reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
Kurde no nic to może w poniedziałek się dowiem coś więcej od swojej ginki.
Zuza
mi też się wydaje że to faza okołoowu chyba że masz baaaardzo długie cykle więc wtedy jeszcze I faza. . .

Katinka
to jak podam wyniki mojego M to pomożesz w interpretacji? :-D
bo podobno też trochę słabe są :-(

Cześć :-)

mama, zuzanka - bardzo mocno trzymam kciuki za Wasze życie zawodowe! Niech będzie jak najlepsze i żeby wszystko Wam się udało!

Ja muszę w tym cyklu oznaczyć progesteron (bo endokrynolog podejrzewa, że on może być odpowiedzialny za moje niepowodzenia) dwa razy. Pierwszy mam już za sobą, bo w 21dc, wtedy kiedy kobiety zwykle są już w II facie cyklu. A drugi raz mam oznaczyć w mojej II fazie cyklu, czyli cholera wie kiedy. Dziś 24dc a tu głucha cisza. Testy owulacyjne mocno ujemne, temperatura bez szaleństw i czekam, czekam... Z związku z tym badaniem nie brałam żadnych leków, ani nawet ziółek swoich nie piłam, żeby wynik nie był zafałszowany, więc podejrzewam, że będę się pałować z tym cyklem długie tygodnie. Eh....

A z radosnych wieści - zaczęliśmy szkolenie. Było już pierwsze spotkanie, takie mocno organizacyjne. Dużo pani mówiła. Ciężko cokolwiek powiedzieć, ale było bardzo, bardzo miło. Przede wszystkim ludzie bardzo fajni :tak:, myślę, że będzie nam się dobrze spędzało ten czas.

W każdym razie - pierwsze koty za płoty! Było bardzo fajnie.

zuzanka, anuszka, mama, smerfeta, Katinka, Piaska - miłego dnia dziewczyny!!!!!

Ostatnia edycja:
witam i ja w ten zapadany dzień ..

Zuzanka
powodzenia z pracą--> niech sie uda a sąsiad okaże się fajnym szefem :tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam :)

Celta
dzięki ..mam nadzieję ,że się uda tu na miejscu z gab.
jestem dobrej myśli i nadziei bo cóż mi pozostało.:-)

i ja zyczę wszystkim udanego dnia-nie dajmy sie pogodzie :-p
kończe śniadanko,ogarne dom i jadę na 10.00 do kumpeli na kawę..potem odbiore dzieci w drodze powrotnej..

wczoraj zrobiłam rosół na girach z gęsi :szok: pierwszy raz robiłam i wyszedł smaczny ..tylko trochę tłusty więc odlałam kilka łyżek tłuszczu i jest oki.
także dzis też będzie rosół-nie gotuję bo w tą pogodę i ciśnienie nie chce mi sie :blink:
dziś leń to mój kumpel :-D

to i ja się witam jeszcze leniwie po II zmianie w pracy
mam dziś znów dentystę :eek: i coś do zrobienia do pracy czyli praca po godzinach w domu to jest to czego nie lubie, oczywiście miałam na to dużo czasu ale dopiero teraz się za to biorę i jestem zła sama na siebie bry

no i wczoraj się dowiedziałam że chłopak z mojej firmy młody, z krótszym stażem, nie wiem w czym lepszy ode mnie-awansował. to się nazywa dostać policzek. znacie to ? zalamka

Hej!

Zuzanka prezent kupiony, okulary nowe też :-D A tak jeszcze uzupełniając, przed fazą owu jest faza foliu... coś tam ;-)

Celta fajnie że już kursy rozpoczęłaś. Jakieś pogadanki w grupach też będziecie mieli?
Ja mam trochę niski progesteron w II fazie ale nawet branie leków nic mi nie dało :-( Ale próbujemy dalej ;-)

Anuszka niestety wszędzie jest niesprawiedliwość :-( też to znam, a ostatnio spotkało to moją siostrę mimo że ta ma więcej kursów i lepsze doświadczenie

Mama też mi się marzy leniwy dzień, no ale już niedługo weekend ;-)

Miłego dnia! :-)

Smerfeta
pewnie chodzi Ci o fazę folikularną:tak:
tak,tak .. już niedługo łikend i wszystkie odsapniemy:)

Anuszka
współczuje..niefajnie jak się starasz a ktos inny dostaje awans..głowa do góry choć miłe to nie jest na pewno..

Celta
super,że kurs rozpoczęty ...a że miło to najważniejsze ;))
strach trochę mniejszy czy nadal jest ?

cześć dziewczynki

no pogoda Nas nie rozpieszcza :dry:

celta
super ,że kurs rozpoczęty i że jesteś zadowolona :tak: i witaj w klubie nie regularnych cykli :wściekła/y::wściekła/y: ja ostatnio z podpaskami w torebce chodzę bo nie wiadomo kiedy wredna @ przylezie :baffled:

mama05 ja dzisiaj flaki wstawiłam i zrobię ,podobno robię najlepsze :biggrin2::-D:-D a że jedziemy do brata jutro to wezmę ze sobą bo on też uwielbia :tak: zazdraszczam leniuszka :tak:

anuszka wiem coś o tym i współczuje bo chyba to jest najgorsze ,starasz się ,robisz wszystko a później się okazuje ,że ktoś młodszy i mniej doświadczony dostaje awans :wściekła/y: :***
smerfeta no to udany dzień był wczoraj ;-) zakupy zrobione :tak: no właśnie u mnie to ja już sama nie wiem,bo ostatnie cykle miałam długie i dlatego się zgubiłam w tych fazach :confused::confused:

Miłego dnia dziewczynki ,ja zaraz spadam buty kupić bo nie mam przejściówek :no:

reklama
Zuza
flaki to ja i mój mąż też lubimy

ten weekend to i ja mam wolny ale mam pracę do zrobienia a mąż jedzie nad zalew :-( i nie wiem co robić też jechać czy nie bo zimno

celta
co tam ciekawego było na tym spotkaniu?

Smerfeta
jaki w końcu ten prezent kupiłaś?

a co do awansu to jestem tak traktowana od długiego czasu.wiele mi obiecują, ja wiele z siebie daje, zawsze byli zadowoleni z mojej pracy i mnie chwalili, przenieśli mnie do miejsca gdzie miałam się rozwijać, zdobyć doświadczenie i uczyć się nowych rzeczy a tymczasem stoję w miejscu i zapier. . . jak lokomotywa.

Do góry