reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

ja dziś byłam odebrać wyniki badań które robiłam w szpitalu, I i II fazę.muszę iść z nimi do mojej ginki bo muszę dzisiejsza konsultacje z panem prof uznać jakby jej nie było. stwierdził diagnozę bez obejrzenia wszystkich wyników i jak się o coś zapytałam to powiedział "uznam że nie było pytania"
no taka to konsultacja wyników w szpitalu.
teraz wróciłam od dentysty, kanałowe leczenie :-( jednak. znieczulenie nadal trzyma, a do pracy trzeba iść, wesoło będzie :p

dziewczyny
LH i FSH patrzy się jakie są na początku cyklu w I fazie prawda?

reklama
anuszka ja miałam zawsze FSH I LH robione na początku cyklu czyli ok 5 dc ale w środku nie miałam nigdy :no: ja to tak rozumuje ,że jeśli w 5 dc robione z normą u góry to jest ok :sorry:

Anuszka ja lekarzy ze szpitala też nie wspominam za dobrze, w ogóle nie chcieli rozmawiać, oprócz tej która mnie operowała.
Jeśli chodzi o normy to dla różnych faz cyklu też są inne (faza lutealna, środek cyklu... itd). Ja mam na przykład w 3dc (chyba to był 3) FSH 4,4 a LH w 9 dc ostatnio miałam około 40 (bo akurat miałam owu i byłam na Gonalu), więc ja nie wiem co ten lekarz porównywał :confused2:

Zuzanka czyli masz już coś konkretnego na oku. To kciuki aby sąsiad współpracował :tak: z resztą, po co ma szukać skoro tak blisko ma takiego speca ;-)

Hej kobitki:)
ja z wynikami kobiecymi nie pomoge,obcykana jestem w męskich:)U mnie nic lepiej a nawet gorzej bo z prawej strony mnie teraz łupie ale na dole-załamka:(:(
trzymam za Was kciuki zeby sie wszystko udało:)
Miłego dnia

reklama
Hej kobitki:)
ja z wynikami kobiecymi nie pomoge,obcykana jestem w męskich:)U mnie nic lepiej a nawet gorzej bo z prawej strony mnie teraz łupie ale na dole-załamka:(:(
trzymam za Was kciuki zeby sie wszystko udało:)
Miłego dnia

Katinka
dobrze wiedzieć ,że obcykana w innej dziedzinie niż My zawsze można się poradzić doradzić w razie co ;-):tak:

a ja kiedyś robiłam często wyniki i badania więc wiedziałam,teraz muszę się sama dopytywać :sorry: a przeciwbólowe nie pomagają ???:-(

Do góry