reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Hej:):)

zuzanka81,anuszka Ja sie z moim M nabiegałam od lekarza do lekarza,to musiłam kumac co i jak zeby sie bardziej nie stresowac,ale powiem wam ze jak otrzymałam wyniki badan nasienia ,wszedzie było 0 ale były podane potegi to tak sobie wmówiłam chyba odruchowo ze to zero podnosiłam do potegi:-( czego to człowiek nie wymyśli zeby nie dopuscic do siebie złych mysli!!!!

celta
suuuper ze juz zaczeliscie ,zdawaj relacje co i jak a na jakim programie idziecie?

mama05 ja tez bede miec dzis rosołek ale z amino:-D nie mam siły gotowac a cos jesc musze:( dla M kupione pierogi i jakos oblece!

MIŁEGO DNIA KOBITKI:)

reklama
anuszka a nad zalewem co eMek zamierza robić? bo jak macie jakiś domek i można w nim posiedzieć i miło spędzić czas to jedź ale jak zimno to książka,kocyk,herbatka i w domku zostań,zrób sobie dzień relaksu :tak:

ja wczoraj zrobiłam sobie stopki ,dzisiaj wieczorem paznokietki u rąk bo jeszcze będę zagniatać ciasto na szarlotkę :tak:

Katinka bidulo jeszcze boli?:blink: nie ma co się stresować obiadem ja czasami też odpuszczam jak mam lenia i wtedy zamawia M coś dla siebie :tak:;-)

ale pogoda zimno ,buro i ponuro brrrrr:baffled:

eM robi patent motorowodny i 8 godz będzie miał teorii w sobotę i niedzielę więc w sumie będę się tam bez celu plątać . . . jakby była ładna pogoda to co innego
myśleliśmy o domku jakimś ale mamy blisko więc opłaca się dojechać na drugi dzień
no i w sumie mam co robić w domu-zadanie domowe z pracy :-(

eM robi patent motorowodny i 8 godz będzie miał teorii w sobotę i niedzielę więc w sumie będę się tam bez celu plątać . . . jakby była ładna pogoda to co innego
myśleliśmy o domku jakimś ale mamy blisko więc opłaca się dojechać na drugi dzień
no i w sumie mam co robić w domu-zadanie domowe z pracy :-(

no to nie ma co się szwędać w taką pogodę ,a co zadali Ci ?? jeszcze jakieś dodatkowe prace w domu :dry::wściekła/y:

Anuszka kupiłam na prezent bransoletkę skórzaną z zawieszkami. Mam nadzieję, że będzie się podobać, a dowiem się już jutro bo idziemy na imprezę :-D A za tą pracę domową dostaniesz kase? Teraz na szczęście mam tak, że za pracę w domu mam płacone jak za nadgodziny

Zuzanka, wow, flaczki mniami!!! nawet nie umiem ich zrobić ale mój M i tak by nie jadł więc komu miałabym gotować? :dry: A jak buty? kupione? Też niedawno kupowałam i ciut za wysokie kupiłam :sorry2::-D

zaraz zbieramy się na siatkóweczkę :blink:

Smerfeta
ja bym się ucieszyła z takiego prezentu :-D

nie płacą za tą moją pracę domowa , jest to część pracy jako cel pół roczny i liczy się do oceny pół rocznej
tylko ja dostałam coś do domu, reszta dostała do wykonania już w pracy aaa jedna osoba też dostała do domu ale to już w związku z jej przyszłym awansem który w tym roku mnie akurat ominie

Ostatnia edycja:
boże jak ja dawno nie cieszyłam się z tego że już piątek i mam wolny weekend :-D

chyba moja @ na dobre się rozkręca :-(

reklama
Do góry