

Anuszka czemu piszesz że mąż miał nudne przerwy z Tobą? ;-) taki wyjazd pewnie pozwolił Ci się mimo wszystko wyciszyć prawda? :-)

Mama to już w nowej placówce masz klientki?

Gangu Olsena - Miłego dnia ;-)

cześć Gangu Olsena :tak:

ja po weekendzie u brata ,miło było i zawsze nie chętnie wracam pod Warszawę ,ale co jak co nie ma to jak w domku :tak:

dzisiaj pranie ,sprzątanie bo ładna pogoda to zmieniam pościel i takie tam ;-)

smerfeta też słyszałam :tak:i ja to myślę zawsze ,że chciałabym aby to dzieciątko do Nas trafiło :sorry2:
anuszka ja bym nie pojechała :-D wolę domowe zacisze :-pale chociaż odsapnęłaś???

mama05
klientki w nowym miejscu??
celta ?Katinka?

Miłego dnia dziewczynki :***

Hej kobitki:)
A ja byłam wczoraj na grzybach:) Tyle kozaków i prawdziwków to ja w zyciu nie nazbierałam,teściowa aż piszczała z radości:-D ja nie jem grzybów to i nie robie,takze dostała cały zbiór.
Teraz czekam na tel od stomatologa i albo wtorek ,albo piatek bede sie stresowac,boje sie jak cholera:(

A w sobote dowiedziałam sie ze moja przyjaciólka ktora ma 33 lata ,staraja sie o dziecko ze przekwitła:szok: w szoku byłam wielkim ,wyc mi sie chciało razem z nią....starsznie przykre!

smerfeta
no właśnie chodzi o to że miałby nudne przerwy bez nas ... tzn mnie i naszej psiny :D

odpoczęłam, popatrzyłam na żaglówki ... lubie wode ...

lubie też grzyby
najbardziej zbierać, jeść też ale obierac i robić np marynowane to już troche duzo roboty ale od czasu do czasu tez moge zrobic ...

ja tez dzis ide do gina z wszystkimi wynikami hormonow ze szpitala...
ciekawe co to bedzie ...

Katinka az mi się płakac zachciało jak to przeczytałam i az sie boję swojego wyniku AMH ... który dopiero około czwartku bedzie ...

zuzanka
na mazurach bylas? pozdrowiłas tam je ode mnie? :-)

Katinka
współczuje koleżance-po części wiem co czuje bo ja juz tez nie działam :-( tyle,że ja dwójeczke kochana juz mam..
powodzenia u dentysty..

Zuzanka,Smerfeta
nie,te klientki ,ktore mam w tym tyg.to są domowe-czyli u nich w domku je obsługuję ,ale za tydzien jak dobrze pójdzie ruszę u siebie-jutro odbieram klucze od gabinetu.o 11.00 proszę o mnie pomysleć :-)

widzę ,że Gang Olsena przypadł Wam do gustu:):) cieszę się

reklama
Do góry